Ilk kalp atışını nezaman duydunuz ve ne hissettiniz

alacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
310
2
96
İstanbul
Kızlar 7 haftalık hamileyim keseyi gördük ama henüz bebişimin kalp atışını duyamadık.10 gün sonra tekrar gidicez inş heycanla ve merakla bekliyorum.Sizler bebğinizin ilk kalp atışını nezaman duydunuz... yanınızda eşiniz varmıydı?...neler hissettiniz paylaşırsanız sevinrim

slm
12/03/10 cuma günü 6+5 günlükten ilk kalp atışlarını duydum çok şükür. eşimle beraberdik. eşim ağlağı ben günlerce kendimi sıktığım için gülme krizine girdim. 3 hafta sonraya tekrar çağırdık doktorum günler geçmiyor.

canım ben 5 haftalıkken keseyi gördüm.6+5de kalp atışlarını duydum ve minicikti kendisini gördüm o an neler hissettim bilemezsin anne olmak muhteşem bir duygu....bu arada senin 7 haftalık neden ben duyamadım diye telaaşlanma bazıları geç duyar bazıları erken 9 haftada duyanlar bile var

merhabalar ben 20 haftalık hamileyim ilk kalp atışlarını 7 haftada gördük..doktor üçüncü aydan önce dinlettirmiyoruz dedi ama kalp atışları görülüyo..üçüncü ayda da dinlettirdi şimdi her kontrolümüzde dinliyoruz.bu arada bu cuma ayrıntılı ultrasona giricem bi bilgisi olan var mı nasıl bişi..üç boyutlu falan değil demi normal ultrason mu?

merhaba kızlar bende 11haftalık hamileyim.bebeğimin ilk kalp atışını 6.haftada gördüm.9,haftada da duydukk o kadar hızlı atıyoduki resmen bebeğimi zıplatıyoduu.gerçekten çok güzel bir duygu bu hihoyyyt

Kızlar 7 haftalık hamileyim keseyi gördük ama henüz bebişimin kalp atışını duyamadık.10 gün sonra tekrar gidicez inş heycanla ve merakla bekliyorum.Sizler bebğinizin ilk kalp atışını nezaman duydunuz... yanınızda eşiniz varmıydı?...neler hissettiniz paylaşırsanız sevinrim

aynı senin bebiş gibi 7 haftalıkta gittim 10 gün sonra gel dedi dr. gittiğimizde gümbür gümbür duyduk paşamın kalp atışlarını.

aahhh esra aaahhhh benim hamile kalmakla ilgili ümitlerim hiç kalmadı.belliki Allah vermek istemiyor bana :(

seni en iyi anlıyabileeceklerden biride benim esracım.çok zor bi durum ama Allah dayanma kuvveti veriyor.her ay yeni bir umut yeşeriyor içimizde bak bikaç gün sonra sende hissedeceksin.adet döneminde hepimiz böyle yıkılıyoruz.

bende 4 haftalık hamileyim.doktorum beni 35. gün çağırdı kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi.çok heyecanlıyım.

9 + 6 hamileyim doktorum sağolsun hala bebeğimi göstermedi bana kalp atışlarını da dinletmedi.

6+6 da bebişimizin kalp atışlarını duyduk,eşimle birlikte çok heyecanlandık.
Hepimizin bebişleri sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah

Back
X