ilk görüşmede bacata yapcaz ? :)))

winry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
25
0
86
İçel Mersin
Kızlarrrrrrrrr yardımııınızaa ihtiyacııım varr!

Şuan karnımda kelebekler uçuşuyorr, yanaklarım yanıyor kızarıyor :D yerimde duramıyorum, sığamıyorum hiçbiryere :))))

cuma günü 5 te bir ilk buluşmam var ve suan aklımdan birsürü sey gecıyor hemen alısverıse cıkmalıyım sacım nasıl olmalı ne giymeliyim vs vs

ilk bulusma ıcın değişik gelebilir ama beni dansa davet etti xD

Bacataya gidiyor ve bu cuma bossan gelır mısın dedı

bende normalde salsaya gidiyorum.ben yenı basladım o 1 yıldır gıdıyor. çok heycanlıyııııım! :))

tek basımıza ılk gorusmemız olcak. sızce ılk gorusme ıcın dans nasl olur yorumlarınızı beklıyorum. Ve tabıkı tavsıyelerınızı de ;))

ilk görüşme için dans çok heyecanlı olur ama yapacağınız dans bacata değil bachatadır...

Çok samimi değil mi kuzum o be? :9: :52: :12:

İlk buluşma için bachata biraz sıcak bir dans seçimi değil mi ? Bu dans fazla samimi çiftler için daha uygun sankiii :17:

Çok güzel birşey ama anlamadığım acaba beni izlemeye gelir misin anlamında mı demiş yoksa beraber bachata yapalım mı demiş :D Ben olsam bende acayip heycanlanırdım çok güzeel birşey :))) İnşallah çok güzel geçerr :) :16::16:

Bu dansı ilk defa duydum cahilliğimden dolayı kusura bakmayın internetten baktım o nasıl bir dans öyle çok seksi ben yerinde olsam buluşmayı yeniden düşünürdüm dans etmek yyerine ilk etapta sohbet etseydiniz daha iyi olmazmıydı memlekette kafe mi kalmadı:19:

Yazmadan geçemeyeceğim bence dansın ana konusu direk kadının kalçaları yani internette izledeklerim öyle:26:

kesınlıkle katılıyorum dansı kadının kalçaları etrafında baslayıp bıtıyor :D
ılk buluşmada ıyıce tanırsınız artık bırbırınızı :D:D

Hepinize tesekkur ederım cevaplar icin :) haklısınız bachata çok samimi bir dans.Ama baslangıc seviyesindeyiz istesekte o şekilde özellikle de videolardakı gıbı dans etmemız ımkansız :)) :17: adımları bıle zor ogrenıyosun :D dans kursu yenı basladı bu ıkıncı hafta yanı temel adımlar dönüşler öğreniliyor henuz.yarın belki eşli bile dans etmeyeceğiz çunku once adımları tamamen ogrenıyorsun sonra eşli pratık yapıyosun.Sureklı devam edip etmeyecegımde belli değil.Buarada ızlemeye değil partner olarak davet edıldım dıye dusunuyorum umarım bi sürprz olmaz bana heywol :D tsk edrm ıns ıyı gecer :)
Gece_kusu tsk ederm duzelttn ıcın dıkkat etmeden yazmısım bacata dıe pardon :)
Bende cuma bosmusun? sorusunun ardından bır cafeye cagrılmayı umdum:) ama ne diim.d

Öncelikle o nasıl bir dildir ?
Gidiyor güzel türkçem elimizden.

Soruna gelince, bachata dansını daha önceden yapmıştım.
2. haftada eşlerle yavaş yavaş başlanır, hatta ilk haftadan da başlanır ama abartılı bir yakınlık olmaz.

ayy cok farklıı ama evet ilk bulusma icin cok sıcak bir dans..umarım şansınız yaver gider :D

Kızlarrrrrrrrr yardımııınızaa ihtiyacııım varr!

Şuan karnımda kelebekler uçuşuyorr, yanaklarım yanıyor kızarıyor :D yerimde duramıyorum, sığamıyorum hiçbiryere :))))

cuma günü 5 te bir ilk buluşmam var ve suan aklımdan birsürü sey gecıyor hemen alısverıse cıkmalıyım sacım nasıl olmalı ne giymeliyim vs vs

ilk bulusma ıcın değişik gelebilir ama beni dansa davet etti xD

Bacataya gidiyor ve bu cuma bossan gelır mısın dedı

bende normalde salsaya gidiyorum.ben yenı basladım o 1 yıldır gıdıyor. çok heycanlıyııııım! :))

tek basımıza ılk gorusmemız olcak. sızce ılk gorusme ıcın dans nasl olur yorumlarınızı beklıyorum. Ve tabıkı tavsıyelerınızı de ;))

ilk görüşmede dansa gitmek garip bencee:)

işimiz yada hobiniz dans galiba, ortak ilgi alanınız oldugu için pek normal karsılanabilir tabide..hatta cok heyecanlı..Ama yenı tanısacagınız bı adamla bu kadar sexi bi dans wuhuuuu :39: ben olsam cesaret edemezdim..Söylediğiniz gibiyse adımlar calısılacak falan filansa hiç rahatsız olmayın..