İlk Kavga

sahrud72

Baskılar bizi yıldıramaz
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
8.323
9
156
Diğer
Eşinizle yaşadığınız ilk kavgayı
Nasıl atlattınız kim barışmak için adım attı
Ve bugün hatırladığınızda neler hissettiğinizi paylaşalım mı

Bizim ilk tartışmamız düğüne iki gün kala oldu
Kaynanam ilk gece onlarda kalmamız için baskı yapınca
Ben sinirle eşim onaylıyor sanıp sıralamıştım adam :bbo:
Ondan sonra bidaha hiç tartışmadık
Allah bozmasın 4 aydır çok mutluyuz

Peki kızlar sizin ilk tartışmanız neden oldu

Biz evliligimizin ertesi günü tartismistik...kaydirigubbakcemile3 kimseye yansitmadan baristik tabi...!

Benim cok tuhafima gitmedi....tabiki olacak tartismalar, anlasmazliklar vs. vs....! Kolay degil, iki farkli karakter bir araya geliyor bir hayati yasamaya..! kaydirigubbakcemile2

Önemli olan küsmemek....küskünlük olsa bile, barismayi becerebilmeli...kaydirigubbakcemile5

Olur böyle seyler....hersey insanlar icin..! Yeterki siddet & aldatmaca ve kumar olmasin..!!!

49 kişi okumuş ama bi tek hoscakal anlatmış
Kimsenin ilk kavgası tartışması yok galiba akannehir
Aman allah ağzınızın tadını bozmasın

ohoooooooo

biz sürekli kavga ederdik ama ufacık şeylerden de olsa büyükte olsa asla kimseye duyurmadan barışırdık hala da öyle.....

valla ilk kavgayı hatırlamıyorum ama evlendikten sonra 2 ay tartışmalarımız maddi problemler yüzündendi. çok şükür iyiyiz artık :nazar:

daha 3-5 aylık evli idik ...
ve ilk kavgamızı yemeğe gidecktik ve ben o üstündeki çıkar ,al bunu giy dedim ,o da yok bunu giymek istiyorum kalsın üzerimde dedi... gerisini düşünün ,en son kendimi valiz hazırlarken hatırlıyorum....sonra eşim gönlümü aldı tabii,tırsmış... o günün gecesi o benim giy dediğim giysisi ile uyudukaydirigubbakcemile4

daha 3-5 aylık evli idik ...
ve ilk kavgamızı yemeğe gidecktik ve ben o üstündeki çıkar ,al bunu giy dedim ,o da yok bunu giymek istiyorum kalsın üzerimde dedi... gerisini düşünün ,en son kendimi valiz hazırlarken hatırlıyorum....sonra eşim gönlümü aldı tabii,tırsmış... o günün gecesi o benim giy dediğim giysisi ile uyudukaydirigubbakcemile4

cadıya bakın hele.. :roflol::roflol::roflol:

Ben ilk kavgamızı hatırlamıyorum ama
ilk aylarda cok kavga ettiğimizi biliyorum.. :((
maddi manevi hem de.

o kadar çok kavga ettik ki hala da devam ediyor hangisi ilkti hatırlamıyorum:umursamaz:
Zaten kavga nedenlerimiz bellidir kıskançlık ve onun geri kafalılığı
Hep ben alttan alırım ma ne zamana kadar sürer bilmiyorum

hatırlamıyorum ama evlendıkten sonrakı ay ıcınde olmustu ..

neyden kavga ettık hatırlamıyorum,en son bır yere gıdıcektım zaten cıktım kapıdan o da hızlıca kapattı kapıyı delı edıyorsun benı dedı..

sonra 4 saat sonra fılan benım cıkısıma yakın benı cagırmıstı ,kapıda beklıyorum ben dolasalım mı bıraz demıstı ..ama yuzunde kı ıfadeyı unutamam..

cantamı alıp cıktım hıc konusmadan yuruduk ,sonra elımı tuttu ,barıstık..

bundan buyuk bır kavgamızda olmadı allah'a sukur..tartısmalar ılla kı olur ama yuksek sesle konusmamaya calısırız ,eger kkonusacaksakta susarız surat asar ,trip atarız ..10 dk da barısırız :)))

Bızım ılk tartısmamız aılesı yuzunden olmustu.bana demıstıkı bıdaha benım aılem hakkında konusma ne annem ne ablam nede kardesım ıcın demıstı.o kadar kotuluk yaptılarkı bana anlatamam.suan 6.5 aylık hamıleyım gorumcemle kaynımla eltımle annesıyle hıc aramız yok.kayınpeder ıyı ama.gecen annesı aradı benı hıc sormadı bebek ıcın hayırlı olsun demedıler.sonunda esımde anladı dıyor once allah senden baska kımsem yokmus bunu anladım.neyse ıste anladıkkı hıckımse den fayda yok.bız cok mutluyuz sukurler olsun gerısı onemlı degıl.allah kımseyı kavga ettırmesın...

