Dış Gebelik mi Kimyasal mı?

Selamlar kuzum verdim. 195 olan değerim 48 saat sonra 319 çıktı. Doktor henüz yorum yapmıyor ama durum ortada.
Gayet iyi yüzde 60 artmış canım kan vermeye devam et aynı saatlerde vermeye çalış bak kendimden örnek vereyim herkesin değeri 2 3 kat artarken benim hep sabit 2 kat artt ilk değer 18 sonra 37 sonra 75 en son 159 oldu kan vermeyi bıraktım baya evde kendim hesaplar yapıp geç gittim kese içinde bende senin gibiydim herkesin 75 i 350 400 okurken benim 159 du…takılma artışa seninde değer yüzde 60 artmış bu normal olan zaten..kimyasal olsa şimdiye düşüşe geçerdi daha önce çok yaşadım kimyasal gebelik

Selamlar kuzum verdim. 195 olan değerim 48 saat sonra 319 çıktı. Doktor henüz yorum yapmıyor ama durum ortada.
İki dış gebelik yaşadım değerler az artıyordu ikisindede birinde ne ağrı ne kanama en ufak bir belirti yoktu diğerinde ilk hcg sonrası başta hafif kahve sonra kırmızı lekeler sonrada artan kanamalar şeklinde devam etti ikisinide sağ tüpten geçirmiştim ordada dikkat ettim ikincide ufak çaplı ağrı oluyodu kendimi dinlediğim vakitlerde inşallah siz en fazla kimyasal ile atlatırsınız

Kızlar selamlar, ikinci kaybımla karşınızdayım. İlkini de aynı sebepten kaybetmiştim. Beta hcgm hamilelik sürecinde çok çok az yükseliyor. İlk gebeliğimde en fazla 1900leri gördüm.Kendi kendine düşmedi kürtaj oldum.Şimdi de regl günüm geçti 4.gün 127 6.gün 195 çıktı değerim. Düşme yok şu an. Ağrım kanamam vs. hiçbir şey yok. Doktor iki günde bir kan istiyor ne olduğunu söylemek için çok erken cumaya kadar testleri karşılaştırmamız gerekiyor diyor. Öngörüde bulunup beni korkutmamaya çalışıyor açıkça şu ya da bu olur demedi. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Kimyasal gebelikte de değerler böyle olabiliyor sanırım ve sizce süreç ne zaman belli olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İkisini de yasamıs biri olarak ikisi de olabilir. Takipleri aksatma umarım ki dış gebelik olmasın. O cok daha sıkıntılı bir sey🙏🏼

İki dış gebelik yaşadım değerler az artıyordu ikisindede birinde ne ağrı ne kanama en ufak bir belirti yoktu diğerinde ilk hcg sonrası başta hafif kahve sonra kırmızı lekeler sonrada artan kanamalar şeklinde devam etti ikisinide sağ tüpten geçirmiştim ordada dikkat ettim ikincide ufak çaplı ağrı oluyodu kendimi dinlediğim vakitlerde inşallah siz en fazla kimyasal ile atlatırsınız
merhaba, ben de dış gebelik ya da kimyasal geçiriyorum. değerim kendi kendine düşüyor. ancak ne ağrı ne kanama ne lekelenme hiçbir şey yok. sadece beyaz akıntı geliyor. böyle rahim temizlenir mi

merhaba, ben de dış gebelik ya da kimyasal geçiriyorum. değerim kendi kendine düşüyor. ancak ne ağrı ne kanama ne lekelenme hiçbir şey yok. sadece beyaz akıntı geliyor. böyle rahim temizlenir mi
Dün konuşmuştuk benimde ilk dış gebeliğimde iğne vurulup değer düştükten sonra kanamam gelmişti yani öylede olabilir

Onlar kan pıhtısı biriken rahim duvarı kalınlaştığı için hormondan o dökülüyor kimyasal genelikte oluşan düşen bir bebek cenin embriyo olmuyor tedirgin olma
evet canım biliyorum, Allah kimseye yaşatmasın hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza

Back
X