Canım öncelikle geçmiş olsun,Allah hayırlısınız versin.Yapılan istatistiklere göre her 5 kadından 2 si hamileliğinin ilk 2 ayında düşük yapıyormuş ve bu kadınların bir çoğu düşük yaptıklarını bile farkına varmıyor normal adet kanaması zannediyorlarmış.
Bu istatistiği öğrendiğimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmış,kürtaj olmuş ve doktora kontrole gitmiştim,doktorum söylemişti ve eklemişti "moralini bozma bir kere hamile kaldığına göre doğurganlığın var,3 ay korunun rahim kendini toparlasın sonra yeniden hamile kalabilirsin"
Doktorum haklıymış, biz 3 aydan fazla korunduk kürtajdan 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim,yalnız ilki düşük olduğu için ve kanamam olduğu için riskli bir hamilelikti bu yüzden ilk 3 ayımı yatarak geçirdim,Allah'a çok şükür şu an bir problemim yok ve kısmetse 1.5 ay sonra kızım dünyaya gelecek.
Moralini yüksek tut,biliyorum ilk zamanlar zor gelecek,hele bir de çevrende yeni doğum yapacak birileri varsa daha da zor gelecek ama hayırlısı böyleymiş de,düşük olmasaydı sakat olma ihtimali çok yüksekti bunu aklından çıkarma ve unutma "Her şer gibi görünen şer,her hayır gibi görünen hayır değildir".
Allah hayırlı,sağlıklı,güzel ahlaklı nesiller nasip etsin.