canım bende 8+4üm.belki benim yaşadıklarımı okumuşsundur.seninkiyle aynı şeyleri yaşadım bende.2 sefer kanamam oldu.çok şiddetli.ikincisinde parça düşürdüm.bebeğim gitti derken kalp atışlarını duydum.bende 5.haftamdan beri yaşıyorum bunları...günlerce hastanelerde yattım.kanamalarım bitti çok şükür..ama kahverengi lekelenmelerim hala devam ediyor.3 gün önce ultrasyona girdim.bebeğim kocaman olmuş.sağlıklıyız allaha çok şükür .ama düşük tehditim devam ediyormuş.ne yapalım artık evimizde yatarak geçmesini bekleyeceğiz.elimizden gelen başka birşey yok.tekrar hastanede yatmak istemiyorum.inan çok zor birşey..
merhaba kizlar oncelikle tebrik ederim ve gecmis olsun cnm Allahin izniyle birsey olmaz benim de ilk hamilelimde 6. haftada kanamam baslamisti bazen koyu renkte bazen kirmizi oluyordu ve bu benim 9.ayima kadar devam etti bende sizler gibi hep solugu hastanede aliyordum kalp atislarini duyunca rahatliyordum ama sukur sag salim dogdu bebegim.yatip dinlenmek is yapmak yok en onemlisi uzuntu stress den uzak durmaya calisin bana doktor tavsiyesiydi.Allah yardimciniz olsun
canım ılıskı demıssın doktorun kesınlıkle ılıskının yasak oldugunu soylemedımı sana? lekelenmelerın bıtıp tamamen normale donene kadar asla ılıskıye gırme cok rısklı bı donemden gecıyosun zaten. bunu doktorunun soylemesı gerekıyodu... dıkkat et cok kendıne mumkun mertebe kalkmadan at sende atlatrsın ıns hayırlısıyla...
bak arkadaşım muhakkak yat ayaklarını hafif yukarı dik SAKIN İLİŞKİYE GİRME ve belin ağrıdığında mümkünse hareket etme bel ağrısı hep tehlikeli bir uyarıcıdır ilaçlarını düzgün al allaha emanet et onun koruduğu kadar ne sen ne de ben koruyamam
ben 15 haftalık hamileyim. 8. haftamda çok büyük bir kanama geçirdim.hatta o sırada progestron kullandığım halde. parçalar düşürdüm. hastaneye gittik hemen dr bebek doğum kanalına girmek üzere dedi. aşağıya kaymış. düşük başlamış dedi. kürtaj yapılacak dedi.hemen kendi dr umu aradım. dr um hastaneyi arayıp konuşmuş. beni yatırdılar hemen.serum taktılar. inanın hiç kımıldamadan yattım kızlar.akşama ultrasonda bebeğin kalp atışlarını gösterdi dr um.ertesi gün kanamam kesildi. dr lar kolaya kaçıp hemen alalım bebeği diyor,allahtan dr uma ulaştık.onun sayesinde hayatta.
progestron jel kullanıyorum şimdi günde 2 tane.magnesyum kullanıyorum kasılma olmasın diye birde folik asit.1,5 ay rapoum vardı 1 hafta sonra bitecek işte.bebeğim ultrasonda 1 hafta geriden geliyordu geçen hafta o arayı kapattı çok hızlı büyüyor artık. 2 li testimizi yaptırdık çok iyi çıktı. maşallah deyin bebişime kızlar.
arkadaslar hepınıze ayrı ayrı tesekkurler bugun dr a gıttım hamdolsun su an kanamalı manamalı 9 hf 4 gun olduk dr ıcımı rahatlatacak seyler soyledı bu hf dan sonra tabıkı kesın olmamakla bırlıkde bebısımın dusme ıhtımalı zayıflıyor gene de ıstırahate devam yasaklara devam asırı kanama olursa acıl gel dedı bebegım ıyıce buyudu cok saglıklı gorunuyor ve hatta hareket bıle ederken gorduk artık daha mutlu hıssedıyorum kendımı ınsallah tamamına ererız de bebıslerımızı kucaklarımıa alırız dualarınızı beklıyorum sevgıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?