Bir osgb firması iş güvenliği uzmanı olarak göreve başlayacağımNasil bir is yeri bu sizin o is yerinde sifatiniz ne olacak bunlar onemli çok.
Cok Tesekkur ederim . Aslında stajyerlik yaptığım yerlerde ki ablalarim pekte giyime takilmiyorlardi ama ben böyle şeyleri çok takiyorum o yüzden bilemedimHayırlı olsun.İşinizi yapan kişileri örnek alarak giyinebilirsiniz ilk gün için.
Gömlek, pantolon ve çizme yeterli olmaz mi kiRahat ama klasik şık giyinin :) benden bu kadar yardım :)
Odanda bir boy aynam bile yokFoto atsana :)
Bence yeterli. Ne bilim ben hiç bir zaman kimsenin üstüne bakmamışımdır. Ne gerek var belki alamıyodur. İnsanları kıyafetleri ile değil kişilikleri ile tanımak gerek :)Gömlek, pantolon ve çizme yeterli olmaz mi kibirazcık daha ipucu :)
Kesinlikle katılıyorumBence yeterli. Ne bilim ben hiç bir zaman kimsenin üstüne bakmamışımdır. Ne gerek var belki alamıyodur. İnsanları kıyafetleri ile değil kişilikleri ile tanımak gerek :)
ayakkabılar ve çanta olmuş mu ki ?Bence olay budur. Tarif etcektim ama resimli daha iyi olur diye buldum netten. Ben olsam bu şekil giderim. Ayy o kadar beğendim ki keske yarin gidebilsem bende dedim bir an :)
ayyy kesinlikle ilerde bir gün giymek isteyeceğim bir tarz ama çok çoookk yabancıyım ya bu tarzaBence olay budur. Tarif etcektim ama resimli daha iyi olur diye buldum netten. Ben olsam bu şekil giderim. Ayy o kadar beğendim ki keske yarin gidebilsem bende dedim bir an :)
İçimeee kocaa bir kovayla su serptiniz resmenÇizmeyle mi gülünç duruma düşeceksiniz? Son günlerde yağmur yağıyor İzmir'de ve serin.
Giyiliyor yani görüyorum. Çizmenin tarzı belki önemli olurdu ama klasikmiş zaten.
Dediğiniz kombin uygun, yeterli bence.
ayakkabılar ve çanta olmuş mu ki ?
hiç hoş durmuyo
ama takım olarak begendiysen evet.
bide çizme için: iş ortamı sıcak olursa ayakların pişecektir ,ben tecrübe ettim akşama kadar mahfoldum hatırlayınca bile sıkıldım
Aslında şöyle bir ayrıntıda varayakkabılar ve çanta olmuş mu ki ?
hiç hoş durmuyo
ama takım olarak begendiysen evet.
bide çizme için: iş ortamı sıcak olursa ayakların pişecektir ,ben tecrübe ettim akşama kadar mahfoldum hatırlayınca bile sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?