İlk idrarla yaptım bu seferde kzlar

Cansu3737

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
341
97
48
28
Normalde 2 ci idrarla yapıyordum bu sabahda ilk idrarla yaptım ovulasyon testini 11 gun gecıkmem var sabah tuvaletimdenn sonra beyaz su gibi akıntım geldi kasıklarım da biraz bugun agrıyor acaba adet mi olucamm off ovulasyon testim boyle surekli pozıtıf

Test versene artık canım 11 gün gecikmiş kalp atışı bile duyarsın artık

Of emin olmadan gitmek istemiyorum hastanede daha cok canm skılıyor negatıf gorurum diye boyle bıle umutllanmk guzel
Ya kıyamam sana,Allah'ın izniyle güzel haberler alırsın inşallah ama çok geçmiş 11 gün ve daha önce lh testi pozitif çıkan gebeler okumuştum sanki hamilesin sen Allah'ın izniyle git bir test ver hadi

Ay insallah cnm yaa
Ya kıyamam sana,Allah'ın izniyle güzel haberler alırsın inşallah ama çok geçmiş 11 gün ve daha önce lh testi pozitif çıkan gebeler okumuştum sanki hamilesin sen Allah'ın izniyle git bir test ver hadi
Ayy insallah canmm yaaa tesekkr ederim dua et bana

Ben ocakta bıraktım korunmayı uğraşıyorum da ama olmuyor artık umutsuzluğa kapıldım olmayacak herhalde diye
Olur ya sıkma canınıı valla zaten hiç ummadıgın anda ckıyormus bebişte insallah bşzede oyle olurrr rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun insallah

2.5 senelik evliyim 25 yasındaym kuzumm aynı yastayızzz bak

Ovulasyon testi dediğiniz yumurtlama testi değil mi? Normal bir gebelik testi alıp yapsaydınız keşke bu testler gebelik konusunda yanıltıyormuş diye duymuştum ama sizin 11 gün de adetiniz gecikmiş bence hemen gidip test verin Allah gönlünüze göre versin.

Ya böyle ogrenen cok kişi varda benm sureklı pozıtıf cıkması aklımı karıstırdı acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…