İlk hamileliğim ilk kez doktora gideceğim

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Merhaba ilk hamileliğim olduğu için oldukça cahilim doktor randevusu aldım ama direkt ultrasonla bakılsın istiyorum 8 haftalık oldu süreç nasıl işliyor ultrasonla bakıyor mu doktor sonra tahlil vb istiyor mu deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim

Ben de ilk kez 5.haftasına aldım randevu akşam sattlerine aldım tahlil işi ne olur acaba? Değiştirmeli miyim randevuyu? Yoksa terk etmez mi

Ben de ilk kez 5.haftasına aldım randevu akşam sattlerine aldım tahlil işi ne olur acaba? Değiştirmeli miyim randevuyu? Yoksa terk etmez mi
Sizde de tahlil ister ama 5 hafta olduğu için sadece kese görünür kalp atışı 7. Haftada duyarsınız muhtemelen. Hayırlı olsun

Ben de bebek düşünüyorum şu an ama şöyle biliyorum sekiz haftalıkken ultrasonla gözükür ve kalp atışı duyulur diye düşünüyorum yani hatta emin gibiyim

8 haftalık olduysa kese de görünür kalp atışı da duyulur. Ultrasondan sonra da kan ve idrar tahlili yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…