İlk hamileliğim lütfen yardmcı olun

fadime_3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
1
0
1
25
Merhaba kızlar 3 buçuk aylık hamileyim herşeyden tiksinmiş durumdayım hiç yemek yiyemiyorum ve bebeğim için endişeleniyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun ilk hamileliğim

Benim de o zamanlar öyleydi. Pratik şeyler yemeye calisiyordum, tam tahilli ekmek, süzme yoğurt üzerine z.yagi... meyvenin yanına peynir yemek, süt içmek... ne bileyim çorba mesela, yumurta haşlayıp yemeğe çalışmak.tam tahıllı bir dilim ekmeğin üzerine avokado sürüp yemek... Bu sekilde idare ediyordum. Kilo almamistim hic ama bebegim tam zamanli buyuyordu. Simdi 27. Haftadayim, o günlerin on katı yiyorum dünyaları verseler yiyebilirim. Iki haftada 2.5 kilo almışım ehehhe bebek de ben de atağa geçtik. dert etmeyin yani hamilelikte bir şey gelir bir şey gider sonra yine geri gelir. Bebeğe de bir şey olmaz, o vitaminini senin rezervlerinden alıyor demişti ebem. Kalsiyumun eksik olmasın ama tamam? Sonra diş problemleri falan yaşarsın.

Sana çok güzel bir hamilelik diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…