mutlu ilişkilerin şöyle bir kuralı var: Onun hayatı, senin hayatın bir de ikinizin bir hayatı olursa ömür boyu mutluluğun temelini attın diyebilirim..
ama malesef kadınlarımız sevgili olayına girince adamı o kadar hayatımızın odak noktasına getiriyoruz ki onla yatıp onla kalkıyoruz ondan başka hayat amacımız olmayan bomboş bir insan oluyoruz..bu erkeklerin önce hoşuna gitse de sonra anlıyor ki o olmazsa siz hiçsiniz.. ee haliyle adam kendini artık niye kassın canım cicim diye..
sonuç olarak söyleyeceğim şey bir erkeğin kadında en çekici bulduğu şey özgüvendir..güzelim diye kendinizi kandırmayın..ondan da bıkılıyor..neyse beni anlayan anlamıştır..beni anlayan zaten bu işi bilen kadındır..
çok doğru bir tespit sonuna kadar katılıyorum
oyunlar taktikler kısa süreli olarak belki etki edebilir ama sonun da oyunlarla bir ilişki sürdürülmez ya da taktiklerle,
önce farkındalık gerekli
kendinin farkına varıp önce kendi değerini sen kendine vereceksin
odak noktan o olmayacak.
canın sıkıldığın da sinemaya tek başına gidebilmeli ileriye dönük planlarını tamamen ona odaklı kurmayacaksın
senin onsuz da bir hayat yaşaya bileceğini ve bu düzeni sağlaya bileceğini görmeli.
kendine güven de bitiyor her şey
birbirinizin hayatlarına dahil ama asla müdahil olmadan yaşanabilirse bir ilişki
o zaman sağlam bir ilişkidir