Mrblar yaklaşık dört hafta önce bir ilişkiye başladım. Bu benim ilk sevgilim ben 25 yaşındayım bu arada. Başladık ama ben onun varlığını sık sık unutuyorum. Aramayı unutuyorum, msj yazmayı, msjına cevap yazmayı bile unutuyorum. Buluşunca filan vakit güzel geçiyor ama yanımda yokken varlığını unutuyorum. İlgisiz biri değil her sabah günaydın msjı falan atıyor. Bugüne kadar ben kendiliğimden msj attığımı hatırlamıyorum belki iki yada uç kez ben atmışımdır. Telefonla aradığı zaman uzun uzun konuşmak istiyor ama ben kısa kesmek istiyorum çünkü konuşacak bişi de bulamıyorum. Attığı adımı haber veren birisi ama ben hiç öyle değilim. Facebookumda lise döneminden arkadaşlarım var aralarında erkeklerde var ve bana onlar hakkında sorular soruyor bu kim şu kim yakın mıydınız, hala konuşuyor musunuz falan ve ben bu sorulardan sıkılıyorum... Buluşma planlarını filan hep o yapar o ayarlar o teklif eder. Bazen facede online oluyorsun bana niye yazmıyorsun dedi şaştım kaldım mesela.. Anormallik bende mi yoksa onda mı size danışmak istedim. İlişkiler böyle mi oluyor yani online oldun yazman lazım, araman lazım, cvp yazmayı unutmaman lazım falan bende bi sorun mu var yoksa sorun onda mı ?