- 30 Temmuz 2017
- 133
- 37
- 13
- 37
- Konu Sahibi bicirbicircadi
Gonderebdin mi? Kontrol ettm maili ama bulamadm da :)Canım mail adresin nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gonderebdin mi? Kontrol ettm maili ama bulamadm da :)Canım mail adresin nedir
Aa ben mesajını görmemişimGonderebdin mi? Kontrol ettm maili ama bulamadm da :)
Tabiki tabiki hic sorun degil sadece gelip gelmedigini merak ettim cok tesekkur ederim zahmet veriyorumAa ben mesajını görmemişimsirket bilgisayarımda kayıtlı ptesi yollayayım olur mu
Tabiki tabiki hic sorun degil sadece gelip gelmedigini merak ettim cok tesekkur ederim zahmet veriyorum
Cok haklisin ama bebek de unutkanlik yapiuo normal. Ben hatirlatrim ogleden sonra gerekirse :) tesekkurler tekrarPtesi sabahtan yollarım unutmazsam tekrar kusura bakma öğlene kadar gelmezse bana bi hatırlatabilir misin ? İşler cok yogun da kafamı yam toplayamıyorum
Canım selam öncelikle bebişler hayırlı ugurlu olsun. Benim de ilk bebegım olucak buyuzden ben de ıhtıyaclar ıcın genel bır ıhtıyac lıstesı uzerınden gıttım. Ekte paylastıgım benım kıstrmın suandakı halı, tabı uzun sure uzerınde calıstgım ıcın bıraz yıprandı ancak ıstersen sana ptesı gunu bos halını maıl olarak ıletebılırım de. Bu lıste epey genel, sen gereksız bulduklarını cıkartıp devam edersın ben oyle yaptım. Kıyafetler lıstede yazmıyor sen kafana gore yavas yavas kıyafet alıp tamamlarsın encok kullanılacak cıtcıtlı body ve tulumlar olacak oyuzden onlardan da baslarsın. Ilk bebekte her urun oncesı bende forumları okudum arastırdım tecrube olmayınca zor olacak sanıyorsun ama forumda paylasımlar cok yardımcı oldu bana. Bu lısteyı de yıne bu forumdan bı arkadas bana maıl atmıstı sagolsun. Bıberon konusulmus avent yenıdogan cam ve dr brown yenıdogan plastık aldım. Ikısı ıcın de muthıs guzel yorumlar war bebegım hangısını sever bılemedıgım ıcın ıkısını de aldım, okudugum kadarıyla dn ıyılerı bunlar. Hoscakalın
Canım selam öncelikle bebişler hayırlı ugurlu olsun. Benim de ilk bebegım olucak buyuzden ben de ıhtıyaclar ıcın genel bır ıhtıyac lıstesı uzerınden gıttım. Ekte paylastıgım benım kıstrmın suandakı halı, tabı uzun sure uzerınde calıstgım ıcın bıraz yıprandı ancak ıstersen sana ptesı gunu bos halını maıl olarak ıletebılırım de. Bu lıste epey genel, sen gereksız bulduklarını cıkartıp devam edersın ben oyle yaptım. Kıyafetler lıstede yazmıyor sen kafana gore yavas yavas kıyafet alıp tamamlarsın encok kullanılacak cıtcıtlı body ve tulumlar olacak oyuzden onlardan da baslarsın. Ilk bebekte her urun oncesı bende forumları okudum arastırdım tecrube olmayınca zor olacak sanıyorsun ama forumda paylasımlar cok yardımcı oldu bana. Bu lısteyı de yıne bu forumdan bı arkadas bana maıl atmıstı sagolsun. Bıberon konusulmus avent yenıdogan cam ve dr brown yenıdogan plastık aldım. Ikısı ıcın de muthıs guzel yorumlar war bebegım hangısını sever bılemedıgım ıcın ıkısını de aldım, okudugum kadarıyla dn ıyılerı bunlar. Hoscakalın
Canım bugun şirkette degılım yarın hatırlatırmısınCanım banada atabilir misin mail yoluyla daha yeni gördüm mesajını çok teşekkür ederim
Canım bugun şirkette degılım yarın hatırlatırmısın
Canım bugun şirkette degılım yarın hatırlatırmısın
:) digerleri onun yaninda tirt kalir derken? Hangi markalar ile kiyas yaptiniz acaba? Elimde 3 tane biberon var, avent iclerinde sizin tabirinizle en "tirt" olani...Avent yenidogan yaz hemen cikar zaten ama küçük bibernu cam al plastik alma ve kesinlikle avent marka al. Digerleri onun yaninda tirt kalir
Mesela wee bebedor chicco falan. Dr browns a da iyi diyorlar mesela.:) digerleri onun yaninda tirt kalir derken? Hangi markalar ile kiyas yaptiniz acaba? Elimde 3 tane biberon var, avent iclerinde sizin tabirinizle en "tirt" olani...
