ILK KAN VERDIGIMDE 3.20 ÇIKTI IKI.GUN SONRA KAN VERDIGIMDE 14.50 CIKTI ARASINDAKI DEGER IKI GUN ICIN IDEAL MI?

Ferbus

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
105
17
18
33
Aradaki fark ideal değer mi kızlar bugün adet olmam lazımdı olmadım 5 gün önce kan vardığımda 3. 20 cıktı beta 2 gün sonra verdihimde 14.50 ye yükselmiş. Gerilik olacak diye tedirginim normal mi sizce??

Aradaki fark ideal değer mi kızlar bugün adet olmam lazımdı olmadım 5 gün önce kan vardığımda 3. 20 cıktı beta 2 gün sonra verdihimde 14.50 ye yükselmiş. Gerilik olacak diye tedirginim normal mi sizce??
Gayet normal canım sayısı önemli değil 2 güne bir 2 katı artış olması önemli zaten 3000 lere gelince doktor kese için belki kalp atışı için bile çağırabilir sağlıklı gebeliğin olsun inşallah canım benim her 2 güne bir kan ver takip yap artışını daha sonra lekenlenme filan yaşarsan mutlaka doktoruna görün

Hergün 2 katına çıkar desek evet normal ilerlemiş. Bir makale okumustum, "Eskiden pozitif negatif vardı stres yoktu. Şimdi beta hcg 2 katına çìkacak hergün ve 3500leri görmeden, keseyi görmeden gebelik teşhisi konulamıyor"

Ayyy inşallah çok sevindim için rahatlıyo böyle olunca çok teşekkür ederim takibini mutlaka devam edicem lekelenme yaşamadım ama yaşarsam kesinlikle görünürüm teşekkür ederim

Kesinlikle aynı fikirdeyim tedirginlikten başka bisey değil aslında çokta onemsemezmis gibi yapmak daha iyi sanki

Kesinlikle aynı fikirdeyim tedirginlikten başka bisey değil aslında çokta onemsemezmis gibi yapmak daha iyi sanki
Benim de ilk gebeliğim. Inan bugune kadar nasil yasiyorsam aynrn oyle yasiyorum. Sadece cikolata ve cipsi hayatimdan cikarttim. O da ilk 3 ay icin :) Temizlikte yapiyprum, yemekte yapiyorum, calisiyorum da. Yani bence icimizdeki hormonlar normal degerlerdeyse bebekte saglikliysa ve nasibi varsa hicbir sey olmaz Allah'in izniyle. Bu yuzden gebe kalmayi planlarken genel bi horman testi yaptirilmali ki bi sorun varsa oncesinde tedavi edilsin.

Kola ve çikolata asla vazgeçemiyorum sigarada öyle ama azalticam inşallah. Çok pimpirikliyim sanırım hiç bisey yapmıyorum desem yeri valla tebrik ederim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…