İlk kez anne olanlar için faydalı olabilir...

Teşekkürler. çok şey öğrendim sayende.

çok teşekkürler emeğine sağlık çok güzel bilgiler hiç bilmeyen anneler bile bunu okuduğunda çok iyi bakacaktır çocuğuna.

harika bilgiler oldukça düzenli bir şekilde verilmiş. teşekkürler a.s.

bilgiler çok faydalı ve düzenli...teşekkürler...

benim oğlum 4aylık damakları beyazlamış diş çıkartcak galiba çok huzursuz erken mi sizce arkadaşlar diş çıkarması

ya harika bilgiler bunlar bana cok fayda sagliyacak bebegim dogdugunda cok tesekkurler

Ya doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama uygun konu bulamadım.Doğum esnasında ıkınmak bebeğe zararlı diyorlar doğru mu

Ya doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama uygun konu bulamadım.Doğum esnasında ıkınmak bebeğe zararlı diyorlar doğru mu

aksine asıl ıkınmamak zararlı olabilir benim eltim ıkınmamış doğumu zorlaşmış bebeği vakum denen şeyle çekmişler yavrucak felaket durumdaydı doğduğunda

aksine asıl ıkınmamak zararlı olabilir benim eltim ıkınmamış doğumu zorlaşmış bebeği vakum denen şeyle çekmişler yavrucak felaket durumdaydı doğduğunda

bende oyle bılıyorum cnm.Ara vermeden ıkınmak gerekıyormus.Her ara verdıgınde bebek ıcerı kacıyormus.Kesi atabılıyorlar.Vakum daha zararlı bence kafasından ckıyolar cocugu.
Allahım kolayca gecırsın herkes dogumu

`