• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk iftar nerde olmalı ?!

Anneoluncaanladim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
830
326
73
34
Sorun su ki biraz vicdan yaptım. Sizden gelen cevaplarla da artık ya bi vicdan artar ya da gecer. Benim esim ailelere cok düşkün(ikimizin ailesine de) ve surekli herseyin icine sokar. Bende cok seviyirum iki tarafı da ama arada bir de bizim ayrı bir aile oldugumuzu hatırlamak yasamak istiyorum. Neyse gel gelelim dun Ramazan'ın ilk günüydü ve ben eşimden "ilk iftarı annemlerle yapalım gitmezsek ayıp olur!
"(bu ayıp olur lafına da gicigim) demesini bekledim. Me hikmetse demedi. Aslında unuttu. Benim yüm gun aklimdaydi bi sorsam annenlere mı gitsek diye kesin giderdik. Ama ben hic dile getirmedim. Cunku biz bi aileyiz bunu ozel bi
gunde yasayalım istedim. Ve eşim
Eve o kadar mutlu geldi ki iftara kadar kızımızla oynadık acayip eğlendik.iftarimizi yaptık cay tatlı falan hatta bi film actık beraber oturduk izledik. Ama benim vicdanım rahat degil. Acaba esime söylemeli miydim gidelim diye. Yanlış mı yaptım :( sizin ilk iftarınız nasıl oluyor. Su icimde ki sıkıntıyı alın :((

Üzülmeyin. İlk iftarınızı ailece birlikte çok güzel açmışsınız, Allah kabul etsin. Diğer günlerde de her iki aileyi ziyaret edebilirsiniz, hatta onları da iftara davet edebilirsiniz.

Oruç tutmuyorum ancak eşiniz sizden o kadar büyük bir şey istememiş ve siz de bir aile olarak iftarı geçirmek istemişsiniz. Bu normal bence ben bir sorun göremedim ki eşiniz de tepki vermemiş bu iyi bir şey. Eğer eşinizle aranızda sorun olursa veya diretirse iftara eşinizin ve sizin ailenizi evinize çağırabilirsiniz. Bence hoş olur.

Adam sizinle basbasa gecirmek istemis iste! Bazen hemcinslerimi anlamiyorum. Kocalari bir turlu yaranamiyor. Takmayin bence. Bikac gun sonra dersiniz gidelim diye. Davetler baslar.

Adam sizinle basbasa gecirmek istemis iste! Bazen hemcinslerimi anlamiyorum. Kocalari bir turlu yaranamiyor. Takmayin bence. Bikac gun sonra dersiniz gidelim diye. Davetler baslar.

Demek istedigim su esim kesin kesin aklıma gelmediği icin gidelim demedi ben hatirlatsaydim koşa koşa giderdik. Bende hatırlatmadım ya gidilecek mı diye açaba fesatlik mı yaptım diye düşünüyorum

Oruç tutmuyorum ancak eşiniz sizden o kadar büyük bir şey istememiş ve siz de bir aile olarak iftarı geçirmek istemişsiniz. Bu normal bence ben bir sorun göremedim ki eşiniz de tepki vermemiş bu iyi bir şey. Eğer eşinizle aranızda sorun olursa veya diretirse iftara eşinizin ve sizin ailenizi evinize çağırabilirsiniz. Bence hoş olur.

Yok zaten esim gidelim demesi ona şaşırdım bende. Normalde markete bile gitsek ya annesini ya annemi arar gel senide götürelim diye. Bu kadar ozel gunde dememesi kesin unuttuğundan. Bende hatırlatmadım ya acaba kotu niyetli mı oldum diye düsündüm

Merak etmeyin Oyle kucuk seylerde bile ailesini dusunen biri iftardada kesin dusunmustur ama esiniz sizinlede vakit gecirmek istiyor. Bence sizde fazla boyle takinti yapmayin. Msallah esinede ayrimcilik yapmiyor herkesi dusunuyor. Bence boyle bir esin oldugu icin sukur et ve hayatin tadini cikar esinle evladinla ve ailenle. Allaha emaner olun

Merak etmeyin Oyle kucuk seylerde bile ailesini dusunen biri iftardada kesin dusunmustur ama esiniz sizinlede vakit gecirmek istiyor. Bence sizde fazla boyle takinti yapmayin. Msallah esinede ayrimcilik yapmiyor herkesi dusunuyor. Bence boyle bir esin oldugu icin sukur et ve hayatin tadini cikar esinle evladinla ve ailenle. Allaha emaner olun

Ay demek ki yavas yavas ayrı bi ev oldugumuzu hissediyor oda :) yok zaten hersey yolunda gidiyor cok sukur de bi an vicdan yaptım
Ama gecti :))

Back
X