İlk ilişkim

Konu sahibine yorum yap fikir ver sanane cnm bnm fikirlerimden evli miyim bekar miyim coluklu muyum sanane örümcek olmayan kafaların yorumlarını oku o zmn sende el üstünde tutulmak için korumaz insan kendini ama Bn size anlatamam tabi bnu sizinle aynı görüşte olmayan örümcek kafa yada bastırılmış duygulara sahip sandgnzdan çok daha özgür evli ve hamile Bi bayanım çok m ettiyseniz kızma da Bn elimden geleni yapar doğru bilgilerimi aktarmaya çalışırım hayat tabi ne gösterir bilemeyiz kısmet ayrıca bakire evlendim diye el. Üstünde tutulma gerektiğini de dsunuyrm sadece bnm evlenicem insana saygımdir o tecavüze uğrar başına bisey gelir eyvallah herkesten daha bakiredir onlar ama bile isteye yaaouo sonra buralara yazılmasına yapmicam yorumlar bu sizde hız ilgilendirmez acikcasi

Çok hirslanmissiniz ama gereksiz sizi hiç alakadar eden şey ler dgl aslında muhatabım siz değilsiniz çünkü

Çok hirslanmissiniz ama gereksiz sizi hiç alakadar eden şey ler dgl aslında muhatabım siz değilsiniz çünkü
Ha son olarak haklı. Olduğunuz nokta kimin başına ne gekice blli. Olmaz blki bnm. Kizimda aynı hataya düşer ama one git kızım. Hata yapmamışsın gbi zarını diktir nasıl olsa birini kandırırsın gbi tavsiyeler vermiceme emin olabilirsiniz

Woowwwwww sakin ol şampiyon tamam sensin sen haklısın

Evlendiğiniz insan da size saygı duymuş ve bakir olarak kalmışmı merak ettim

Ay Allah ya çok üzüldüm... Birlikte oldun diye beş para etmez bir adama kadın olmak zorunda değilsin bunu sakın unutma, adamın kaç kuruş ettiğini öğrenme fırsatında olmamış malum zaman çok kısa. Acıtasyon yaparsın demesi leş, yallaah tazzzik de sal gitsin. Dönerse senindir , öpüyorum

Cok uzuldum sızın adınıza bole ıgrenc herıfler tamamen uckurunun pesınde eger sızı sevmıs ve deger vermıs olsaydı sızı otel odasına davet edıp bekaretınızı almazdı eşimle nısanlılık donemınde bıle bu sekılde ısteklerı olmadı son zamanlarda ben ıstedım kendısı yapmadı ,cok uzuldum sızın adınıza

Tam bir .... Çocuğu 'muş .. neyse olmus bir kere yol ver şuna fazla havlamasin

Nasıl hemen birlikte oldun? Yeni üye olman kafamı karıştırdı... Şu günlerde ne de çok derdiniz varmış. Eğer gerçeksen söyleyim,seni kullanmak için konuştu. Birkaç aya kalmadan seni bırakacak.

Geçmiş olsun canım yaşanan yaşandı artık keşke demenin anlamı yok artık bu saatten sonra hayatına giren insana hem dürüst hem de temkinli yaklaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…