• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk haftalarda karın şişliği ve gaz

miilena

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
51
Puanlar
298
Yer
İstanbul
Kızlar merhaba, 7 haftalık hamileyim.
Karnım 6. haftadan itibaren hem sertleşmeye hem de gözle görülür bi göbeğe dönüştü :)
Yani şöyle söyleyeyim, olan pantolonlarımı zorla kapatıyorum düğmesini fermuarını.

İlk haftalarda böyle bi göbek normal mi? Ve aşırı bir mide bulantısı, gaz hali içerisindeyim.
Yarın doktora gittiğimde bunları soracağım ama yaşayan var mı

Merhaba, bende 6 haftalık hamileyim ve aynı şeyleri yaşıyorum. Kilo mu aldım ne oldu bilmiyorum pantolonlarım darlaştı birden benimde. Bir çözüm bulabilirseniz lütfen yazın. Bende öğrenmek istiyorum.

Bende öyleydim ilerleyen haflarda o hamiş göbeğine döncek alışsanız daha iyi çünkü geçmiyor

Karnım 6. haftadan itibaren hem sertleşmeye hem de gözle görülür bi göbeğe dönüştü :)
Yani şöyle söyleyeyim, olan pantolonlarımı zorla kapatıyorum düğmesini fermuarını.

İlk haftalarda böyle bi göbek normal mi? Ve aşırı bir mide bulantısı, gaz hali içerisindeyim.
Merhaba 9 haftalık gebeyim ben de 10 olacağım işte. Beşinci haftada öğrendim ve dediğin gibi 6. Haftada kabus başladı 😂 bulantı kusma beslenememe karnım şiş midem gaz dolu aç karnıma ağzımda mide suyum geliyordu hastaneye yatırıyordu doktor çocuğum var dşye yalvardım serumla çıkardı. Ben prilam kullanıyorum en yüksek dozda gece iki sabah bir öğlen bir toplam dört. İkiyle başladık dayanılmaz hal alınca böyle arttırdı. Ama dokuz haftaya kadar ölü gibiydim. İlaçlar etki etmiyordu. Şu an daha rahatladım canım. İlaçlarımı aksatırsam kötüyüm ama en azından etki ediyor artık. Bulantım azaldı kusmam durdu. Koku alırsam kusma oluyor. Beslenebiliyorum az da olsa. Bu arada bu yaşadıklarıma rağmen bir anda üç dört kilo aldım nasıl oldu bilmiyorum ebe bebeğe gitmiştir ödemdir diyor ama kilo da gitmiyor 😂 benim ikinci bebeğim ilkinde dokuz ay kustum Allah yardımcın olsun

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Ben de aynı haftalarda benzer durum yaşamıştım. Doktorum hamilelik ile birlikte progesteron artışı oluyor, bu da daha yavaş sindirime ve şişkinliğe yol açabiliyor diye açıklamıştı. Asıl hamile göbeği 12-13 hafta sonrası çıkar.

Back
X