Arkadaşlar merhaba 7 hafta 6günlük hamileyim ilk gebeliğim o yüzden kendimi diken üstünde gibi hissediyorum birde çok kabızlık ve gazım oluyor uyku yüzü göremiyorum rahat uyuyamıyorum sağa sola dönerken bile bebeğe zarar vermekten korkuyorum ilk hamileliğinizde siz nasıldınız?
Benim de ilk hamileligim. Ilk gunlerde o kadar cok taktım ki her seyi.. Internette yazanlar moralimi cok bozuyordu kotu oluyordum. Cok stresliydim ama baktim o kalan aylar bana cehennem olacak, olacagin onune gecilemez ne de olsa diyip kendimi telkin ediyorum hala. Tavsiyem kendini cok sıkma insanlar ne sartlarda hamile kalip saglikli dogum yapiyor.
Kafani mesgul tutmaya çalış. Arastirma doktoruna sor o daha iyisini bilir. Icini ferah tut saglikli bebegi olanlar problem yasayan insanlardan daha cok bunu unutma
Ben 3. Ay bitene kadar yüzüstü bile yattım. Uzandim temizlik yaptım esirgemedim yani çok şükür sağlığı da yerinde gelişimi önde bile gidiyor. Sen beslenmene dikkat etmeye çalış. Çok da takma rahat ol. Tabi düşük tehliken vs yoksa.
Valla benim de ilk hamileliğim herşeye bakıyorum bu olur mu olmaz mı bu yenir mi içilir mi insan bir tedirgin oluyor.. Haftaya kalp atışını duycaz 1hafta geçmek bilmiyor
Bende ilk üç ay hiç uyuyamadım. Yatınca iki saat uyuyup uyanıyordum ve sabahlıyordum. Hamilelikte WC ye çok gidiyorsun gece iki üç kez kalkıyordum. Bol su içmen gerekiyor kabız olmamak için. Ve gün içinde fırsat buldukça uyumaya çalış Bebek doğduktan sonra istesende uyuyamazsın. Birde şu var şimdi daha yenisin karnın büyüdükçe sağa sola dönmek zorlaşıyor o yüzden tadını çıkar ve kasma kendini bebeğin yerinde gayet rahat çünkü çok geniş bir alanı var şimdilik.