Ilk Karsilasma

Esinizle ilk karsilastiginizda evleneceginizi hissettiniz mi?

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .

White Mocha

Nirvana
Pro Üye
1 Temmuz 2009
6.060
6.695
773
Kizlar, esinizle ilk karsilasma aninizda onunla bir omur gecireceginizi hissettiniz mi? Cok yogun duygular yasadiginiz özel bir an miydi, yoksa cok siradan bir sekilde tanisip zamanla mi birbirinizden hoslandiniz? Ilk tanismadan bahsetmiyorum yalniz. Ilk karsilasma ani... Onu ilk defa bakkala giderken bile gormus olabilirsiniz. O anki hislerimizi paylasalim :)

Eşim beni daha önce görmüş telefonla 2 ay konuştuktan sonra buluşmaya karar verdik ben eşimi o gün ilk kez gördüm ve bu adam benim kaderim ilk görüşte aşk böyle oluyor demek dedim ve oldu Allah'a şükür
o gün bunları hissetmeseydim ileride tanırım severim gibi bir düşüncemde olmazdı ilk elektirik önemli

Ben eşimi ilk kalabalık bir toplantıda görmüştüm,hiç bir şey hissetmemiştim daha doğrusu ben ağır abilerden hoşlanırdım o ise,aşırı sosyal,konuşkan ve çevrede aşırı sevilen biriydi.Beni o kadar kalabalığın içinde görür görmez aşık olmuş,sonraki gün bana açıldığında reddetmiştim. Bir şekilde arkadaş çevreme yaklaştı benle de arkadaş oldu,3 yıl vazgeçmedi.Arkadaş olarak çok seviyordum ama aşkla ilgili bir şey söylediğinde nefret ediyordum. Annem de tanıyordu,okulda öğretmenim,annem,arkadaşlarım hep baskı yapıyordu şans ver diye. Ne salakmışım derim hep, o 3 sene ne kadar üzdüm eşimi,ne çok zaman kaybettim derim hep.İyi ki vazgeçmemişŞimdi hayatımızı paylaşıyoruz 3 kişiyiz ve o benim çocukluk aşkım.Allah nazarlardan korusun bütün mutlu çiftleri

Eşim ,benim mesai arkadaşımın çok yakın arkadaşıydı.İlk işyerimde gördüm.Arkadaşını ziyarete gelmişdi.Birbirimizi gördüğümüz an ki bakışlarımız ikimizinde içine işledi.O an anlamışdım hayatımda çok büyük bir yeri olucağını ki eşim ' o an işte evleneceğim kız 'demiş.
Arkadaşıyla iş çıkışı yemeğe gidicekelrdi benide davet ettiler hep beraber çıktık.Sonrasında 5 ay peşimden koştu.Hiç yılmadı.Beraberliğimiz başladıkdan 4 ay sonra nişanlandık.Nişandan 9 ay sonrada evlendik.
Nisanda 11.senemize giricez.

Cok guzelmis :) 11 yil oncesinin gibi anlattin, nice 11 yillara

Vay çok tatlısınız. Nice mutlu senelere. ALLAH mutluluğunuzu daim etsin İNŞALLAH AMIN

Ben eşimi görücü usulü tanıdım yani ortak bi tanıdık aracı oldu eşim aile büyükleriyle beni görmeye geldi o gün sadece onu gördüm sonra olabilir diye düşününce bikaç kere görüştük (3kere falan) ve isteme oldu sonra nişan derken eylülde 3 yıl olacak inşallah. Ve eşimi çok seviyorum hayatımdaki en doğru karar onunla evlenmek oldu. Şimdi 8 aylık bi kızımız var
(Görücü usulü denince hep farklı gelir akıllara ama öyle olmadığını söylemek istedim tek fark aileler gençlerden önce birbirine olur veriyo gençlerde onaylarsa sonuç evlilik oluyo yoksa kimse kimseyi zorla evlendirmiyo bunu açıkça belirtmek istedim)

Ayy maşallah ya.. Okuyunca duygulandim nedense
Sonunda keşke esimi 3 sene uzmeseymisim demissin ve de simdi 3 kisiyiz demissin ya..
Ama bu sizin kaderinizmis, yani boyle olması nasipmis. O yüzden üzme kendini
Allah size bir omur mutluluklar nasip etsin yavrucaginizla hep mutlu olun
Darısı da ben ve benim gibi doğru insanin yolunu gozleyenleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…