- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
- Konu Sahibi marmellata
Arkadaşlar,
Ben hep şuna inanırım akıllı insan başka insanlarında deneyimlerinden yararlanandır.
bunun akıllada alakası yok gerçi...Bebeklerimiz için kendimiz için yapmalıyız..
Ben daha önce bu konuyla ilgili dolaylı yoldan mesaj yazmıştım ama konu açmadım.
hiç bir dönemde uğraşmaya değmez ama lohusalık döneminizde sizi üzecek insanları anında uzaklaştırın..
isterse daha hastanede yanınızda olsun..
ben yapmadım ve benim sütümü kestiler..
Benim sezeryan olmama rağmen daha ilkgün sütüm gelmişti..3.gün tek mememden 80ml süt sağıyordum..
10.güne kalmadan mama vermeye başladık.
artık hikayemi bile anlatmak istemiyorum..
ne diyeyim lohusayken bayılttıklarını mı? 10 günlük bebeğim varken ayrılma noktasına geldiğimizi mi....sizi boşamaya geldik deyip dünyadaki tek öksüz çocuk bu olmayacak ya demelerini mi...
ah ah...
ben bilirim..
içimde kalanları..
bebek mağazasına gittiğimde bebeğimle aynı ayda başka bir bebeğin annesini şap şup emdiğinde göz yaşlarına boğulmamı mı...
eşinizin hatırı için olsa bile 1 gün dahi katlanmayın..
ben lohusaydım benim alttan almam beklenildi..
benim katlanmam istenildi..
10 gün içime ata ata bitti..
her gün dert..
Ben hep şuna inanırım akıllı insan başka insanlarında deneyimlerinden yararlanandır.
bunun akıllada alakası yok gerçi...Bebeklerimiz için kendimiz için yapmalıyız..
Ben daha önce bu konuyla ilgili dolaylı yoldan mesaj yazmıştım ama konu açmadım.
hiç bir dönemde uğraşmaya değmez ama lohusalık döneminizde sizi üzecek insanları anında uzaklaştırın..
isterse daha hastanede yanınızda olsun..
ben yapmadım ve benim sütümü kestiler..
Benim sezeryan olmama rağmen daha ilkgün sütüm gelmişti..3.gün tek mememden 80ml süt sağıyordum..
10.güne kalmadan mama vermeye başladık.
artık hikayemi bile anlatmak istemiyorum..
ne diyeyim lohusayken bayılttıklarını mı? 10 günlük bebeğim varken ayrılma noktasına geldiğimizi mi....sizi boşamaya geldik deyip dünyadaki tek öksüz çocuk bu olmayacak ya demelerini mi...
ah ah...
ben bilirim..
içimde kalanları..
bebek mağazasına gittiğimde bebeğimle aynı ayda başka bir bebeğin annesini şap şup emdiğinde göz yaşlarına boğulmamı mı...
eşinizin hatırı için olsa bile 1 gün dahi katlanmayın..
ben lohusaydım benim alttan almam beklenildi..
benim katlanmam istenildi..
10 gün içime ata ata bitti..
her gün dert..