İlk iş günü

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Hatunlar merhabalar , bu baslikta konu actigim için öncellikle Ozur diliyorum hepinizden ama fikirlerinize ihtiyacım var
Yarın ilk iş günüm hatta kendi is yerimiz disinda ilk isim diyebilirim . Ne giyeceğimi düşünüp duruyorum sabahtan beri. İzmirde oturuyorum burda havalar bi soğuk bir sıcak. Kombine mi yaptım ayakkabı olarak çizme giymeyi düşünüyorum ama çok kararszm. Gülünç duruma duser miyim diye . Ayakkabı sportif değil bu arada klasik bir çizme modeli . Fikirlerinie ihtiyacım var

Hayırlı olsun.İşinizi yapan kişileri örnek alarak giyinebilirsiniz ilk gün için.
Cok Tesekkur ederim . Aslında stajyerlik yaptığım yerlerde ki ablalarim pekte giyime takilmiyorlardi ama ben böyle şeyleri çok takiyorum o yüzden bilemedim

Rahat ama klasik şık giyinin :) benden bu kadar yardım :)

Bence olay budur. Tarif etcektim ama resimli daha iyi olur diye buldum netten. Ben olsam bu şekil giderim. Ayy o kadar beğendim ki keske yarin gidebilsem bende dedim bir an :)

Eklentiler

• Şık-ve-Modern-Bayan-İş-Kıyafetleri-2017.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 2.049
pantolon-koyu renk
gömlek-beyaz veya açık renk
bir de hırka
sıcak olursa hırkayı çıkarırsınız, üşürseniz giyersiniz.
kazak giyince ve sıcak olursa çözümü yok
çizme bence mevsime uygun.

Çizmeyle mi gülünç duruma düşeceksiniz? Son günlerde yağmur yağıyor İzmir'de ve serin.
Giyiliyor yani görüyorum. Çizmenin tarzı belki önemli olurdu ama klasikmiş zaten.
Dediğiniz kombin uygun, yeterli bence.

Bence de pantolon ceket rahat bir kombin yeterli isg uzmanı olarak nerelere girip çıkacağınızı bilemezsiniz etek sizi zorlar.
Ayakkabı olarak da rahat yuruyebiliyorsaniz topuklu da olabilir duz de.
Saç makyaj da çok abartmayın derim yani düğüne gider gibi değil de cool bi goruntu hoş olur.
Hayırlı olsun simdiden

Bence olay budur. Tarif etcektim ama resimli daha iyi olur diye buldum netten. Ben olsam bu şekil giderim. Ayy o kadar beğendim ki keske yarin gidebilsem bende dedim bir an :)
ayakkabılar ve çanta olmuş mu ki ?
hiç hoş durmuyo
ama takım olarak begendiysen evet.

bide çizme için: iş ortamı sıcak olursa ayakların pişecektir ,ben tecrübe ettim akşama kadar mahfoldum hatırlayınca bile sıkıldım

ayyy kesinlikle ilerde bir gün giymek isteyeceğim bir tarz ama çok çoookk yabancıyım ya bu tarza
biraz rahatıma düşüknüm de Ama zaten çok önemli toplantılar dışında giymem zor cidden çünkü işim gereği işyerlerini gezeceğim için biraz toz toprak yutabilirim

İçimeee kocaa bir kovayla su serptiniz resmen çok teşekkür ederiimmmm

Aynen canta olaya zorla girmis gibi. Ama takim olarak hem rahat hem şık geldi ilk gun ya bide.

Aslında şöyle bir ayrıntıda var Beeen resmen soğuk nevalym ya acayip üşüyen elim ısınmayan biriyim sanırım sıkıntı olmaz İNŞŞALLAHH yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…