İlk haftalarda karın şişkinliği

bluestone

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
151
39
18
Adana
Mrb arkadaşlar..6. haftamdayım ve karnımda gün geçtikçe artan bir şişkinlik var ve beni çok rahatsız ediyor sanki her gün kilo alıyormuşum gibi hissediyorum.normal mi bu?göğüslerin büyümesi yetmiyormuş gibi :(

Mrb arkadaşlar..6. haftamdayım ve karnımda gün geçtikçe artan bir şişkinlik var ve beni çok rahatsız ediyor sanki her gün kilo alıyormuşum gibi hissediyorum.normal mi bu?göğüslerin büyümesi yetmiyormuş gibi :(

Bende ayni durumdayım malesef :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde göğüslerim ve karnım çok şişti dün bütün gece gaz ağrısı çektim adetimde 5 gün gecikmişti bugün test yaptım çift çizgi çıktı

Normal tabii. Vücutta sıvı artıyor. Bağırsaklarda da gaz olur. Şişkinlik bu yüzden.

Ben karnım büyüdüğünde bir keresinde insanların içinde gaz kaçırmıştım ama çoook gazım vardı. Çok utanmıştım. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ARORETTA hayırlı olsun :) Ben de bana özgü bir durum sandım ilk gebelik acemiliği işte.şimdiden pantolonlar sıkıştırınca moralim bozuldu valla ilerleyen aylarda ne giyecem bilmiyorum.hep böyle mi gidecek bu acaba :)

Aynı durumdayız, benide şişelik çok rahatsız ediyor :(((
Bol su içmek ve yürüyüş çok iyi geliyor

Benim doktorum ne istiyorsan yap diyor.istediğini ye iç,yürü,ev işi yap hiçbir şeyin sakıncası yok diyor.anlamadım ki hiç mi dikkat edilmesi gereken birşey yok.adam herşeye hurafe diyor.eşimin yanında söylediği için bi naz bile yapamıyoruz ya 😕

günaydın bacım,o dediğin durumu ben de yaşadım,hatta gebelik zehirlenmesi mi diye bile düşündüm,dr ile paylaş mutlaka,ben de midem bulandığı halde çıkaramam ve bastırmak için o dönemde işte ekşi,tuzlu bişeyler yedim,yüzüm,burnum elim bi anda şişti,kilolar gelmeye başladı,sonra dr bulantı için bi hap var onu verdi kullanınca yemeler düzene girdi...sonrası ayda bir kilo,son zamanlar 2-2,5 kilo şeklinde gitti,bu durum moralimi bozdu,insanların benim görünüşümle ilgili yorumları çok üzdü beni,eşime de çok eziyet oldu yazık...sonra dediğim gibi kilolar standartını bulur,yaz döneminde sana ve bebişe en çok kilo yapan şeyler dondurma,karpuz,kiraz vs,ben hızlı kilo aldığım dönemde dr ekmek ve tuzu bırak demişti,kepekli şeyler yemeye başlamıştım,turşu gibi oğun tuzlu olan şeylerden de uzak dur canım,evvela senin ve bebeğin sağlığı önemli unutma,ilaçlarına devam et,herkesin hamileliği farklı unutma,ben taktım ama sen sallama böle şeyleri,tecrübeyle sabit,Allah sağlıakla kucağına almayı nasip etsin:nazar::emir_bebek:

Sağolun cevaplarınız için yalnız birkaç gündür bulantılarla mücadele ediyorum şişkinlikler azaldı kendiliğinden

ayyy hamileligimde benimde cok gazim olurdu ole bole degil uyurken pirt pirt tutamazdim kendimi esimden cok utanirdim bide hemen.savunmaya gecerdim ben yapmadim kizin yapti diye :D kizim dogdu surekli pirt pirt halinde hic cekinmesi yok bak gordunmu kizin yapti diyodum bana inanmiyodun diyorum :Dberaber guluyoruz okadar tatli pirtlatip duruyoki gaz cikarmanin ayip bisey olmadigini ogretti kizim bana:p

merhaba hanımlar

ben de aynı dertten muzdaribim. 7 haftalık hamişim, kilo ile ilgili bir sorunum yok kilom aynı ama korkunç bi şişlik var medi ve karın bölgemde. psikolojik olarak da sinir etmiyor değil beni ama bebiş için çekcez mecbur sanırım..

Bu hamilelik şişkinliği benimde akşam yemeği yedikten sonra sanki 5 aylıkmış gibi oluyordu sabah iniyordu :) normal yani

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Arkadaşlar aynı şikayet bende de var ve daha 4 haftalığız herkes normal diyor gaz şişkinliğiymiş gaz yapıcak şeyler yemiyelim ben dün akşam mercimek yedim mesela ölüyorum sandım gazdan karnıma ağrılar girdi

Arkadaşlar aynı şikayet bende de var ve daha 4 haftalığız herkes normal diyor gaz şişkinliğiymiş gaz yapıcak şeyler yemiyelim ben dün akşam mercimek yedim mesela ölüyorum sandım gazdan karnıma ağrılar girdi

Canım selam 4haftayken kese görünüyormu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım kese daha görünmüyor ayın 16sında gidip keseyi görücez Allah nasip ederse 😊

Karında acayip bir şiştik oluyor sanki 6 aylık hamile gibi..sizde varmı böyle bişey..

Karında acayip bir şiştik oluyor sanki 6 aylık hamile gibi..sizde varmı böyle bişey..

vala hem de nasıl bişişkinlik anlatamam.. kilo almıyorum ama karnım davul gibi sanırsın benimki de 6 aylık hamile.. sabahları biraz daha azalıo ama faz devam.. yoğun bi kabızlık yaşadığım için bağırsak ağrısı olduğunu düşündüğüm bi ağrı da mevcut vala sıkıntılı bi dönemmiş yaşayarak öğrenmiş bulunuyorum..

Gazdır o gaz... :1::1::1: Sıkıntı yok merak etmeyin :27::27::27:

vala hem de nasıl bişişkinlik anlatamam.. kilo almıyorum ama karnım davul gibi sanırsın benimki de 6 aylık hamile.. sabahları biraz daha azalıo ama faz devam.. yoğun bi kabızlık yaşadığım için bağırsak ağrısı olduğunu düşündüğüm bi ağrı da mevcut vala sıkıntılı bi dönemmiş yaşayarak öğrenmiş bulunuyorum..

Eser aynı şeyler kaysı yiyorum kabız olduğumu hissettiğim zaman..benim bu günlerde göğüs hassasiyeti başladı sanki varmı sizde de

Back
X