Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 7 haftalık hamileyim 2 ayrı doktora gittim bu süreçte ikisi de ilk haftalarda cinsel ilişki için farklı konuşuyor .Sizler nasıl yaşadınız o zamanları
Kızlar 7 haftalık hamileyim 2 ayrı doktora gittim bu süreçte ikisi de ilk haftalarda cinsel ilişki için farklı konuşuyor siz o süreçte ne kadar beklediniz mesela
Her ikisi de düşük tehlikesi yok sağlıklı ilerliyor dedi son gittiğim riski gebelikler alanında prof ve çok iyi bir doktor ve o yapabilirsin dedi ama işte ilk gittiğim uzman doktor 3 ay yasak deyince ki bana kalsa da içim rahat değil ama erkekler maalesef biz kadınlar gibi değil
Her ikisi de düşük tehlikesi yok sağlıklı ilerliyor dedi son gittiğim riski gebelikler alanında prof ve çok iyi bir doktor ve o yapabilirsin dedi ama işte ilk gittiğim uzman doktor 3 ay yasak deyince ki bana kalsa da içim rahat değil ama erkekler maalesef biz kadınlar gibi değil