• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk hedef 60

Rolla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
2.102
3.155
208
Ankara
merhaba ben 83 kilodan 66 kiloya kadar inmiş 69.7 yi bu sabah tartıda görmüş 1.60 boyunda 33 yaşında iki çocuk annesiyim uygulamaya karar verdigim diyet burdaki simsim arkadaşımızdan öğrendiğim mevsimlerden roma adlı blogdan takip edeceğim diyet listeleri daha doğrusu sağlıklı beslenme secenekleri bu güne kadar birçok konu açtım inşallah bu sefer hedefine ulaşırım

sabah 8.30
1dilim tam bugday ekmeği
bir parça kaşar bir parça ezine peyniri
5 yeşil çizik zeytin
domates salatalık yeşil biber
şekersiz çay

Merhaba Rolla. Ben de sana katilmak istiyorum. 97kilodan 79a indim. 60a kadar inmek istiyorum. Inwallah bawaririz

Benim uyguladigim ozel diyet yok. Diyet yapinca sanki daha cok kacamak yapiyorum. Ozgurlugum kisitlanmis gibi. Hani bir cocuga bu yasak dedigimizde onu yapmaya gayret ediyor ya oyle :) Dikkat ediyorum yediklerime, bol su, kizartmalar, tatlilar yok. Ozellikle sebzeler meyveler yer aliyor gunluk menyumda. Tavuk balik kirmizi et. Zaten aktiv gun geciriyorum spor yapmaya bile zamanim kalmiyor. Insallah veririm bu kilolari. Sabah tertida 79.2gordum. Yarin yine tartilacagim ve yazacagim. Her gun degisim gorunce insan daha bi motive oluyor. Basarilar bu yolda her kese

Rollacim su an kac kilosun? Benim tam 19kilo vermem gerek. Boyle soyleyince gozumde buyuyor. Kucuk hedefler ulasilabilir hedefler belirlegecegim. Mesela haftada 2ya da 3kilo. Bu hafta 76olmam gerek :) simdi 79um

Rollacim su an kac kilosun? Benim tam 19kilo vermem gerek. Boyle soyleyince gozumde buyuyor. Kucuk hedefler ulasilabilir hedefler belirlegecegim. Mesela haftada 2ya da 3kilo. Bu hafta 76olmam gerek :) simdi 79um
cnm ben şu an 69 kiloyum boyunda 1.60 ilk hedefim 60 kilo olmak esas istediğim kilo 55 ve haftada1 kilo hedef koy kendine 2 yada 3 kilo çok fazla sonra hedefine ulaşamadığın zaman kendini yenilmiş hissedersin

öğle 14.30
bir tabak kıymalı semiz otu yemeği
bir dilim tb ekmeği
bir kâse yoğurt
limonlu yağsız salata

ara17.00
şekersiz sütlü neskafe
3 tane bebe bisküvisi
cnm çok bisküvi istedi sadece bu bisküvi vardı sanırım alışveriş yapmam lazım
alışveriş listesi
diyet bisküviler
süt
diyete uygun ekmek çeşitleri
bol sebze yeşillikler

D
cnm ben şu an 69 kiloyum boyunda 1.60 ilk hedefim 60 kilo olmak esas istediğim kilo 55 ve haftada1 kilo hedef koy kendine 2 yada 3 kilo çok fazla sonra hedefine ulaşamadığın zaman kendini yenilmiş hissedersin
haklisin cnm iste insan boyle benim huyum bu hersey hemen olsun istiyorum. Bugune kadar kilo verememegimin sebebide bu zaten :(
Ikinci cocukdan once 63kiloydum sezeryan ile dogum yaptim. Dogumdan sonra 97kg olmuwdum. Cok kotuydum. Simdi cocugum 10aylik ve ben 79um.Oyle istiyorumki onceki kiloma donmeyi. Cok cok begendigim elbiselerime sigamiyorum. Berbat bir hiss :((

Benim gun boyu yediklerim 1dilim kepekli ekmek, salatalik, domates, karpuz, peynir, ictiyim yesil cay, nane cayi, su

Benim gun boyu yediklerim 1dilim kepekli ekmek, salatalik, domates, karpuz, peynir, ictiyim yesil cay, nane cayi, su[/QUOT

cnm bu kadar az yiyerek kilo sağlıklı kilo veremezsin verdiklerinde hemen geri alırsın sana mevsimlerden roma adlı bloğu öneriyorum bir göz at istersen

akşam 19.00
içine peynir eklenmiş salata
bir dilim ekmek
2 zeytin
şekersiz çay
bir küçük minik minnacık kurabiye

ara 20.30
haşlanmış mısır yarıdan fazla bir taneden az gibi bir şey şimdi eşimi ikna edersem yürüyüşe çıkıcam mısırı ancak yakarım bugün gayet iyi geçti mısır haricinde

Bu sabah tartida 78.8kg gordum. Dun sabah 79.2di. Bir gunde 400gr normalmi acaba?

merhaba ben 83 kilodan 66 kiloya kadar inmiş 69.7 yi bu sabah tartıda görmüş 1.60 boyunda 33 yaşında iki çocuk annesiyim uygulamaya karar verdigim diyet burdaki simsim arkadaşımızdan öğrendiğim mevsimlerden roma adlı blogdan takip edeceğim diyet listeleri daha doğrusu sağlıklı beslenme secenekleri bu güne kadar birçok konu açtım inşallah bu sefer hedefine ulaşırım
aaa yeni gördüm topigini.. hayırlı olsun canım.. :KK200:istedigin şeyleri özelden sorabilirsin ;)

Back
X