bence adet gününde yada adetin 1 gün geçince kan testi yaptır. biz bebiş denemelerine ilk kasım ayında başladık bende 2 kere erkenden test yaptırdım olmadı. ilk denemende sanki hemen tutacakmış gibi hissediyorsun ama olmuyor çoğu insana. o gün kendime söz verdim dayanıcam ve adetim geçince kan testi yaptırıcam üzülmemek için :))
benım prolaktın hormonum yuksek cıkmıstı.doktor dusurmek ıcın ılac verdı.1 ay kullanabıldım,yan etkılerıne dayanamadım.bu ılac hemen dusurur dedı ve hamıle kalmana yardımcı olurmus.ancak dusuge de sebep oldugunu duydum.bu yuzden 1 ay bekleyıp oyle korunmayı bıraktım.gunu gunune olurdum regl.sımdı 6 gun gectı.br kac gun daha bekleyıp kan testı yaptırayım dıyorum.ben de hemen yaptırmak ıstemıyorum canım.tsk ederım yorumun ıcın,hayırlısı...
ilk günlerde benimde çok şikayetçi olduğum bir durumdu gaz ve şişkinlik. artık 9. haftamdayım ve şişkinliğim halen devam ediyor. ama adet öncesi de şişkinliğim oluyordu ben hamileliğimi yumurtalama dönemimden sonra durmayan akıntımdan anladım. çok akıntım oldu. adetim gün geçti test negatif çıkmıştı. 5 gün gecikince tekrar yaptım silik çizgi çıkmıştı. en net adetin 1 hafta kadar gecikmesi bence. doktorada çok erken dönemde gidip boşuna stres yapmamak lazım.
Demekki olabiliyormusssss
Bugun benim bat imdi :) henuz birsey yok yarin sabah kan testi yaptircam kismetse hadi bakalim hayirlisi
Kızlar benimde çok kotu ya ama sadece aksam ve geceleri karnım patlayacak gibi
Varmı hamile kalan cvp yazın benim daha adetime 5gun var hayırlısı ins
benimde 3 günüm var. 3 gün sonra yazarım arkadaşlar
ilk günlerde benimde çok şikayetçi olduğum bir durumdu gaz ve şişkinlik. artık 9. haftamdayım ve şişkinliğim halen devam ediyor. ama adet öncesi de şişkinliğim oluyordu ben hamileliğimi yumurtalama dönemimden sonra durmayan akıntımdan anladım. çok akıntım oldu. adetim gün geçti test negatif çıkmıştı. 5 gün gecikince tekrar yaptım silik çizgi çıkmıştı. en net adetin 1 hafta kadar gecikmesi bence. doktorada çok erken dönemde gidip boşuna stres yapmamak lazım.
slm arkadaşım benimde regl olmama 5 gün var.ama 10 gündür karnım çok şiş ve gaz var.özellikle geceleri gaz sancısından şişkinlikten uyuyamaz oldum bu hamilelik belirtsimi bilmiorum ama hiç böle olmamıştım..son bir kaçgündür belimdede ağrıda başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?