oooffff benim ki çok kötü....
beni babamın evinden aldılar konvoyla gelip. gelin arabasına bindim. sokaktan çıktık tabi gözümde yaş ağlıyorum konuşacak gibi değilim. sokaktan çıktık o yukarıdan gidecekti ben aşağıyı işaret ederek buradan git dedim zor bela. niye dedi giiit dedim. bir bağırdı bana ama camlar titredi sesinden. milletin içinde o kadar utandımki hala anlatırken içim kötü oluyo gözlerim kızarıyo. bu arada o yoldan gitmek istememin nedeni o yolun kenarında kısa zaman önce ölen dedemin mezarı vardı onlada ısmarlaşmak istedim. neyse mezarlığa uğradık oradada ağlayınca rahatladım tabi. arabaya bindim, bak dedim bana bir daha sesini yükseltme henüz benim topraklarımdan çıkmadık haddini bil elin boş gidersin yoksa.
sonrada uzatmamak için bişi demedim ama o öküzlüğünü hiiç unutamam.

Son düzenleme:
evlendıkten ıkı hafta sonra olmustu.ben ona saatı sorarken o da damacana ıle ugrasıyodu.benım de acelem vardı ayakkabılarımı gıyıdoum.bırden bagırdı. o gunden sonra oyle çatışmadık. bız genelde kavga etmez tartısırız.bırbırımıze soylıceklerımızı soyler yorum yaparız.eger konu uzuyorsa ıllakı bırımız tamam kapat konuyu der. 1bucuk yıllık evlıyız

evlendıkten ıkı hafta sonra olmustu.ben ona saatı sorarken o da damacana ıle ugrasıyodu.benım de acelem vardı ayakkabılarımı gıyıdoum.bırden bagırdı. o gunden sonra oyle çatışmadık. bız genelde kavga etmez tartısırız.bırbırımıze soylıceklerımızı soyler yorum yaparız.eger konu uzuyorsa ıllakı bırımız tamam kapat konuyu der. 1bucuk yıllık evlıyız

En büyük kavganız o olur inşallah
Hep mutlu ve sevgiyle kalın

ilk kavgamız değildir ama aklıma gelen büyük kavgamız üç aylık evliyiz. Ramazan ayı mide agrısından ölüyorum. köyde yemek varmış. 150 200 kişilik dedim geç gidelim yemege zaten kendimi iyi hissetmiyorum. orda yatıp uzanamam felan dedim.. tamam dedi beyfendi abisi ile ayarlamış erkenden gidecekmişiz uçurtma uçurup egleneceklermiş bende orda hasta halimle millete hizmet edecekmisin... bunuda abisi aradıgında ögrendim senmisin heee böle yapan açtım agızımı yumdum gözümü.... mahalleli bile duymuştur sesimi çok sinirlendim sus diyor beni susturmak mümkün değil gitmiyoruz dedi canıma minnet evimde hazırladım yemegi yemicem desede gönlünü aldım =) ama suanda bile sinirlendim

sevgılımle ılk kavgamızı hıç unutmuyorum :53:
bana gelmıştı çok geç bı saat bende kızdım bu saatde ne ışın var ınsan erkenden gelır yıne maça mı gıttın felan dıye bağrıyorum hafıften ..

abooov herıfın bı gözü döndü nasıl bağrıyor bana etrafa yumruk atıyor, saçını başını yoldu
sonrada cebınden bıçağı çıkardı güzelım koltuğumu delık deşık ettı :19:

bazen böyle sınır krızı geçırıyor alıştım artık susuyorum ama o gece kendıne geldığınde öyle masum bı bakış attı kı :52:
özür dılıyor ama ıçıne şeytan gırmış gıbıydı
bende koltuğumu yaptırmazsan barışmam dedım :23:

sonuç olarak koltuk yapıldı ve bıdaha kendını kontrol etmesını öğrendı uyuzcuk :emir_bebek:

Valla ilk aylar bizde bayağ kötü olduk sebep ise eşim çok yoğun çalısan biridir ve biz balayı bile yapmadık.
Balayından kastım 1-2 hafta tatil :9: yani en azından.
Veee işler sıkıştırıyooor, ben ilgi bekliyoruuum, kocacııım yanlış kişilerden tavsiye alarak bana çatıyoooor:47::47: ,
:99:1 Sabret 2 sabret 3.. derkeeeen tartışma öyle büyüyor kiii kendimi gece vakti dışarıda buluyorum:5::5:.
Tabi kocacım öyle pişman oldu kiii:72: ...
Hamd olsun Rabbime ki bir daha böyle şeyler yaşamadık...
:124::124::124:

herkes ne kadar olumlu şeyler yazmış, kavga ettik ama artık etmiyoruz gibilerinden.
Ananın kaderi kızına yazlır diye bi söz var ya ben ondan korkuyorum ama inşallah benim kaderim onunki gibi olmaz..
benim annem babam çok kavga eder ve uzun süre barışmazlar :((

Back
X