Kendini hiç yalnız hissetme. Burdayım. Buradayız. Seninle aynı süreçleri yaşayan, sonrasında o küçük kalp atışlarını duyan binlerce kadın var. Ben de bunlardan biriyim. İçin, gönlün rahat olsun. 8.haftaya kadar duymamak çok normal. Kim bilir, belki senin de benimki gibi geç yumurtlamadır ve buna bağlı süreç biraz daha yavaş işleyebilir. O kadar normal ki. Doktor bana da aynısını demişti. Ve ben hiç oralı olmayıp o haftada bile bebek eşyaları falan bakıyordum. Komedi filmleri vs izliyordum. Sana da onu tavsiye ederim. Eğleneceğin, mutlu olacağın vakitler geçirmeye çalış. Olumsuzlukları düşünme. Ki baksan belki 5 dk sonrasında yaşamıyor olacağız. Ama bu ihtimali düşünüp dertlenmektense, anın tadını çıkarmak lazım. Mutlu olacağın insanlarla vakit geçir. Mutlu olacağın şeyler yap. Mesela havalar çok güzel. Akşamları bir yürüyüş yap. Kendine bir pamuk şeker al mesela çocuklar gibi onu yemenin tadını çıkart. Çok sevdiğin bir filmi tekrar izle. Sevdiğin, seni mutlu eden insanlarla sohbet et. Hayat o zaman daha yaşanabilir bir hal alıyor