- 1 Şubat 2025
- 121
- 69
- 13
- Konu Sahibi yingyang92
-
Bir etkinlik amacıyla buluşuyoruz ama durum cinselliğe evrilirse kötü mü? Ben hoşlandım. Yurtdışında yaşayan biri yıllardır, ilk günden birlikte olan birine kötü gözle bakar mı bilmiyorum ama sonuç da Türk erkeği.vallaha niyetinize bagli cnm ne maksatla gorusuyorsunuz yani sevgililik anlaminda mi yoksa tek gecelik takilalim mi
Bence acele etmeyinBir etkinlik amacıyla buluşuyoruz ama durum cinselliğe evrilirse kötü mü? Ben hoşlandım. Yurtdışında yaşayan biri yıllardır, ilk günden birlikte olan birine kötü gözle bakar mı bilmiyorum ama sonuç da Türk erkeği.
Ertesi günü sevgilim ile ilişkiye girdik sürtünme oldu hamilemiyim diye bize sormayacaksan sorun yokYurtdışındayım. Görüşeceğim kişi Türk. İlk günden cinsellik yaşanması kötü mü?
Senin birliktr olasın mı var? Belki etkinlikte o kadar yükselmeyeceksinBir etkinlik amacıyla buluşuyoruz ama durum cinselliğe evrilirse kötü mü? Ben hoşlandım. Yurtdışında yaşayan biri yıllardır, ilk günden birlikte olan birine kötü gözle bakar mı bilmiyorum ama sonuç da Türk erkeği.
Başka veriler de var.Bir tanışın önce bakalım, hırlı mı, hırsız mı, psikopat mı belli değil. Elinizdeki tek veri yurtdışında yaşayan bir Türk olması. Bu ne hız yani?
Ben yükselmem durumunda soruyorum.Senin birliktr olasın mı var? Belki etkinlikte o kadar yükselmeyeceksin
Hele bi git de etkinliğe sonrasını sonra düşünürsün.Başka veriler de var.
Ben yükselmem durumunda soruyorum.
6 ay diyelim görüştük, sonra nasıl anlayacağım?Yani biraz zaman geçirseniz tanısanız sizin sağlığınız için de daha iyi olabilir. Hoşlandınız ama belki adam hastalık taşıyor belki onla bunla yattı kalktı bilemiyorsunuz ki.
Aynen öyle. Bir tek çıplaklar partisinde insanlar birbirine yükseliyor.Nasıl bir etkinlik bu, cinselliğe evrilebilen? Çıplaklar partisi falan mı?
Ne biliym siz iş gezisinde patrona da yükselmiştinizAynen öyle. Bir tek çıplaklar partisinde insanlar birbirine yükseliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?