İlk günden cinsellik kötü mü?

vallaha niyetinize bagli cnm ne maksatla gorusuyorsunuz yani sevgililik anlaminda mi yoksa tek gecelik takilalim mi
Bir etkinlik amacıyla buluşuyoruz ama durum cinselliğe evrilirse kötü mü? Ben hoşlandım. Yurtdışında yaşayan biri yıllardır, ilk günden birlikte olan birine kötü gözle bakar mı bilmiyorum ama sonuç da Türk erkeği.

yani cnm ilk gunden cinsellige gitmesin dur demeyi bil cunku sonradan pisman olabilirsin hoslanmis olabilirsin oda senden hoslandiysa zaten sevgililik veya daha ileriye gidebilir sen kendini agirdan sat

bu yüzden sizden soğuyan - bu kafadaki insan zaten evlenmeden yattiniz diye, baska erkeklerle beraber oldunuz diye de soğur zaten
ha ilk gün ha besinci gün, adamin size bakisi degisecek mi yatan kizi kirli kiz olarak goren bir zihniyeti varsa?

Senin birliktr olasın mı var? Belki etkinlikte o kadar yükselmeyeceksin

Bence evet. Yeni gördüğüm bir insanla özel bir şey yaşamak istemem ama kişinin mizacına kalmış.

Yani biraz zaman geçirseniz tanısanız sizin sağlığınız için de daha iyi olabilir. Hoşlandınız ama belki adam hastalık taşıyor belki onla bunla yattı kalktı bilemiyorsunuz ki.

Nasıl bir etkinlik bu, cinselliğe evrilebilen? Çıplaklar partisi falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…