İlk hedefim 50 kilo olmak

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
363
Merhaba kızlar,
Ben de buradaki kilo almaya çalışan azınlığın içindeyim.Boyum 164 kilom 45.Tam 4 yıldır aynı kilodayım ve artık bu durumdan kurtulmaya karar verdim.Hergün 3 öğün yemeğimi yiyorum onun dışında akşam yemekten sonra tatlı,çikolata gibi şeyler yiyorum.Gece yatmadan önce de süt ve bebe bisküvisi yiyorum.Bunu 10 gündür yapıyorum ve 700 gr aldım.Zaten haftada 300-600 gr almak ideal olanmış.Siz de kilo almaya çalışırken yaptıklarınızı burada paylaşırsanız sevinirm :75::75::75:
İlk hedefim 50 kilo olmak.Kilo aldıkça da yazıcam buraya

selam tatlım.. boyumuz aynı.. bende o kilolardaydım.. sonra 47 oldum öyle kaldım yıllarca.. ama şu an 49.50 kiloyum :) neye borçluyum dersek kahvaltı dıyebılıırım.. bende cok yemek yerdım fln ama bı turlu kılo alamazdım.. sonra kendımı en gec 9.30da uyanmaya şartladım.. kalkınca kahvaltı edıyorum hemen oyle ahım şahım kahvaltıyada gerek yok.. biraz beynır ekmek zeytın bal salam vs borek corek yada :) yada corba.. sabahları corba ıcmekte cok doyurucu ve kılo yapıcı.. kahvaltıdan sonra evı topla bıraz derse bak derken saat 1 oluyo ve ben acıkıyorum tekrar :) yemek yıroyum bıraz sonra okula gıdıyorum(üni. 1. sınıfım :) ) okuldada bı sımıt yesem falan ve aksam oluyo 9da eve gelıyorum aç bır sekılde yemek yıyorum tamaaaaam gunluk durumum bu :) bu kıloyuda yanılmıyorsam 1 ayda aldım :)

bende üniversite öğrencisiyim dersler hep sabah 9da olduğu için çok erken kalkıyorum.ama okulda yapıyorum kahvaltımı.yani kahvaltı yapsam da değişmiyordum.ama yediklerimi biraz daha arttırıp alıcam kararlıyım :56::56:

benim de boyum 167 kilom 43:(
dümdüz bişeyim ne kalca var ne basen.
cok sinir bozucu bi durum hakkaten
okul yüzündn ben de kilo alamıyorum ya okul zamanı hep zayıflarım
yaza kadar şöyle 48 falan olsa kalıcı kilom ne güzel olurr ama imkansızz

Moralimizin iyi olması da çok önemli kafaya takmadan bu işi halletmeliyiz.İştah açıcı bir ilaç var çocuklara veriliyor ama onun adını yazamıyorum özelden mesaj atabilirim isteyene.Gerçi kilo almaya çalışanların çoğu biliyordur :)

163 boyun da ve 44.1 kiloyum.Cuma günü diyetisyene gitmeye başladım.Çok fazla sebze yememem gerektiğini söyledi. Ki zaten sebze de sevmem isabet oldu :). Cips çikolatayı da fazla önermedi.Onun yerine kuru meyve yada kuruyemiş ye dedi.Gerekçesi ise cips vb.Ivır zıvır türevleri tokluk hissi verdiği için iştah kaybı yapacağını belirtti. Sebze de hem tokluk hissi veriyor hem de kalorisi düşükmüş.Hergün sütlü tatlı ye dedi. Yağlı ve şerbetli şeyler mide bulantısı yapabileceğin den benim de en ufak şeyde midem bulanır.Şerbetli tatlıları az miktar da tüket dedi.Aslında listemi bulamadım aklım da kalanlar bunlar liste elime geçerse biraz daha yardımcı olmaya çalışırım.

Haaaa.En önemli şeyi unutmuşum hemen ekleyeyim..Asla sinirli ve stresliyken sofraya oturma yemek yeme dedi.:45:istenilen verim mi alınamıyormuş iştah kaybı mı oluyormuş neymiş..Listemi bulmak istiyorum.......:84::84::84:

merhaba kızlar,

bundan 6 ay öncesine kadar ben de 45-47 arasında geziyordum kendimi bildim bileli de hiç 47 kiloyu aşmamıştım. ama ne zaman ki okul bitti ben işe başladım kilolar da beraberinde geldi ve şu an tam 54 kiloyum!

ben kilo alabilmemin sırrını düzenli hayata geçmemde görüyorum. üniversitedeyken çok düzensiz bir hayatım vardı, gecenin bir vaktine kadar oturur bazen geç bazen çok erken kalkar çoğunlukla da kahvaltı etmezdim. ancak işe başlayınca ister istemez haftanın 5 günü sabah aynı saatte kalkmaya, o saatte kalkabilmek için de akşam makul bir saatte yatmaya başladım. düzenli uyku bence çok önemli zaten bu yolda...

uykumun dışında yemek yemem de bir düzene girdi tabi. her gün iş yerinde arkadaşlarla kahvaltı ediyoruz, eh en azından bi simit yeniyor. sonra öğle yemeğine de her gün aynı saatte çıkılıyor. akşam da eve belli bir saatte gelip yemek yiyorum tabi. bir de biz ofiste abur cubur çok atıştırıyoruz, en ufak bir olayı bile yaş pastayla kutluyoruz :1: bunlar da çok etki ediyor tabi, ben okuldayken çoğunlukla günde 1,5 öğünle geçinirdim ve "ara öğün" mefhumunu hiç bilmezdim!

