İlk hamilelik belirtisinde akıntı

Gokcen5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
1.388
384
123
Hanımlar benim gebelik şüphem var testlerde çıkıyor cuma günü kan vereceğim benim akıntım ara ara oluyor normalde böyle olmaz peynir kesiği gibi sizinkiler ilk zamanlarda nasıldı akıntılarınız

Olur öyle değişik akıntılar, kontrole gittiğinde doktoruna söyle, hayırlısı olsun inşallah

Hanımlar benim gebelik şüphem var testlerde çıkıyor cuma günü kan vereceğim benim akıntım ara ara oluyor normalde böyle olmaz peynir kesiği gibi sizinkiler ilk zamanlarda nasıldı akıntılarınız
Benimde öyleydi peynir kesiği gibi beyaz bi akıntıydı. Bi kaç gün sürdü. Sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.

İnşalalh kızımda hep enfeksiyon oldu ya tedirgin oldum zaten idrar testide veririm
Gebelik kesinse rutin kontroller yapılır, ona göre ilaç verilir ya da verilmez, sıkıntı yapma bende yaşadım ama hangi evredeydi emin değilim, değişiyor akıntılar falan, haftaya göre artıp azalıyor, değişiklikler oluyor

Gebelik kesinse rutin kontroller yapılır, ona göre ilaç verilir ya da verilmez, sıkıntı yapma bende yaşadım ama hangi evredeydi emin değilim, değişiyor akıntılar falan, haftaya göre artıp azalıyor, değişiklikler oluyor
İnşalalh hamileliktendir

Back
X