Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım 26 gun once sezeryanla oglumu dunyaya getırdım kanaryacıgım dogurdumu acabadarısı hamılelerın ve hamıle kalmak ısteyenlerın basına optum cok:ecrin_bebek:
ahh canım benimmmm nası sevindimm, gözlerim doldu sevinçten innaki...AMİN canım..güle güle büyüt oğluşunu..canlarım 26 gun once sezeryanla oglumu dunyaya getırdım kanaryacıgım dogurdumu acabadarısı hamılelerın ve hamıle kalmak ısteyenlerın basına optum cok:ecrin_bebek:
canım benim çok sevindim gözün aydın oda en son taşınıyodu ondan beri haber yok kanaryadan Allah uzun ömürler versin bebişine ailecek nice senelere canım.
ahh canım benimmmm nası sevindimm, gözlerim doldu sevinçten innaki...AMİN canım..güle güle büyüt oğluşunu..
angel canım allah analı babalı büyütsün inşş.....kanaryamı çok merak ediorum msndede yok hiççç(diyarcım canım sen nasılsınn nasıl gidioooo:)))
canlarım 26 gun once sezeryanla oglumu dunyaya getırdım kanaryacıgım dogurdumu acabadarısı hamılelerın ve hamıle kalmak ısteyenlerın basına optum cok:ecrin_bebek:
evt canim cok sükür.aminnn seninkisinide angelcim.Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin.oyyy kiyamam ben ona anneye yaramazlikmi yapiyor.sorma esracim baslarda usluydu yada kuzularin sessizligini oynuyordu,simdi tam bir cadi oldu.basiyor cigligi,dün saat 4 de uyudu hanim.onlar icin herseye deger.angelcim bebegin kac kilo,hersey yolundami.zamanla düzelicek insaallah canim gazlar falan.kendine ve bebege iyi bak grsss canimkanaryacıgım ne guzel normal dogurmussun Allahım analı babalı buyutmeyı nasıp etsın benım kı cok yaramaz senınkı usludur ıns.benımkının gaz sorunu var kendıne ve bebısıne ıyı bak canım optum
allah dileyen herkese anneliği nasip etsin
:1no2:ALLAH hayırlı evlatlar nasip eder inşallah canım üzülme herşeyde vardır bir hayır