Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçacaksınız. Kaçan kovalanmaz mı? Çok fazla ilgi göstermeyin. Üstüne giderseniz kaçar.
Sizi sevdiğinden eminseniz neden olmasın? Erkekler çok fazla ilgiden sıkılır, bunalıyorum demeye başlarlar. Biraz ilgisizleşin aşırı değil. İlgisizliğinizi farkettiği an noluyor, onu kaybediyorum der kafasına dank ettiği zaman eskisi gibi ilgili olmaya başlar.Ancak başka ihtimalleri göz önünde tutmanız gerekir. Soğumuş olabilir. Bu ilgisizlik soğumuş olmasından kaynaklanabilir.
maalesef. ben denediğim halde pek başarılı olamadım :)
üstelik evli olunca, işler daha da başka oluyor. ''nasılsa evde bekliyor'' düşüncesi mevcut evli beylerde
evli değilseniz de pek farkı yok. ama belki onlarda biraz uzak durursanız yani '''kaçan kovalanır'' taktiği bir ihtimal işe yarabilir. denemenizde fayda var. tabi dozu çok iyi ayarlamak gerekir yoksa yanlış anlaşılmalara mahal vermiş olursunuz. hassas konu...
önceee ilgiye alıştırınn şımartınn şımartınn havalara uçsun, sonra geri çekilin ama geri çekilme esnasında süper güzelleşin çatlayarak koşsun peşinizden)
tesekkür ederim evet haklısın dogru söylüyosun ...canım ilk anki heyecanın devam etmesi mümkün değil yani o yoğunlukta... ama ilişkiyi canlı tutmak elimizde diye düşünüyorum... arada ufak süprizler yapabilirsin, mesela tarzını değiştirebilirsin, saç rengini fln... ilgi göstermemk çare değil bence... aksine aranıza mesafe girmesine sebep olabilir... ancak bu da her daim dipdibe olun demek değildr, kaybetme korkusu olmalı çiftlerin bence yoksa olmuyo....
tesekkür ederim evet haklısın dogru söylüyosun ...
ilk günkü gibi olmasa da hala görüsmek için bahaneler yaratması her buluşmaya daha bi özenerek gelmesi konusmadıgınız anlarda özlemesi ..çoook zor mu yaaa ???
![]()
özlet kendisi sen de:) azcıki işve cilve anaaaamm güven kendinee sakın böyle umutsuz olma, senn kendine olan güvenin enerjin karşındaki insanın tavırlarına yön veriyo inan buna...
tesekkür ederim tatlımmm
![]()
gercekten dediklerin dogru amaa umarım bende de işe yarar ..![]()
yarar yarar... kendine güven ve her fırsatta bunu ona hissettr... emin ol sevgilinin tavırları değişecektir![]()