ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

Kanarya

annesinin zuzusu
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
3.040
5
683
- Yurtdışı
su anda ne durumda oldugumu anlatamam.icim aciyor.yüregim yaniyor.3 gün önce,3 aylik bebegimi kaybettim.sürekli agliyorum.hersey aniden oldu rüya gibi.ilk kahverengi bir lekeyle basladi.ve arkasindan hafif bir kanama.kendimi hastahanede buldum ve sonra ufak bir operasyon.allahim kimseye yasatmasin bu aciyi.rabbim isteyen herkese tekrar saglikli bebekler nasip etsin.............

su anda ne durumda oldugumu anlatamam.icim aciyor.yüregim yaniyor.3 gün önce,3 aylik bebegimi kaybettim.sürekli agliyorum.hersey aniden oldu rüya gibi.ilk kahverengi bir lekeyle basladi.ve arkasindan hafif bir kanama.kendimi hastahanede buldum ve sonra ufak bir operasyon.allahim kimseye yasatmasin bu aciyi.rabbim isteyen herkese tekrar saglikli bebekler nasip etsin.............

:1no2:ALLAH hayırlı evlatlar nasip eder inşallah canım üzülme herşeyde vardır bir hayır

canım gecmiş olsun allah hayırlı bebekler nasip etsin .zor yasayan bilir.

allah sabır versin ama her işte bir hayır vardırı sakın unutma bu bazen kötü bir olay gibi gelir başımıza ama hakımızda hayırlısı budur zaman geçer ondan sonra anlarız herşeyi..umarım kendini toparladığın(psikolojik ve bedenen)anda allahım mucizeni yeniden içine yerleştirir...kendine dikkat et ve çabuk toparlamaya çalış herşey zamanla düzelir ...her son yeni başlangıçlara gebedir güzel arkadaşım.umarım yeni başlangıçların hakkında hayırlı olur.sevgiyle kal.

cok gecmıs olsun canım
senı o kadar ıyı anlıyorum kı suan neler hıssettıgını nasıl canın yandıgını
bende cok ıstedıgım ılk bebegımı 2.5 aylıkken yaklasık 1 yıl once kaybettım
benım 5.haftadan berı kanama vardı yavrum 9 haftaya kadar dayanabıldı
allah sabır versın bırdaha yasatmasın hıcbırımıze
en kısa zamanda bebıslerımızı kucagımıza almak dılegıyle

canim arkadaslarim hepinize ayri ayri tesekkür ederim.uzun zamandan beri siteye girememistim.tesekkür butonunu göremiyorum yok sanirim.sizlerde olmasaniz kimden teselli bulurum.cünkü hamile oldugumu kimse bilmiyordu.sürpriz yapacaktim.simdiden sonrada bebegimi kaybettigimi kimseye söylemek istemiyorum.üzülmesinler diye.acimi sizle paylasabildim ancak.inaninki bunlari yazarken.gözlerimden akan yas durmuyor.rabbim böyle istedi.ötesi yok.benim durumumda olan herkesin allah yardimcisi olsun.rabbim aci ceken hepimize sabir versin.isteyen herkese saglikla bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin

canım aynı şeyleri bende yaşadım benim 2,5 aylıkdı kaybettiğimde.. varlığına öyle alışmıştım ki .. 4 ay oldu bebeğimi kaybedeli.. senin acın çook taze.. Allah sana büyük sabır versin ve tekrar tez zamanda bizlere bebek nasip etsin inşh. seni çok iyi anlıyorum canım.. Allah yardımcın olsun hiç isyan etme olur mu canım herşey Allah'tan de.. :1hug:

canım aynı şeyleri bende yaşadım benim 2,5 aylıkdı kaybettiğimde.. varlığına öyle alışmıştım ki .. 4 ay oldu bebeğimi kaybedeli.. senin acın çook taze.. Allah sana büyük sabır versin ve tekrar tez zamanda bizlere bebek nasip etsin inşh. seni çok iyi anlıyorum canım.. Allah yardımcın olsun hiç isyan etme olur mu canım herşey Allah'tan de.. :1hug:

amin canim.sanada cok gecmis olsun.bu aciyi ancak yasayan bilir.Allahtan gelen birsey.tövbe isyan etmem asla.Allah hepimizin yardimcisi olsun.insaallah buradan mutlu haberler veririz..................

çok büyük geçmiş olsun canım .. her şerde bir hayır vardır hakkında hayırlısı olsun güzelim. herşey gönlünce olsun...

canım beniim çook geçmiş olsun senın nasıl bir durumda oldugu çok iyi anlıyorum çünkü bende o acıyı 2 kere yaşadım allahım birdaha sana bana ve hiç kimseye yaşatmasın inş. çook canım acıdı çok yıkıldım çok gözyaşı dökdüm meleklerimin biri 5 haftalıktı biri 9 haftalıktı 2.melegımden ayrılalı 2 ay oldu yaşadıklarım dün gibi melegimin benden ayrılması 2 tane acı üst üstte
ama asla isyan etmedim dedim allahım verdi o aldı inş. hayırlısıyla yine verir dedim ümidini yitirme kader arkadaşım allah büyük inş. allahın izniyle hayırlısıyla tekrar yeni meleklerimize kavuşacagız

canım beniim çook geçmiş olsun senın nasıl bir durumda oldugu çok iyi anlıyorum çünkü bende o acıyı 2 kere yaşadım allahım birdaha sana bana ve hiç kimseye yaşatmasın inş. çook canım acıdı çok yıkıldım çok gözyaşı dökdüm meleklerimin biri 5 haftalıktı biri 9 haftalıktı 2.melegımden ayrılalı 2 ay oldu yaşadıklarım dün gibi melegimin benden ayrılması 2 tane acı üst üstte
ama asla isyan etmedim dedim allahım verdi o aldı inş. hayırlısıyla yine verir dedim ümidini yitirme kader arkadaşım allah büyük inş. allahın izniyle hayırlısıyla tekrar yeni meleklerimize kavuşacagız

sagol canim sanada cok gecmis olsun.senin dahada aci 2 tane birden.dedigin gibi Allah kimseye yasatmasin.bende seni cok iyi anliyorum.benimde icim aciyor.sabah saatin 6 si ama bir gram uykum yok.hic aklimdan cikaramiyorum.rabbimden sabir diliyorum.Allah sanada sabir versin canim ve yasayan herkese..insaallah dedigin gibi kavusuruz meleklerimize,kader arkadasim

Kanarya çok geçmiş olsun, rabbim bir şekilde sabrını veriyor, ben de aralık ayında 13 haftalık bebeğimi kaybettim, ilkti ama naparsın, inşallah kısa zamanda iyileşir ve tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın.

geçmiş olsun cnm ya
inan az da olsa anlayabiliyorum seni
ben de ilk bebğimi 6 haftalıkken düşürmüştüm
başındaydım daha herşeyin
sen 3 ay geçirmişssin bebeğinle dahada zor
ama herşey düzeliyor cnm
sakın kendini üzme

çok üzüldüm canım.. çok geçmiş olsun....
bende kaybettim bebeğimi maalesef... içinin nasıl yandığını çok iyi biliyorum.. :((
ama inan ki geçiyor bugünler, zor ama geçecek.. maalesef ki hayat devam ediyor :(
hep aklında olacak, onu hep hatırlayacaksın, inşaallah ki çok kolay atlatırsın bu zor günleri canım...
allah bir daha böyle acıları sana, bana ve kimseye yaşatmasın...
sağlıklı sıhatli hayırlı evlatların olması dileğimle..

Back
X