ilk iğnemi dün yaptım

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
merhaba kıslar adetımı oldum dun 3.gunumdu kontrolume gıttım doktorum ıgnelerımı verdi merional dün orda ilk ıgnemı yaptım 4 tane kaldı 5 tane vermıstı acaba daha verırmı ıgne c.tesı kontrolum var yıne spreyıme devam edıyorum onu bırakma dedı doktorum devam et dedi merional iğnesi kullanıpta hamıle kalan arkdaslarım varmı?
ıhsallah ılk denememde kavusurum bende melegıme

slm cnm bende iğnelerimi vuruluyoırum 5.iğnemi akşam vuruldum bende pkos var dün kontrolüm vardı 4.günümde 25 tane yumurtam oluşmuş pkos olduğum için yumişim çoık oldu iğnenin dozunu düşürdük yumurtaların çapıda 12 mm olmuşlar doktor çok çabuk büyümüşler dedi yumişlerim kendiliğinden çatlamaması için iğne yapıyorum perşembe tekrar kontrolüm var inş.hayırlı sonuçlar alırım...

hadi bakalım hayırlı olsun naz'cım.... umarım bu ilk denemende bebişlerini kucağına alırsın:ecrin_bebek:

bende pkoluyum canım doktorum 5 ıgne verdı c.tesı kontorlum var daha ıgne verırmı acaba

saol canım ıhsallahhh okadar heyecanlıyımki
demın heyecandan ıgneyı hazırlerken ellerım tıtredı çok zor cektım enjektore:))

bende pkoluyum canım doktorum 5 ıgne verdı c.tesı kontorlum var daha ıgne verırmı acaba

cnm bilemiyorum cmt kontrolde belli olur yumurtaların gelişimine göre değişiyo mesela benim bi arkadaşımda pkos 12 gün vuruldu iğne 10 tane yumurtası oldu benim 4 günde 25 yumurta oldu yani belli olmuyo cnm bünyeye göre değişiyo benim iğnenin markası puregon

anladım canım masallah senın baya yumurtan olmus
ben asılamada kullanmıstım puregon 7 yumurtam olmustu ama tutmadı

hadi bakalim hayirlisi olsun arkadasim.insallah güzel haberlerinde okuruz burdan.rabbim yardimcin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…