ilk haftalarda kanama..

bsremn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
13
8
37
Arkadaşlar 3 gün önce biraz ev temizliği yapmıştım ve ilişkişede girdik aynı gün ve hafif pembe lekelenmeyle kanamaya dönen akıntım başladı dr lara göre 5+5 olduk ama daha küçük diyorlar . üst üste doktora gittim farklı hastanelere 1364 çıktı 2 gün önce dünde 2864 çıktı hcg kanamam çoğaldı adet olur gibi lavaboya gittiğimde akıyor.. dr ilk hiçbi tetkik yapmadan daşük yapıyosun kürtaja alalım dedi. Sonra test yapmayı akıl etti.. alttanda ultrasondan baktı önce şekilsiz bi kese var dedi sonuçlar çıkınca bakalım dedi öğleden sonra sonuç çıktığında düşükde yapmıyorsun dedi yükselme çok iyi dedi ve yine ultrasonda baktı kese çok küçük galiba görünmüyo geç döllenmede olabilir dedi.. dış gebelik düşük üstüne görme veya sağlıklı gebeliğe dönüşebilir dedi.. hala kanamam devam ediyo başına böyle bişey gelen varmı 2 gündür yatıyorum :KK43: kanı gördükçe moralim bozuluyor :'(

eger vermediyse bence hemen baska dr.a git
kanin kirmizi olmasi cokta iyi degil

onermiyormus ne demekmis?
bu bir hormon sende eksikse dusuge sebep olabilir
yarini beklemeden bugun bir hastanenin aciline git

yada bildigin kadin dogum dr.u varsa bugun git
ve dr.agidene kadar yat ayaklarini biraz yuksek tut
cok su icme tuvaletini getirmesin(bana oyle demisti dr.bende bayramda dusuk yaptim :KK43:

2 gündür yatıyorum kanama az azalıyo sonra yine çoğalıyo ağrım yok arada az az adet sancısı gibi oluyo geçiyo :KK43: geçmiş olsun sanada canım Allah sağlıklı bi bebiş versin inşallah sana da.. düşük te nasıl oluyo

oncelikle her kanama dusukle sonuclanmaz
oglumda 3.ayda olmustu sagliki bi sekilde dogdu masallah
2.gebeligimde once kahve kanama oldu sonra kirmiziya dondu ve parcalarda vardi arada ama benim hic azalmadi surekli artti
senin azaliyormus arada guzel biseydir herhalde
yerlesme kanamasi diyorlar seninki o olabilir
insallah saglikla alirsin bebegini kucagina
yinede dr.a git en kisa zamanda

Son düzenleme:
X