- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi marmellata
Ben henüz hamile değilim ama okuduklarıma çok üzüldüm. Bir anneye lohusaya bu kadar hassas bir dönemde unlar yapılır mı.. Eşleriniz neden sizin yanınızda durmuyor gözleri kör kulakları sağır mı.. Neden bu eziyete izin veriyorlar. Ben eşime güveniyorum şimdiden de konuştum annenin karışmasını müdahele etmesini istemiyorum dedim çünkü o da biliyor heğ herşeyi kendi biliyor, detaycı herşeyde birşey arar en doğrusunu o bilir biz yanlış biliriz ben deli olurum o karışırsa. Benim saçıma başıma bile karışıyordu eşime dedim rahatsız oluyorum diye uyardı birkaç kez bir daha yapamadı. Ama annem başka şehirde muhakkak gelecek annemde ki özel şeylerimle annemin ve eşimin ilgilenmesini isterim ancak kaynanam annem bizde diye kendi de gelecektir eminim ve ikisinin arasında kalıcam. Ancak izin vermeye niyetim yok bocaladığım birşey olursa size sorarım diyeceğim. Bebeğimle kendim başa çıkmak isterim. Zaten kendisi de rahatsız uyku düzeni yok gece geç yatar bazen sabaha karşı ve öğlen ancak kalkar bazen akşama doğru kalkar şimdiden diyor ben bakamam ancak severim diye ama direktif vermeyi iyi bilir ama ben hiç olmazsa eşimin yanımda olacağına bana yardım edeceğine ve rahatsız olacağım birşeyde koruyacağına izin vermeyeceğine eminim. Evimin işini yapmam aperatf hazırlarım ama bebeğime ben bakarım bu böyle.. Sizde izin vermeyin yazık size sütünüz kesilmiş, şiddet görmüşsünüz, psikolojiniz bozulmuş. Hem bebeğinize hem size yazık eşinizle baştan konuşun bunları ve ne olursa olsun şiddete izin vermeyin çocuğunuzda olsa bağlı olmayın böyle adamlara..