Canım selam öncelikle bebişler hayırlı ugurlu olsun. Benim de ilk bebegım olucak buyuzden ben de ıhtıyaclar ıcın genel bır ıhtıyac lıstesı uzerınden gıttım. Ekte paylastıgım benım kıstrmın suandakı halı, tabı uzun sure uzerınde calıstgım ıcın bıraz yıprandı ancak ıstersen sana ptesı gunu bos halını maıl olarak ıletebılırım de. Bu lıste epey genel, sen gereksız bulduklarını cıkartıp devam edersın ben oyle yaptım. Kıyafetler lıstede yazmıyor sen kafana gore yavas yavas kıyafet alıp tamamlarsın encok kullanılacak cıtcıtlı body ve tulumlar olacak oyuzden onlardan da baslarsın. Ilk bebekte her urun oncesı bende forumları okudum arastırdım tecrube olmayınca zor olacak sanıyorsun ama forumda paylasımlar cok yardımcı oldu bana. Bu lısteyı de yıne bu forumdan bı arkadas bana maıl atmıstı sagolsun. Bıberon konusulmus avent yenıdogan cam ve dr brown yenıdogan plastık aldım. Ikısı ıcın de muthıs guzel yorumlar war bebegım hangısını sever bılemedıgım ıcın ıkısını de aldım, okudugum kadarıyla dn ıyılerı bunlar. Hoscakalın