Ilk hareketler

Merve-81

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
401
220
23
31
Kizlarrr bu sabah bi uyandimm sanki karnimin sol tarafindan bi el icerden anne ben burdayim diyo :)
Baloncuk patliyomus gibi mi desem kelebek gibi mi desem bilemedim :)
Esim elini koydu üstüne biraz bastirdim o da hissettim dedi olabilirmi :) 21 haftaya basladik anam ben bi heycanlan bi agla ne oldu bilemedim :)))))

Kizlarrr bu sabah bi uyandimm sanki karnimin sol tarafindan bi el icerden anne ben burdayim diyo :)
Baloncuk patliyomus gibi mi desem kelebek gibi mi desem bilemedim :)
Esim elini koydu üstüne biraz bastirdim o da hissettim dedi olabilirmi :) 21 haftaya basladik anam ben bi heycanlan bi agla ne oldu bilemedim :)))))
Bende geçen hafta hissttm iki gün ard arda son tık yok ama norml bunlar bnm 13. Hafta oldu doktorumda olablr bebktr dedi. Ama uzun sürede hisstmeyedeblrsn dedi. Sennki kesn bebişindr artık

Bende ilk net hissettiğimde çok duygulanıp ağlamıştım :) kahkaha atarak hemde. Evet ilk hareketler onlar güçleniyor artık annesi ilerde sen gör tekmeleri

Iste aynen bende öyle hem aglayip hem güldüm yazik kocamda beni delirdi sandi :KK70:
En güzel duyguları yaşıyoruz hamd olsun. O yüzden kim ne sanarsa sansın hiç problem değil :)) bazen çok ani tekmeler atıyor mesela konuşurken durup ahhh diyorum karşımdaki noldu noldu falan :) tekme yedim diyince bi kahkaha :) çok güzel şeyler bunlar..

En güzel duyguları yaşıyoruz hamd olsun. O yüzden kim ne sanarsa sansın hiç problem değil :)) bazen çok ani tekmeler atıyor mesela konuşurken durup ahhh diyorum karşımdaki noldu noldu falan :) tekme yedim diyince bi kahkaha :) çok güzel şeyler bunlar..
Evet is yerinde oldu bu sabah :) mus mutlu bir ömür nasib etsin Rabbim

Back
X