- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
Sorun su ki biraz vicdan yaptım. Sizden gelen cevaplarla da artık ya bi vicdan artar ya da gecer. Benim esim ailelere cok düşkün(ikimizin ailesine de) ve surekli herseyin icine sokar. Bende cok seviyirum iki tarafı da ama arada bir de bizim ayrı bir aile oldugumuzu hatırlamak yasamak istiyorum. Neyse gel gelelim dun Ramazan'ın ilk günüydü ve ben eşimden "ilk iftarı annemlerle yapalım gitmezsek ayıp olur!
"(bu ayıp olur lafına da gicigim) demesini bekledim. Me hikmetse demedi. Aslında unuttu. Benim yüm gun aklimdaydi bi sorsam annenlere mı gitsek diye kesin giderdik. Ama ben hic dile getirmedim. Cunku biz bi aileyiz bunu ozel bi
gunde yasayalım istedim. Ve eşim
Eve o kadar mutlu geldi ki iftara kadar kızımızla oynadık acayip eğlendik.iftarimizi yaptık cay tatlı falan hatta bi film actık beraber oturduk izledik. Ama benim vicdanım rahat degil. Acaba esime söylemeli miydim gidelim diye. Yanlış mı yaptım
sizin ilk iftarınız nasıl oluyor. Su icimde ki sıkıntıyı alın
(
"(bu ayıp olur lafına da gicigim) demesini bekledim. Me hikmetse demedi. Aslında unuttu. Benim yüm gun aklimdaydi bi sorsam annenlere mı gitsek diye kesin giderdik. Ama ben hic dile getirmedim. Cunku biz bi aileyiz bunu ozel bi
gunde yasayalım istedim. Ve eşim
Eve o kadar mutlu geldi ki iftara kadar kızımızla oynadık acayip eğlendik.iftarimizi yaptık cay tatlı falan hatta bi film actık beraber oturduk izledik. Ama benim vicdanım rahat degil. Acaba esime söylemeli miydim gidelim diye. Yanlış mı yaptım