İlk Hamilelik ve 8 Haftalık hamileler ve hamilelere öneriler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ok27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ok27

Ziyaretçi
8 haftalık hamileyim,bu haftada neler olur,nelere dikkat etmek lazım?yerimsenibenyerimseniben

bende tam 8 haftama girdim kese ve kalp atışlarını gördük yarında kan tahlili sonuçlarını alacam vede idrar bakalım ne olacak yarında sonucu yazarım buraya Allah sağ sağlim dünyaya getirmek nasip etsin inşallah

bende 8 haftalık hamileyim.eylemsevcan gibi kalp atısını dinledik,oyu ölçüldü:) Allah sonuna kadar getirsin.hepimize en güzel mutlulugu yasatsın!!

bende 8 haftalık hamileyim... pazartesi kalp atışları için doktora gideceğiz inşallah... idrar tahlili ve kan tahlilleri yaptıracağız...

mideniz bulanıyormu kızlar??* bulanıyosa neler yapıyosunuz?? ben bu konuda çok muzdaripim bilmiyorumkismile

bende 8 haftalık hamileyim hiç bulantım yok sükür çubuk kraker yiyin.

bende 8 haftalik hamileyim cok migdem bulaniyo dktr ilac verdi

bende 8 haftanın içindeyim. elhm iyi gidiyor.cuma günü CRL ölüçümü yapıldı 18 mm kalp atışlarıda iyi çok şükür.mide bulantılarım var birde ben fol biol ve vitamin ilaçı kullanıyorum..

İnanılmaz mide bulantılarım var beni mahvediyor. Önerileriniz varmı ????

benimde 8 haftalık.Bugün kalp atışlarını duyduk.Doktorum herhangi bi idrar yada kan testi yapmadı.Buna gerek olmadığını söyledi.Sizde durum nedir.Her ay bu testleri yapıyormusunuz.

benimde 8 haftalık.Bugün kalp atışlarını duyduk.Doktorum herhangi bi idrar yada kan testi yapmadı.Buna gerek olmadığını söyledi.Sizde durum nedir.Her ay bu testleri yapıyormusunuz.

Benim beybim de 7 haftalık, henüz minik olduğu için geçen hafta vajinal ultrasonla kalp atışlarını dinleyebildik. 10 gün sonra bi daha gel, daha rahat bakarız dedi Dr. Benimki planlı bir hamilelik olduğu için tüm idrar ve kan testlerimi hamile kalmadan bir ay önce yaptırmıştım, dolayısıyla tekrar yapılmasına gerek olmadığını söyledi doktor... Ama öncesinde bunları yaptırmayanlar için gerekli olacaktır diye düşünüyorum. Hiç mide bulantım yok daha ama kokulara karşı hassasiyet ve bolca uyku hali var, iki iş yapsam hemen yorulup uyukluyorum, şimdilik durum böyle... Hepimize rahat bir hamilelik diliyorum :)

Benim beybim de 7 haftalık, henüz minik olduğu için geçen hafta vajinal ultrasonla kalp atışlarını dinleyebildik. 10 gün sonra bi daha gel, daha rahat bakarız dedi Dr. Benimki planlı bir hamilelik olduğu için tüm idrar ve kan testlerimi hamile kalmadan bir ay önce yaptırmıştım, dolayısıyla tekrar yapılmasına gerek olmadığını söyledi doktor... Ama öncesinde bunları yaptırmayanlar için gerekli olacaktır diye düşünüyorum. Hiç mide bulantım yok daha ama kokulara karşı hassasiyet ve bolca uyku hali var, iki iş yapsam hemen yorulup uyukluyorum, şimdilik durum böyle... Hepimize rahat bir hamilelik diliyorum :)

Benimde bir önceki ay başka doktordan kan testlerim vardı.Herşey normaldi o yüzden sanırım yapma gereği duymadı.Neyse şimdi biraz rahatladım.Bendede bulantı hala yok.Aynı senin gibi hafif kokulara karşı hassasiyet.İnşallah bulantısız geçer:)

ben de 8. haftanın içindeyim. hiçbir şey yiyemiyorum. tüm yemeklerin kokusu çok kötü geliyor. geçen gün çıkartdım:(
bebek için endişeleniyorum.

selam arkadaşlar, 8. haftdan başlamak üzere 11.haftaya kadar bende kahverengi akıntı olmuştu, aşırı derecede yorgunluk ve uykuya eğilim ve yemeklere özellikle ete karşı tiksinme olmuştu. idrar ve kan testlerim kalp atışını duyduğum 8.haftamda yapılmıştı ayrıca doktorum smear testide yapmıştı, şimdilik bir sorun yok 2li teste ve ense kalınlığı ölçümüne sıra geldi henüz yaptırmadık.

selam arkadaşlar, 8. haftdan başlamak üzere 11.haftaya kadar bende kahverengi akıntı olmuştu, aşırı derecede yorgunluk ve uykuya eğilim ve yemeklere özellikle ete karşı tiksinme olmuştu. idrar ve kan testlerim kalp atışını duyduğum 8.haftamda yapılmıştı ayrıca doktorum smear testide yapmıştı, şimdilik bir sorun yok 2li teste ve ense kalınlığı ölçümüne sıra geldi henüz yaptırmadık.

lekelenme için dr.un ilaç falan vermedi mi?şimdi kaçıncı haftandasın?

doktorum progestan verdi, şuanda 12.hafta bitti 13ün içindeyim, çok yorulursam işimden dolayı maalesef yine azda olsa lekelenme oluyo, progestana devam ediyorum

merhaba kızlar bişi sorucam bugün 8.ci haftama girdim fakat 2 3 gündür göğüslerimde gerginlik hassasiyet yok oldu. ayın 18 inde kalp atışını gördüğümüz içinde doktor 3 hafta sonra ya randevu vermişti. içimde de bir korku var. sizce napmalıyım. acı hassasiyet kaybolması çok kötü bi durum teşkil edermi :(

bende 7 haftalık hamıleyım ama senın gıbı göğüste fılan gergnlık hassasıyet fılan hıssetmıyorum...ama umarım korkulucak bı sey yoktur..yınede doktora danışmanda fayda var...

benim baştan beri hep hassasiyet olduğu için hatta hamile olduğumu adet zamanından önce hissetmiştim çünki çok belirgindi. ve şimdi hamilelik hissini bana veren şey kaybolunca panik yaptım. kokulara karşı hassasiyetim devam ediyor. ama dedğim gibi korkuyorum.

benim baştan beri hep hassasiyet olduğu için hatta hamile olduğumu adet zamanından önce hissetmiştim çünki çok belirgindi. ve şimdi hamilelik hissini bana veren şey kaybolunca panik yaptım. kokulara karşı hassasiyetim devam ediyor. ama dedğim gibi korkuyorum.

aksıne bende hıc bır sey hıssetmıyorum ne bulantım var ne yorgunluk ne halsıszlık sadece bıraz hamıle oldum olalı cok hapşırıyorum..doktoruma danıştım onun bur zararı olmaz dedi..
ınsallah hamılelegım hep böyle gıder...:49:

Back
X