Onu demeye calisiyorum, kiyasladiginiz biberonlari degerlendirmek lazim. Madela, dr browns vs gibi cidden cok iyi biberonlar var. Avent bunlarin yaninda hakikaten tirt kalir.Mesela wee bebedor chicco falan. Dr browns a da iyi diyorlar mesela.
Canım rica etsem listenin boş halini bana da atabilir misin mail olarak burda pek okuyamadım yazanları :) bahadirmerve02@gmail.com şimdiden çok teşekkür ederimCanım selam öncelikle bebişler hayırlı ugurlu olsun. Benim de ilk bebegım olucak buyuzden ben de ıhtıyaclar ıcın genel bır ıhtıyac lıstesı uzerınden gıttım. Ekte paylastıgım benım kıstrmın suandakı halı, tabı uzun sure uzerınde calıstgım ıcın bıraz yıprandı ancak ıstersen sana ptesı gunu bos halını maıl olarak ıletebılırım de. Bu lıste epey genel, sen gereksız bulduklarını cıkartıp devam edersın ben oyle yaptım. Kıyafetler lıstede yazmıyor sen kafana gore yavas yavas kıyafet alıp tamamlarsın encok kullanılacak cıtcıtlı body ve tulumlar olacak oyuzden onlardan da baslarsın. Ilk bebekte her urun oncesı bende forumları okudum arastırdım tecrube olmayınca zor olacak sanıyorsun ama forumda paylasımlar cok yardımcı oldu bana. Bu lısteyı de yıne bu forumdan bı arkadas bana maıl atmıstı sagolsun. Bıberon konusulmus avent yenıdogan cam ve dr brown yenıdogan plastık aldım. Ikısı ıcın de muthıs guzel yorumlar war bebegım hangısını sever bılemedıgım ıcın ıkısını de aldım, okudugum kadarıyla dn ıyılerı bunlar. Hoscakalın
Sovax mi ne bise biberon var aventten pahali babymall minicity ebebekte filan satiliyo. Ben cam alim derm de bana agir kalir dediler damak yapisini bozar diyolar. Hos kullanmayi dsnmuyorm ama olsnOnu demeye calisiyorum, kiyasladiginiz biberonlari degerlendirmek lazim. Madela, dr browns vs gibi cidden cok iyi biberonlar var. Avent bunlarin yaninda hakikaten tirt kalir.
Zibinlar , şapkalar, eldivenler bir kenara ama tırnak makası, şampuanı, ateş ölçeri, unutma. Giyim zamanla akla geliyor ama bunları unuttummu daha aklına gelmiyor insanın.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. İlk hamileliğim. Cinsiyetini 2 hafta içinde yüzde 80 öğrenmiş olacağız net bi şekilde. Alışverişlere yavaştan başlayacağız. Fakat ne alınır kaç tane alınır hiç fikrim yok. Doğumum nasipse şubat 19 olarak gözüküyor. Bebeğim için neler alabileceğimi kendim için neler almam gerektiğini liste halinde tecrübeli anneler bana yazabilir mi ? Şimdiden çok teşekkürler
Gonderebdin mi? Kontrol ettm maili ama bulamadm da :)
Kızlar özelden mail adresimi yazsam bana da gönderir misiniz bu listeyi? Sayfada hiç okunmuyor daCanım banada atabilir misin mail yoluyla daha yeni gördüm mesajını çok teşekkür ederim