sizlere tavsiyem hayatınızı düzene sokun. çünkü düzene sokmak her işin başlangıcı ve atılacak en önemli adım. hiçbir yeme alışkanlığı değiştirmeyerek sadece her şeyi aynı saatlerde yapmaya başladığınızda bile kilo alabildiğinizi göreceksiniz.

eh kk kadınları için de bu çok zor olmasa gerek :1:

merhaba kızlar,

bundan 6 ay öncesine kadar ben de 45-47 arasında geziyordum kendimi bildim bileli de hiç 47 kiloyu aşmamıştım. ama ne zaman ki okul bitti ben işe başladım kilolar da beraberinde geldi ve şu an tam 54 kiloyum!

ben kilo alabilmemin sırrını düzenli hayata geçmemde görüyorum. üniversitedeyken çok düzensiz bir hayatım vardı, gecenin bir vaktine kadar oturur bazen geç bazen çok erken kalkar çoğunlukla da kahvaltı etmezdim. ancak işe başlayınca ister istemez haftanın 5 günü sabah aynı saatte kalkmaya, o saatte kalkabilmek için de akşam makul bir saatte yatmaya başladım. düzenli uyku bence çok önemli zaten bu yolda...

uykumun dışında yemek yemem de bir düzene girdi tabi. her gün iş yerinde arkadaşlarla kahvaltı ediyoruz, eh en azından bi simit yeniyor. sonra öğle yemeğine de her gün aynı saatte çıkılıyor. akşam da eve belli bir saatte gelip yemek yiyorum tabi. bir de biz ofiste abur cubur çok atıştırıyoruz, en ufak bir olayı bile yaş pastayla kutluyoruz :1: bunlar da çok etki ediyor tabi, ben okuldayken çoğunlukla günde 1,5 öğünle geçinirdim ve "ara öğün" mefhumunu hiç bilmezdim!

sizlere tavsiyem hayatınızı düzene sokun. çünkü düzene sokmak her işin başlangıcı ve atılacak en önemli adım. hiçbir yeme alışkanlığı değiştirmeyerek sadece her şeyi aynı saatlerde yapmaya başladığınızda bile kilo alabildiğinizi göreceksiniz.

eh kk kadınları için de bu çok zor olmasa gerek :1:
Sana katılıyorum.Bende düzensiz besleniyordum.Ne zaman bi diyetisyene gidip düzenli beslenmeye basladım kilo alımım da basladı. İns hepimiz istedigimiz kilolara kavusuruz en yakın zamanda :16:

Evet düzenli yemek çok önemli gerçekten.Ben de buna dikkat etmeye çalışıyorum.Her zaman olmuyor tabi ama 3 öğün kesin yiyorum.Yedikçe insanın yiyesi geliyor gerçekten.İştah açıcı şurup da baya iştahımı açtı.Kocaman menüleri tek başıma yiyorum normalde yarım bırakırdım bir de üstüne canım tatlı istiyor :56:
Eee kilo almaya çalışan kızlar siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor :))

Diyetisyenin söylediklerine pek uymuyorum ben..Adam günde 12 dilim ekmek ye dedi.Yiyebilecek kapasitem olsa şuan 44 kilo olmazdım.Bilemiyorum artık kilo alır mıyım almaz mıyım.Yarı uyup yarı uymama kararımla ne gibi bir sonuca varacağımı çok merak ediyorum..

Diyetisyenin söylediklerine pek uymuyorum ben..Adam günde 12 dilim ekmek ye dedi.Yiyebilecek kapasitem olsa şuan 44 kilo olmazdım.Bilemiyorum artık kilo alır mıyım almaz mıyım.Yarı uyup yarı uymama kararımla ne gibi bir sonuca varacağımı çok merak ediyorum..

ekmek yerine geçen seyleri ye sende o zaman. Mesela 2-3 kasık pilav makarna bi dilim ekmek edio. Yada bi tane yufka 4 dilim ekmek ediyor. Bende sen gibi ekmeği pek sewmezdim ama ekmeği ısıtıp yiorum sıcak sıcak o zaman güzel oluyor dene istersen :)

ay kızlar ya size şu an o kadar imreniyorumki şu an 45 kilo olmak için her dakka diyet bakıp duruyorum ama bu iradesizlikle hiç bişey veremiyorum ya ve şu an sizi anlamıyorum ya yiyin suffleleri, waffleları çikolatarı of ben zayıf olucam varya neler neler yerdimmm:2:

ay kızlar ya size şu an o kadar imreniyorumki şu an 45 kilo olmak için her dakka diyet bakıp duruyorum ama bu iradesizlikle hiç bişey veremiyorum ya ve şu an sizi anlamıyorum ya yiyin suffleleri, waffleları çikolatarı of ben zayıf olucam varya neler neler yerdimmm:2:

45 kilo olunca da midemiz almıyor yiyemiyoruz ama :59: aman o kadar zayıflama kollarım bacaklarım çırpı gibi yaa :14::14:

daha önce ben de gittim diyetisyene ama uyamadım listesine.sürekli yemek ye diyor.zaten benim de sorunum o sürekli yemek yiyemiyorum.onun için bıraktım diyetisyeni

Back
X