İlk haftalarda gebelik

limoncam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
129
38
98
36
Hayırlı ramazanlar . Normal adet tarihim 20 nisandı. 17 nisanda test yaptım bu şekilde çıktı. Adet günü yaptım testi, gittikçe testim koyulaştı. Bu arada ovulasyon testiylede gebelik öğrenilirmi diye merak ediyordum. Onunda resmimi çektim beklenen adet günümde. Daha kan vermedim. Kısmetse bu hafta gidecem. Size bi soru sormak istiyorum. Bu sabah kahverengi akıntı geldi toplasanız 2 damla. Bu neyin nesidir sizce. Ayrıca kese gözükmesi için doktora beklenen adet gününden kaç gün sonra gidilir?

Eklentiler

• 68739181-93C3-4086-8F20-6B92E8705E0A.webp
    68739181-93C3-4086-8F20-6B92E8705E0A.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 110
  • image.webp
    image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 108
merhaba bende adet e 3 gün kala test yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan vermeye gittim cuma günü hcg 200 çıktı salı günü tekrar kan vermeye gidicem 800 ve üstü olması gerek dedi dr 1500 hcg üstünde vajinal usg ile keseyi görürüz dedi bayram öncesi keseyi görmeyi umuyoruz

merhaba bende adet e 3 gün kala test yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan vermeye gittim cuma günü hcg 200 çıktı salı günü tekrar kan vermeye gidicem 800 ve üstü olması gerek dedi dr 1500 hcg üstünde vajinal usg ile keseyi görürüz dedi bayram öncesi keseyi görmeyi umuyoruz
Bende yarın kan veriyim dedim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Ben testteki çizgiler ilk 2 dakikada çıktı

Bende yarın kan veriyim dedim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Ben testteki çizgiler ilk 2 dakikada çıktı
bende de erken çıktı hiç beklemiyordum bu ay bakalım salı günü ne diyecek bekliyorum heyecanla

Hayırlı ramazanlar . Normal adet tarihim 20 nisandı. 17 nisanda test yaptım bu şekilde çıktı. Adet günü yaptım testi, gittikçe testim koyulaştı. Bu arada ovulasyon testiylede gebelik öğrenilirmi diye merak ediyordum. Onunda resmimi çektim beklenen adet günümde. Daha kan vermedim. Kısmetse bu hafta gidecem. Size bi soru sormak istiyorum. Bu sabah kahverengi akıntı geldi toplasanız 2 damla. Bu neyin nesidir sizce. Ayrıca kese gözükmesi için doktora beklenen adet gününden kaç gün sonra gidilir?
Testiniz pozitif
Kanama devam etmezse yerleşme kanamasidir muhtemelen. Devam ederse kimyasal gebelik olabilir. İnşallah sağlıklı gebeliktir. Bize de dua edin lütfen

bende 1 nisan da kan verdim beta 1500 çıktı 4 nisanda da kontrole gittim keseyi gördük. adetim yaklaşık 5 gün gecikmişti beta bu değerde çıktığında. inşallah gönlünüze göre olur

bir de vajinal ultrason gerekmedikçe yaptırmayın. bebeğe zarar verebiliyor. çok önemli bir durum ya da tehlike yoksa sırf kese görmek için yaptırmayın derim. zaten belli bir haftadan sonra karından ultrason ile görülüyor benim direkt görünmüştü

Sizce nasıl? Kahverengi peçeteye sildikçe lekelenmelerim oluyor. Dış gebelikten şüpheleniyorum. Eğer öyleyse bu 2. Defadır başıma geliyor. Yarın tekrar kan verecem
hcg güzel ama artış nasıl olacak bakmak gerek lekelenme için bişey diyemeyeceğim maalesef

Sizce nasıl? Kahverengi peçeteye sildikçe lekelenmelerim oluyor. Dış gebelikten şüpheleniyorum. Eğer öyleyse bu 2. Defadır başıma geliyor. Yarın tekrar kan verecem
benim bildigim dis gebelikte hcg degeri esiri yüksek oluyor. ve çok belirgin agrilari olur bıçak sapması gibi

Back
X