İlk haftalarda ilişki ..

esmahatun2008

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
50
21
3
38
Kızlar 7 haftalık hamileyim 2 ayrı doktora gittim bu süreçte ikisi de ilk haftalarda cinsel ilişki için farklı konuşuyor .Sizler nasıl yaşadınız o zamanları

Kızlar 7 haftalık hamileyim 2 ayrı doktora gittim bu süreçte ikisi de ilk haftalarda cinsel ilişki için farklı konuşuyor siz o süreçte ne kadar beklediniz mesela
Düşük tehlikesi olanlar için yasak diyorlar genelde doktorun ne önerdiyse onu uygula

İlk 3 ay macera aramamaya karar verdik bişey olursa vicdan azabı çekmeyelim diye doktor onay verse de bizim onayımızdan geçmedi

Düşük tehlikesi olanlar için yasak diyorlar genelde doktorun ne önerdiyse onu uygula
Her ikisi de düşük tehlikesi yok sağlıklı ilerliyor dedi son gittiğim riski gebelikler alanında prof ve çok iyi bir doktor ve o yapabilirsin dedi ama işte ilk gittiğim uzman doktor 3 ay yasak deyince ki bana kalsa da içim rahat değil ama erkekler maalesef biz kadınlar gibi değil

Her ikisi de düşük tehlikesi yok sağlıklı ilerliyor dedi son gittiğim riski gebelikler alanında prof ve çok iyi bir doktor ve o yapabilirsin dedi ama işte ilk gittiğim uzman doktor 3 ay yasak deyince ki bana kalsa da içim rahat değil ama erkekler maalesef biz kadınlar gibi değil
İçin rahat etmiyorsa ara verebilirsin canım

Back
X