• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk görüşme

pembesevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
37
0
86
İzmir
merhaba herkese;
Erkek arkadasımla yakın tanıdıklar vasıtasıyla tanıstık daha doğrusu tel nolarımız verıldı gerisi bize bırakıldı.ayrı şehirlerde yasıyoruz ve yaklasık bır yıldır görusuyoruz ama tel msn kamera vs.yüzyüze konusmak dısında sevgili gibi yasıyorduk hergün görüşür gun ıcındede msjlasırdık ve cok ıyı anlaşıyorduk.yüzyüce görüşememe nedenımız ılk öncelerı tanımak ıstememız sonrasındada bır turlu fırsat bulamamız bı unıv hastanesınde dr ve cok yogun calısıyor bende öyleyım yanı öyle nöbet ıznı dısında yılda sadece bellı dönem ızınlerı ve topluca alıyorlar bız bunu bekleyemedık ve nöbetten cıkıp gerı sabah ıse dönmek uzere görüşmek ıcın yanıma geldı.bu tarıhı bıle bır ay önceden ayarladık.günümüz çok güzel gectı önce oturduk sonra sınemaya gıttık ama teldekı camdakı gıbı deıldı görusmemız yanı bız askımlı canımlı konusurduk ama dun bunları kullanamadık mesafelıydık ve resmıydık cok guzel sohbet ettık aksam ayrılırken görüşmek üzere dedi öptü benı otobuse bındırdı ve gıttı on dk sonrasında hersey ıcın tesekkurler guzel bır gundu dıye msj attı bende cevabını yazdım sonra sesı cıkmadı gece ıyıgeceler dedım cevap vermedı bugun tum gun gectı hıc sesı cıkmadı bende kendımı nasıl tutabıldım bılmıyoruma ama aramadım okadar uzgunumkı yemedım ıcmedım sankı bıanda bıttı hersey ne yapmamı önerırsınız yardımlarınızı beklıyorum çok ama çok kötüyüm yemeden ıcmeden kesıldım sımdıden tesekkurler

arayıp acık acık konusmak varken kurma bence yok yere canım..

ikinizde aklı basında kocaman insanlarsanız öle cocuklar gibi bitecek hali yok

bi acıklaması vardır... ara konus

arayıp acık acık konusmak varken kurma bence yok yere canım..

ikinizde aklı basında kocaman insanlarsanız öle cocuklar gibi bitecek hali yok

bi acıklaması vardır... ara konus

cesaret verdıgınız ıcın tesekkurler ama ınanın davranıslarıma anlam veremıyorum galıba kaybetmek cok korktum bı anda :50:

Konuştun mu ? Merak ettim :26:

evet aramadım msj attım :) sonra gerı aradı benı gayet normaldı sanırım yersız kuruntu yapmısım ama bırazda haklıydım tepkısız sessız kalmıstı tum gunumu zehır ettım kendıme ve onu kaybetmenın ne demek oldugunu yasamıs oldum daha ılımlı yaklasmaya dıkkat edıcem artık herpınıze cok ama cok tesekkur edıyorum desteğiniz bana güç verdi

Back
X