- 17 Mayıs 2025
- 15
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi gunesmehmet33
-
Testinizin markası artımed yada days doctorsa yalancı pozitif çıkarabiliyo bende 4 defa ayrı ayrı aylarda hep yalancı pozitif çıktı üzmek istemem ama sizin regliniz gecikmiş en iyisi kan vermeniz yada prodoctor awox yada prodictor bulabilirseniz o testlerle yapın onlar güvenilirKızlar merhaba 6 senelik evliyim ve 5 senedir uzaktan takip ediyorum sayfayı. Bu günde ben yazmak istedim. Reglime 4 gün kala sabah ilk ısrarla kaset test pozitif sonra aynı marka test yine pozitif.kan negatif. Pozitife dönmez demi kan şuan reglım 1. Gecikmede ama herhangi bir test yapmaya psikolojik olarak cesaretim gücüm sıfır.
Zaten senin reglin 7 günden fazla gecikirse yeniden kan verebilirsin. Ne zaman yumurtladigini bilseydik ona göre anlardik kesinliğiniBazıları bende testte pozitif kanda negatif çıktı bir hafta sonra kandada pozitif çıktı die söylüyorlar. İnsan kücücük bir umut yakalayıp kendini kandırmaya çalışıor sanırım yoksa hepimiz iç mantığımızda biliyoruz ki kesin olan kan testi.
Şuan 6 yada 7 gündeyim gecikmenin takvimden bakmadım sonra moralim ağrıyor. Gider kan veririm regl olurum. Test alırım regl olurum. Yapmayacam böyle takvimimi şaşıp duracam. Belirti filanda yok nasıl olsa. Bedenimin oyunları kendi kendine oynasın bakalım.Zaten senin reglin 7 günden fazla gecikirse yeniden kan verebilirsin. Ne zaman yumurtladigini bilseydik ona göre anlardik kesinliğini
Kan ne diyorsa o canım. Hele artımed marka varsa içinde aman ha beni bırak eşimi bile hamile gösteriyor. Deli saçması bir markaBu üç test pozitif sılık çıktı ama kan negatif o nasıl oluyor anlamadım testlerın hepsi farklı marka
☺☺evet o markayı duydum o yüzden o marka almadım diğerleri hep farklı markaKan ne diyorsa o canım. Hele artımed marka varsa içinde aman ha beni bırak eşimi bile hamile gösteriyor. Deli saçması bir marka
Testlerinin markaları ne işi canım☺☺evet o markayı duydum o yüzden o marka almadım diğerleri hep farklı marka
Testlerinin markaları ne idi canım. Benim 6,7 gün oldu günüm geçeli şimdi dayanamadım kendime yenildim test aldım softec kameraya yansımayacak derecede silik çizgi var. Bu markanında eşiği 25 miş bu gecikmeye olsa çoktan çift çizgiye dönmesi lazımdı. 3 gün önce bir damlalık bir lekelenme yaşadım acebamı diye yine kendimi kandırdım☺☺evet o markayı duydum o yüzden o marka almadım diğerleri hep farklı marka
Ya zaten çoğunlukla ondan ve vücudumuz gebeliğe hazırlandığı için ister istemez tepkileri oluyor diye düşünüyorum senin 7 den fazla gecikme olursa suphelen yoksa bekle zatenŞuan 6 yada 7 gündeyim gecikmenin takvimden bakmadım sonra moralim ağrıyor. Gider kan veririm regl olurum. Test alırım regl olurum. Yapmayacam böyle takvimimi şaşıp duracam. Belirti filanda yok nasıl olsa. Bedenimin oyunları kendi kendine oynasın bakalım.
Awox. Nımo. Mımoe markaları idi ☺canım hemen silik cizgi belirdi dayanamadım yıne bır tane aldım nımo oda onda da cıktı ama ıkı gün önce kanda negatif dedilerTestlerinin markaları ne idi canım. Benim 6,7 gün oldu günüm geçeli şimdi dayanamadım kendime yenildim test aldım softec kameraya yansımayacak derecede silik çizgi var. Bu markanında eşiği 25 miş bu gecikmeye olsa çoktan çift çizgiye dönmesi lazımdı. 3 gün önce bir damlalık bir lekelenme yaşadım acebamı diye yine kendimi kandırdım
Yerleşme kanaması olabilir canımAwox. Nımo. Mımoe markaları idi ☺canım hemen silik cizgi belirdi dayanamadım yıne bır tane aldım nımo oda onda da cıktı ama ıkı gün önce kanda negatif dediler
Yerleşme olsa çıkardı canım şimdiye testte. Bu sabah yine yaptım ama kadroya çıkamayak insanınnaklım benle oynuyor diyeceği bir hayalet çizgi var. Olsa burda belirirdi diyor zihin sanırım. Senin günün geçtimi. O markalardan awox ve nimo için hiç kötü yoruma denk gelmedim ben burda.Yerleşme kanaması olabilir canım
3gün gectı canım ama ben 3gün önce test verdim kan negatıftı ama bugünle beraber tam 4test yaptım silik çizgi var halaYerleşme olsa çıkardı canım şimdiye testte. Bu sabah yine yaptım ama kadroya çıkamayak insanınnaklım benle oynuyor diyeceği bir hayalet çizgi var. Olsa burda belirirdi diyor zihin sanırım. Senin günün geçtimi. O markalardan awox ve nimo için hiç kötü yoruma denk gelmedim ben burda.
Yerleşme olsa çıkardı canım şimdiye testte. Bu sabah yine yaptım ama kadroya çıkamayak insanınnaklım benle oynuyor diyeceği bir hayalet çizgi var. Olsa burda belirirdi diyor zihin sanırım. Senin günün geçtimi. O markalardan awox ve nimo için hiç kötü yoruma denk gelmedim ben
Ben nimo için bir kaç kere yalancı pozitif çıkarıyor diyen gördüm maalesefYerleşme olsa çıkardı canım şimdiye testte. Bu sabah yine yaptım ama kadroya çıkamayak insanınnaklım benle oynuyor diyeceği bir hayalet çizgi var. Olsa burda belirirdi diyor zihin sanırım. Senin günün geçtimi. O markalardan awox ve nimo için hiç kötü yoruma denk gelmedim ben burda.
Yaa işte bende o yüzden hep farklı marka denedım hepsı aynı sonuçBen nimo için bir kaç kere yalancı pozitif çıkarıyor diyen gördüm malesef
Sadece bir kan testi mi verdin, ısrarla testler pozitif çıkıyorsa bir kere daha farklı yerde ver derim ben. [Yaa işte bende o yüzden hep farklı marka denedım hepsı aynı sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?