ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

canlarım 26 gun once sezeryanla oglumu dunyaya getırdım kanaryacıgım dogurdumu acaba:1:darısı hamılelerın ve hamıle kalmak ısteyenlerın basına optum cok:ecrin_bebek:

canlarım 26 gun once sezeryanla oglumu dunyaya getırdım kanaryacıgım dogurdumu acaba:1:darısı hamılelerın ve hamıle kalmak ısteyenlerın basına optum cok:ecrin_bebek:

canım benim çok sevindim gözün aydın oda en son taşınıyodu ondan beri haber yok kanaryadan Allah uzun ömürler versin bebişine ailecek nice senelere canım.

ahh canım benimmmm nası sevindimm, gözlerim doldu sevinçten innaki...AMİN canım..güle güle büyüt oğluşunu..

angel canım allah analı babalı büyütsün inşş.....kanaryamı çok merak ediorum msndede yok hiççç:((diyarcım canım sen nasılsınn nasıl gidioooo:)))

canım benim çok sevindim gözün aydın oda en son taşınıyodu ondan beri haber yok kanaryadan Allah uzun ömürler versin bebişine ailecek nice senelere canım.

ahh canım benimmmm nası sevindimm, gözlerim doldu sevinçten innaki...AMİN canım..güle güle büyüt oğluşunu..

angel canım allah analı babalı büyütsün inşş.....kanaryamı çok merak ediorum msndede yok hiççç:((diyarcım canım sen nasılsınn nasıl gidioooo:)))

cok saolun canlarım benım Allahım herkese tattırsın bu mutlulugu:ecrin_bebek:

Rabbiim analı babalı büyütsün bir ömür boyu mutluluğunuz devam etsin canım darısı artık bizlerin başına inşallah Rabbim oduyguları bizlerede tattırır..

canlarimmmm hepinize merhaba.sizi o kadar cok özlemisim ki,sedam,angelcim,diyarrcim,tugbacim ve diger arkadaslar.ne zamandir netim kapaliydi tasindigim icin.teyzeleri kizim geldi cok sükür Rabbime.9 haziranda dogum oldu.dogum tarihinden 5 gün önce.normal kontrol icin gitmistim megerse dogum baslamis haberim yok.hersey cok güzeldi.dogumdan hic birsey anlamadim.su anda 1 ay 6 günlük kizim.cok güzel bir duygu,Rabbim isteyen cümlesine nasip etsin.biraz ugrastiriyor cadi ama herseye deger.angelcim seninde gözün aydin.Allaha cok sükür kurtulmussun.kuzum nasil iyimi,sedacim sende iyisindir insaallah,tekrar gecmis olsun canim,sende yavas yavas mutlu sona yaklasiyorsun.yaninda olucaz canim benim.moralini hep yüksek tut,bu cok önemli.diyarcim seninde haberini alicaz insaallah.daha sonra grs.hepinizi öpt

kanaryacıgım ne guzel normal dogurmussun Allahım analı babalı buyutmeyı nasıp etsın benım kı cok yaramaz senınkı usludur ıns.benımkının gaz sorunu var kendıne ve bebısıne ıyı bak canım optum

kanaryacıgım ne guzel normal dogurmussun Allahım analı babalı buyutmeyı nasıp etsın benım kı cok yaramaz senınkı usludur ıns.benımkının gaz sorunu var kendıne ve bebısıne ıyı bak canım optum
evt canim cok sükür.aminnn seninkisinide angelcim.Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin.oyyy kiyamam ben ona anneye yaramazlikmi yapiyor.sorma esracim baslarda usluydu yada kuzularin sessizligini oynuyordu,simdi tam bir cadi oldu.basiyor cigligi,dün saat 4 de uyudu hanim.onlar icin herseye deger.angelcim bebegin kac kilo,hersey yolundami.zamanla düzelicek insaallah canim gazlar falan.kendine ve bebege iyi bak grsss canim

iki hafta önce bende 17 haftalık bebeğimi kaybettim.hiç aklımdan çıkmıyor.şuan bile ağlıyorum sizlerin yazılarınızı okudukça daha çok üzülüyorum.

mrb arkadaşlar buraya yeni katıldım bende bengü geçmiş olsun bende normalde 9 haftalık hamileyim ama ultrasonda 6 haftalık çıktı ve kalp atışlarını duyamadık pazartesi tekrar gidicez yine duymazsak bende bebeğimi kaybedebilirim ve çok üzgünüm inş duyarız allah kimseye bu durumu yaşatmasın

zor bi durum ama sana sadece şunu diyebilirim gebeliğin son bulmasını daha çabuk atlatırsın ya doğduğuna bunu yaşasaydın bence yinede şükretmek lazım allahım sana inşallah tekrar anne olmayı nasip ederr

:1no2:ALLAH hayırlı evlatlar nasip eder inşallah canım üzülme herşeyde vardır bir hayır

hayat bu insana neler getirir bide şöyle düşün ya doğduğunda kaybetseydin allah sana tekrar anne olmayı nasip eer inşallah.ama bebeğin olmaması kadar olmasıda büyük bi kaygı ya ona bişey olursa ya onu kaybedersem bazen hiç çocuğum olmasaydımı acaba diyorum en azından onu kaybetme gibi bişeyim olmazdıı.şuan bebeğim 6 aylık ama ben hep ağlıyan korkuyla yaşayan bi anne modundayımm.ya ona bişey olursa

bebegini kaybeden herkese allahimdan sabirlar diliyorum. tesellisi cok zor.

ama belki sunu bilmek bir nebze rahatlatir: cogunlukla genetik problemi olan gebelikler kendiliginden son buluyor. bunun sizinle de alakasi yok. milyonlarca kadin hic farkina varmadan hamile kalip, daha ogrenemeden ilk iki hafta dusuk yapiyor. bu ilk iki hafta oldugu icin regl sirasinda atiliyor. genlerin birlesmesi milyarlarca farkli kombinasyonda oluyor ve bunlarin milyarlarcasi da sans eseri bozuk kombinasyonlarla sonuclanabiliyor. zaten dogdugunda saglikli olamayacak bebekler dusukle sonuclaniyor. (Tabi ki bu yuzde yuz degil. ornegin annenin rahmiyle alakali dusukleri ayri tutuyorum) O nedenle bu dogal bir seleksiyon.

Hatta bu seleksiyona uymayan genetik bozukluklarinin neden uymadigini bulmaya calisiyorlar bilim adamlari. en taninani down syndrome. Bu bozukluk nedense anne rahminde her zaman dusuge yol acmadan tam bir hamilelik yoluna gidiyor. bunun gibi bir kac seleksiyona takilmayan baska bozukluklar var.

Neyse cok uzatmadan, belki o sekilde dusunurseniz, her iste bir hayir vardir lafini da dogrulayacak sekilde, bir nebze rahatlarsiniz.

Hepinizi de gecmis olsun.

ben de 27. haftamda doğum yaptım oğlum 46 gün yaşadı ve onu kaybettim hayattaki en büyük acılardan biri bu. her gün daha çok özlüyorum onu, büyük bir boşluktayım rabbim hepimize sabır versin ahirette şefaatçimiz eylesin meleklerimizi. onlara ahirette doyalım inşallah.

Back
X