İlk idrar kaset test pozitif kan negatif

gunesmehmet33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
3
0
1
30
Kızlar merhaba 6 senelik evliyim ve 5 senedir uzaktan takip ediyorum sayfayı. Bu günde ben yazmak istedim. Reglime 4 gün kala sabah ilk ısrarla kaset test pozitif sonra aynı marka test yine pozitif. kan negatif. Pozitife dönmez demi kan şuan reglım 1. Gecikmede ama herhangi bir test yapmaya psikolojik olarak cesaretim gücüm sıfır.

Eklentiler

• IMG_20250512_031956.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20250512_105817.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20250512_011527.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 34
Testinizin markası artımed yada days doctorsa yalancı pozitif çıkarabiliyo bende 4 defa ayrı ayrı aylarda hep yalancı pozitif çıktı üzmek istemem ama sizin regliniz gecikmiş en iyisi kan vermeniz yada prodoctor awox yada prodictor bulabilirseniz o testlerle yapın onlar güvenilir

Merhaba. Evet artımed. Daha önce days doktorda da yalancı pozitif yaşadım. Onun stresinden psikolojik olarak belirtiler hissediorum. Nal gibi çift çizgi nedir ya bir marka bu kadar rezil olabilir .bekleyecem.ne zaman gidip kan veririm o zaman regl olurum. O yüzden kan vermek istemiom.

Bazıları bende testte pozitif kanda negatif çıktı bir hafta sonra kandada pozitif çıktı die söylüyorlar. İnsan kücücük bir umut yakalayıp kendini kandırmaya çalışıor sanırım yoksa hepimiz iç mantığımızda biliyoruz ki kesin olan kan testi.

Teorik olarak vücutta idrarda ortaya çıkabilecek kadar salgılanan bir beta hcg varsa bunun kanda çıkmaması mümkün değil. Çünkü erken gebelik testleri minimum 15-20 civarı betayı algılayabilirken normal gebelik testleri biraz daha yükselmiş değeri algılayabiliyorlar. Kanda çıkan değer ise daha hassastır. Size yanlış sonuç vermesi alınan örneğin veya laboratuarda yaşanabilecek sıkıntılar harici neredeyse imkansızdır.

Zaten senin reglin 7 günden fazla gecikirse yeniden kan verebilirsin. Ne zaman yumurtladigini bilseydik ona göre anlardik kesinliğini

Bu üç test pozitif sılık çıktı ama kan negatif o nasıl oluyor anlamadım testlerın hepsi farklı marka

Eklentiler

• IMG_20250521_221530_096.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…