İlk ilişki sonrası şişme ve kanama

scr44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
8
0
33
Merhabalar

Perşembe günü sözlümle ilk defa ilişkiye girdim. İlişki öncesinde baya zorladı ve sertti, vajinam ıslanmamıştı ve ben oldukça kasılmıştım. Daha sonra yine perşembe akşamı saat 19:00 sıralarında kanama oldu daha sonra yine sonraki günlerde yani cuma ve cumartesi günü aynı saatlerde çok az şekilde kanamalar devam etti çok az bir şekilde kanayıp duruyordu. Birde çok ağrım vardı o geçti fakat birde vajinamın girişinde bir şişlik oluştu. Şişlik ne zaman oluştu tam olarak bilmiyorum ama ertesi gün yani cuma günü fark ettim. Ağrı geçti fakat bu kanama ve şişlik beni çok tedirgin ediyor. Dün akşam yine aynı saatte çok az miktarda kanadı şişlik yüzünden uzun süre oturamıyorum bugün kanama olmadı şu saate kadar fakat yine aynı saatte olur mu bilmiyorum. Sizce bu şişlik ve kanama geçici mi?

Doktora gitmek istemiyorum pek, iş vesilesi ilede gidemiyorum zaten yoğun çalışıyorum cumartesi dahil. Beni bu konu hakkında aydınlatabilir misiniz?

Canım tam ıslanmadım diyorsun ilk sefer olmasa bile ıslanmadan zorlanırsa tahriş olur. Bence zorlanmadan kaynaklıdır şişlik de kanamadan da. Kızlık zarı kanaması o kadar uzun sürmüyor normalde ama devam ederse zaman ayırıp doktora gitmende fayda var. Bölgeyi daha fazla tahriş edecek şeyler yapma. Örneğin sabun kullanma

Canım tam ıslanmadım diyorsun ilk sefer olmasa bile ıslanmadan zorlanırsa tahriş olur. Bence zorlanmadan kaynaklıdır şişlik de kanamadan da. Kızlık zarı kanaması o kadar uzun sürmüyor normalde ama devam ederse zaman ayırıp doktora gitmende fayda var. Bölgeyi daha fazla tahriş edecek şeyler yapma. Örneğin sabun kullanma

Sağol tatlim ya icim rahatladi kanama bitti cumartesi ama şişlik var bide yanma gibi bisi var icerde dediğin gibi tahriş oldu galiba napabilirim tahris icin yogurt felan kullansam mi ki

Sağol tatlim ya icim rahatladi kanama bitti cumartesi ama şişlik var bide yanma gibi bisi var icerde dediğin gibi tahriş oldu galiba napabilirim tahris icin yogurt felan kullansam mi ki

Sakın yoğurt ya da doktorun önermediği bir krem sürme. Birkaç gün sabırlı ol temiz tut özellikle tuvalet temizliğine dikkat et. Düz suyla yıka eğer iyileşme olmazsa mutlaka doktora git çünkü ilk aşama tahriş yara olmuş olsa bile iyileşmiyorsa mikrop kapmış olabilirsin.

Sakın yoğurt ya da doktorun önermediği bir krem sürme. Birkaç gün sabırlı ol temiz tut özellikle tuvalet temizliğine dikkat et. Düz suyla yıka eğer iyileşme olmazsa mutlaka doktora git çünkü ilk aşama tahriş yara olmuş olsa bile iyileşmiyorsa mikrop kapmış olabilirsin.

Şuanda geçti bir tek ara ara sancı gibi bişi oluyo canım yaa bide şişlik hala duruyor sence normal mi bu kadar durması 8 gün oldu

Karnımın içinde sancı gibi bir ağrı oluyor ara ara akşamları felan neden oluyordur bu ???

Daha adet olup olmadigini anlamiyorsun da iliskiye nasil girebildin cidden merak ettim.

Adet olmussun adet..

X