merhaba herkese, erkek arkadaşım onunla sevgili olmadan önce ilk görüşte aşka inandığımı duymuştu hatta ben ortak bi tanıdığımıza ilk görüşte aşık olmak isiyorum demiştim.Aradan baya zaman geçti ve biz sevgili olduk ama o benden hoşlanıyomuş bana açıldıktan sonra bende olabilir gözüyle bakıp konuştum ve olduda. Bugün bana sen ilk görüşte aşka inanıyodun banada ilk görüşte aşık oldun mu dedi . Tabi ben yalan söylemek istemedim, olmadım dedim.Haklı olarak üzüldü ve bana o zaman benim aklıma benleyken başka birine aşık olma ihtimalin geldi dedi.Çok üzüldüm böyle düşünmesine onu seviyorum ama açıklayamadım ilk görüşte aşk konusunu. Şimdi ne yapıcam
Aşkın ne bir ölçü birimi var ne de tarifi. Çünkü somut bir şey değil ve herkes farklı yaşıyor. İkinizde aşkı tanıdıkça belirli kalıplara sığmadığını anlayıp, sorgulayarak güzelliğini bozacağınıza sadece yaşamayı öğreneceksiniz.
Sevgilin tam kiz kaprisi yapmis.
Nazli sey.
Lafi toparla baride gonlu olsun.
O degilde bendede buna benzer bisy olmustu. Bak smdi hakli buldum sevgilini.
Eski sevgilime " sana asik oldum" diyiverdim. Iliskinin basindaydi daha. Peki sen diye sordum. Senden hoslaniyorum ama asik degilim dedi bana. Ben kotu oldum konusmadim yarim gun. Snra aksam geri gonlumu aldi. Bi kac aydan snra bana " ben sana asik oldum sanirim" dedi. O zmn dahami bi anlamli geldi bilemedim. Aslinda durust olmustu bana. Hosuma gitmisti. Helede o son cumlesi.
İlk görüşte aşk var , sonradan aşık olnam var , arkadaşliktan aşka dönüş var. Çeşit çeşit aşk var yani. Herkes farklı şekilde oluyor.
Ama bence ilk goruste ask farklı ya.
Banada aşık olmadım ilk görüşte dese bende üzülürüm ama kırıcı bi şey söylemem ama o bana seçenekleri değerlendirip mi benle oldun dedi.Bende çok kırıldım ağır geldi.
Oluyor evet.
Kendimden örnek vereyim, 26 yıllık hayatımda 1 kerecik aşık oldum ama benim ki ilk görüşte değil ilk duyuşta aşk olmuştu.
Yüzünü görmedim sessini duymuştum zaten arkası dönük tü ve ... aşkım 4 yıl sürdü.