İlk kan testi Beta Hcg

Rosebelle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
393
573
103
Kızlar merhaba,
İlk defa bebek planladık ama Çok üzgünüm sanırım olmadı oysaki tüm değerlerim normal.Neden böyle oldu ne kötü duyguymuş.
Son regl günüm 11/08/2022
Ayın 18den 26ya kadar olan günleri değerlendirdik. Bugün kan testi verdim beta Hcg değerim 1 çıktı hamile değil miyim? Çok mu erken verdim testi sizce?
Bilen arkadaşlar hesaplayabilir misiniz lütfen? Tahminen 4gun daha var sonraki regl günüme.
15 gün sonra tekrar kan vereceğim.

Erken sanırım. Ama ümidinizi kesmeyin hiç bi sorun olmasada hemen olucak diye birşey yok. Stres yapmayın

Sizce 15 gün sonra vereceğim kanda pozitif çıkma ihtimali var mı?
Belli olmaz tabi ama adet tarihinize 4 gün varmış olsaydı düşükte olsa sinyal verirdi gibi ama bilemedim geç döllenme olursada çıkabilir pozitif. Siz en iyisi regl olmazsanız testi tekrarlayın dediğiniz gibi 10 gün sonra

Moralim çok bozuk . Ne kötü bir hismiş bu. Ama zaten bugün doktorda söyledi eğer çıkmazsa 15 gün sonra tekrar kan testi ver diye. Bakalım bekleyeceğim. Belkide çok erkendi kan için

Yıllarca igne ilaç uğraşıp hamile kalamayan var siz ilk aydan hamile değilim diye bu kadar büyütmeyin..yani bilmiyorum belki hamilede kalmış olabilirsiniz ama hemen kendinizi olmadı diye yipratmayin..

Yıllarca igne ilaç uğraşıp hamile kalamayan var siz ilk aydan hamile değilim diye bu kadar büyütmeyin..yani bilmiyorum belki hamilede kalmış olabilirsiniz ama hemen kendinizi olmadı diye yipratmayin..
O kadar haklısınız ki.. gerçekten küçücük bir umutsuzluk hissi bile o yıllarca bebek sahibi olamayanları daha iyi anlamamı sağladı. Dediğim gibi belki de çok çok erken test vermişimdir.

Regl tarihine göre hesaplanırsa şu an 26. Gün. En azından birazda olsa beta Hcg yüksek çıkabilirdi diye tahmin ediyorum ama 14 gün sonra tekrar kan testi yaptırmak önerdi doktor

4 gun var reglinize betaniz 1 cikmis. Bu negatif sonuctur. Hamile degilsiniz. Regl oldunuz diyelim 15 gun sonra kan vermenizin pek bi anlami yok cunku yumurtlama
Haftaniza denk geliyor. Anca o zamanlar hamile kalma ihtimaliniz var cunku. Ilk aydan bu denli bekleyip kan verip strese sokarsaniz aylarca olmaz. Spontene yasayin iliskinizi korunmayin zamani gelince olur

Merhaba bende ilk kez gebelik denedim bu ay benimde son adet tarihim 15 agustos yumurtlama gunlerini degerlendirdik 1 eylulden bugun 14 eylule kadar hergun kasik agrisi gogus acisi hassasiyeti siskinlik ishal koku hassasiyeti yasadim belirtiler coktu adetime daha 4 5 gun var dayanamadim kan testi verdim 3 gun once erken gebelik yaptim silik cizgi gördüm beta sonucum 2 artma olur mu bilemiyorum cok umutlanmistik ama kotu oldu sizde degisen bi durum betada artma falan var mi merak ettim

Benim de adet kanaması gibi bir kanama oldu , hastaneye gittim 0.1 çıktı ama erken adet oldum daha 3 gün var adetime çok değişik ya kafam karıştı

Arkadaşlar merhaba yorumlar için teşekkür ederim. Hakkımızda güzel olan olsun. Maalesef 8 Eylül regl oldum yani konuyu açtıktan iki gün sonra dolayısıyla kan testi yaptirmama gerek kalmadı. Bu ay tekrar yumurtlama günlerini değerlendirdik bekliyoruz sizlerde güncel durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…