• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk haftalarda mide bulantisi

suna soysal

Bebişini bekliyor🩷🩵
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
112
12
13
18
Merhaba kızlar yaklasik 6 haftalik gebeyim daha keseyi gormedik bugun gidecegim insallah görürüz . Benim 5 gundur midem çok aşırı bulaniyor ne mutfaga girebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum cok az yiyorum 2 3 kasik daha fazlasi yok bebise bi zarari olurmu ve bunun hicmi cozumu yok açım hep 🥹

Merhaba kızlar yaklasik 6 haftalik gebeyim daha keseyi gormedik bugun gidecegim insallah görürüz . Benim 5 gundur midem çok aşırı bulaniyor ne mutfaga girebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum cok az yiyorum 2 3 kasik daha fazlasi yok bebise bi zarari olurmu ve bunun hicmi cozumu yok açım hep 🥹
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucakla inşallah 🙏 ilk 3 ay maalesef böyle oluyor önüne bir nebze geçmek istersen sabah 1 gece yatmadan 2 saat önce 2 tane prilam içebilirsin bulantını kesecektir ama uyku yapabilir. Onun dışında çubuk kraker gibi şeyler tüketebilirsin. Ben 30 haftalığım o koku hassasiyeti hala var maalesef. Mide bulantıları da en fazla 16. Haftaya kadar falan devam ediyor. Bebişe de bir zararı yok gayet normal belirtiler için rahat olsun 🥰

Bende oyleyım yıyemıyorum yalnız dglsınıx 😓

Çok normal doktora söyle bulantı hapı verir hayırlı olsun bebeğiniz

O senin vitamin depolarindan besleniyor yemek yiyememen su icememen onu etkilemiyor su an
Ama eksi aci tuzlu baharatli seyleri yeme onlar mideni daha cok bulandirir
Galeta sopasi maden suyu peynir vs yemeye calis en azindan

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucakla inşallah 🙏 ilk 3 ay maalesef böyle oluyor önüne bir nebze geçmek istersen sabah 1 gece yatmadan 2 saat önce 2 tane prilam içebilirsin bulantını kesecektir ama uyku yapabilir. Onun dışında çubuk kraker gibi şeyler tüketebilirsin. Ben 30 haftalığım o koku hassasiyeti hala var maalesef. Mide bulantıları da en fazla 16. Haftaya kadar falan devam ediyor. Bebişe de bir zararı yok gayet normal belirtiler için rahat olsun 🥰
Tamam tesekkur ederimm ❤️🌸

Çok normal şuan umarım geçicidir kimi doğuma kadar yaşıyor bulantı ama azınlıktir bende çektim 13-14. Hafta gibi azaliip bitti sonra başka başka şeyler çıkıyor 😆

Bende cok actim acliktan midem bulanıyordu yedikce rahatliyordum kusma olmadi kilo hic almadim 22. Haftadayim. Sık ve az az tuketin cubuk kraker ve nane sakizi cok ise yaradi bende ozellikle mentos pure olan sakizz kurtaricim oldu. Cok yemek secen biriyim ayrica saglikli beslenemedigim zamnlar oldu hele ki yumurta cok az yiyebildim ama bebegim saglikli haftasina uyumlu kilo boy vs. gelisimi, insallah saglikla dogar bebislerimiz icini fereah tut ikinci trimester anneden besleniyor bebek diye biliyorum

Back
X