ilk hamileliğim ve düşükle sonuclanıyor

arkadaslar bu benım ilk hamileliğim ve suan düşükle sonuclanıyor.moralim cok kötü ama toparlıyorum yavas yavas. ya merak edıyorum aranızda ilk hamılelıgını düşük yapıp tekrar hamile kalan varmı? cunku kendılıgınden sonlanmıcak kürtaj olucam yarın. cok korkuyorum bi daha hamıle kalamassam diye. Allah bebek isteyen herkezed nasip eder inşallah (AMİN) cevaplarınızı beklıyorum arkadaslar

ben de geçtiğimiz ekim ayında bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. iki buçuk aylıktı ama kalp atışı yoktu. bu ay adetim 11 gün geçti ama hamile miyim bilmiyorum. test biraz şüpheli. bugün yeniden yapıcam. çok zor bir durum. ama doktor bunun çoğu kadında yaşandığını ve tekrar hamile kalınabileceğini söylemişti. korkma, allah yardımcın olsun.

ben de geçtiğimiz ekim ayında bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. iki buçuk aylıktı ama kalp atışı yoktu. bu ay adetim 11 gün geçti ama hamile miyim bilmiyorum. test biraz şüpheli. bugün yeniden yapıcam. çok zor bir durum. ama doktor bunun çoğu kadında yaşandığını ve tekrar hamile kalınabileceğini söylemişti. korkma, allah yardımcın olsun.

sanada cok gecmıs olsun canım ama bıde inşallah hamılesındır cok sevınırım.Allah hakkımızda en hayırlısını ve saglıklısını versın inşallah.evet benım doktorumda böyle söyledı,bu sana özgü birsey degıl cok sık karsılastıgımız bır durum dedı.ve bır düşük hiç düşüktür dedı.ancak 3.üncü düşükten sonra tekrarlayan düşük oldugundan arastırma yapılır dedı içim rahatladı.hepinize cok tesekkurler arkadaslar

Canim bhk'm cok tesekkur ederim tatlim ...
Hayirlisi hakkimizda..
Seninde bebisin geliyor artik; odasina bayildim..
Allah saglikli huzurlu gunlerde oturmak nasip etsin.
Minik kelebek kusura bakma senin basliginda konusuyoruz ama sagolsun vesile oldu..a.s.
Sen nasilsin.?
Agrin kanaman nasil?
Yardimci olabilecegim bir sey olursa burdayim canim:1hug:

tesekkür ederım canım.aslında kanamam yok diye ben cok korkmustum ama bu basarılı operasyon anlamına gelıyormus.ama bugun karnımda hafif bı agrım var azcıkda kanamam.Allah a şükür bu olayı kolay atlattım sayılır.bi an önce toparlanıp hamiş olmak istiyorum hayırlısıyla.buarada konuşun şekerım senın benımmı var askolsun,öpüyorum cok hepinizi a.s.a.s.

öncelıkle tekrar hamıle kalmıssın cok sevındım hayırlı olsun canım.ama ben bu kan pıhtılasması işine takıldım baya.bana cvp yazan arkadaslardan bırkacı buyuzden düşük yapmıslar ve suan iğne oluyorlasmıs.arkadaslar bunu doktorunuzmu farkettı yoksa özel bı testmı gerekıyo bu kan pıhtılasmasını öğrenmek için.cünkü bendede varsa tekrar hamıle kalmadan önce öğrenmem gerekır belkı
Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını bizi bilgilendirir misiniz?

Back
X