rica ederim canım ne demek inşallah bir sorun çıkmaz tabi zor bir süreç çok haklısın gözünde büyütmekte ama vakitte kaybetme yaptırın bitsin rotan belirlensin belki çok aşamalardan geçersin ama sonunda bebişini kucağına alınca geçer gider hepsi allahım tez zamanda sağlıkla bebişine kavuştursun inşallah
dün akşam eşimle aynısını konuştuk. bu doktor heralde hani şey die düşünüyo. hani çok sofu insanlar allah werirse olur doktora ne gerek. falan gibi bir düşünceye sahip dedim. eşimde rahim filmi konusunda ondan başkasına çektirmek istemiyor ama adam bekle diyor. naapıcamı şaşırdım ama ben kafaya koydum. gidicem. neden beklim neden üzim kendimi?
benim 1 yıldır istiyorum diyorum ama şöyle bir durm war tam geçen sene buzamanlar hamile kaldım ben. sonra 11 haftalıkken kalbi atmadı we kürtaj oldum. yine bu doktor 1 regligör korunmayı bırak dedi. öyle yaptık. şimdi o yüzden 2 ay bekle dio bana tam 1 yıl olsun diyo. olmasın efendim illa şartmı 1 yıl.
yardımların için çok teşekkür derim. regli olim doktora gidim.
aa birde şeyi sorim benim reglim düzenli ama her ay o yumurtlamayı gösteren akıntıdan gelmiyo mesela bu ay çok çok geldi hatta ben geçen hamileliğimdede öyle oldu die işte hamileyim sandım.ama testte çıkmadı. yani bu ay yumurtladığıma çok eminim. ama heray öyle olmuyo. aceba ben yumurta takibine direk ilaçlı başlasak desem doktora olurmu;? yoksa ilaçsız bakmak şartmı?
rahim filmi genelde hormonlardan sonra istenir
hormonarına baktır
yüksek çıkanlar olabilir ona göre tedavi uyulanır
en azından ilk onu yaptırmalısın
eşininde kendine baktırması lazım
yaşın kaç ki??
rahim filmi genelde hormonlardan sonra istenir
hormonarına baktır
yüksek çıkanlar olabilir ona göre tedavi uyulanır
en azından ilk onu yaptırmalısın
eşininde kendine baktırması lazım
yaşın kaç ki??
yok canım eğer pko veya proklatin bozukluğu veya başka bir hormonunda bozukluk varsa ilaca hemen başlarsın işte bu yüzden önce bu tahlilleri yaptırmalısın ki doktor uygun tedaviye başlasın yada hiçbir sorunun yok deyip yollasın mesela beni arkadaşımın çok düzenli adetleri ve yumurtlama belirtisi her ay var fakat proklatini 400 lerde çıktı ve bunu 7 yıl sonra öğrendi çünkü hiçbir doktorun adetin 3. günü hormonlara bakmak aklına gelmedi
bu arada doktorun mutlaka infertelite doktoru olsun her kadın doğumcu infertelite tedavisinden anlamıyor ah keşke aynı şehirde otursaydık seni benim doktoruma yönlendirirdim bu arada nerde yaşıyorsun
mersinde yaşıyorum. aslında benimde iyi bir doktor arayışım bayadır war. adanada iyi bir doktor duydum prof.cüneyt evrüke. ama oda yumurta takibinde 2 güne bir git gel zor olur die wazgeçtim. infertilite doktoru olduğunu nasıl bilicemki burda doktorlar hep jinekolog diye geçiyo. senn tawsiye ettiğin doktora gitmeyi isterdim gerçekten. siz nerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?