ilk kez birlikte oldugum sevgilimden ayrildim....

kanadalim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
31
4
32
Aslinda buyuk problemlerimiz yoktu ama anlasamiyoduk. Tahammul edemiyodum artik ama seviyorum da ve birlikte olma olayi var tabi bi de... oyle biriyle evlnmek istemiyorum devam etmk de istiyorum aslinda ama hoc degismiyo istese de degisemiyo basta boyle degildi:KK43: napicami bilemiyorum:KK43:

Ozur dilerim probleminizi tam olarak anlayamadim.Biraz daha acsaniz. Sizin kafaniz karisik.Ne onla ne de onsuz. Ne konuda anlasamiyorsunuz?

bu saatte yazdiginiz icin cok tesekkur ederim konusmaya o kadar ihtiyacim var ki... ya sevgi acisindan hic bi sorunumuz yok hatta evlenmeti dusundugum tek insan. Ama yillardir hatalarini soylememe ragmen duzeltmeye calissa da duzeltemiyo ben de bu sekilde kabul edemiyorum. Yani mesela istanbula onlara kalmaya gitmistim bi hafta daha kalabilme sansi gecti elime mutlu bi sekilde ona soyledim ve verdigi cvp bence git tekrar bizde kalman icin izin istemete yuzumuz olsundu. Bicok defa gittim onlara aylarca kaldigim oldu defalarca rahatsizlk veriyomuyum diye sormama ragmen deli gibi israr ederek ikna etti beni ve sonunda sormayi biraktigimda bana verdigi cvp bu... aglayark ugurladi beni hava alaninda gitmemi istediginden degil ama kirdi beni ve bunu onarmak icin bisey yapmadi haklisin mantiksizdi demekle yetiniyo bu konusda ve buna benzer bicok konuda... bugun sayisini hatirlamiyorum artik yine ayrilmak istedigimi soyledim aglayarak sana veda edemem asigim sana dedi o zmn ben terkediyorum dedim.ve kapattim... hem devam etmk istiyo hem de hic bi sey yapmiyo ya da yapamiyo.... napicami bilemiyorum

basta boyle degildi. Kendisi de farkinda bu degisimin ve sebebini bulamiyoruz. Ama hep bi bahanesi var ilgisizliginin...

Yani 4 sene oldu muhakkak ben de degismisimdir. Onu oldugu gibi kabul etmek istiyorum. Ama yine de beraber olabilmemiz icin hafif yontulmamizda bi sakinca olmadigini dusunuyorum.karsilikli saygi diye bisey var sonucta... ama yapamiyoruz

Mesajlari alinti yapmalisiniz.Alinti yapmadiginiz icin gormuyoruz.Aslinda degistirilcek bir durum yok ama neden kalmanizi istememis orasi garip.Soyledigi sey de mantiksiz.Onun disinda zamana birakin.Zamanla hersey belli olur.

Mesajlari alinti yapmalisiniz.Alinti yapmadiginiz icin gormuyoruz.Aslinda degistirilcek bir durum yok ama neden kalmanizi istememis orasi garip.Soyledigi sey de mantiksiz.Onun disinda zamana birakin.Zamanla hersey belli olur.
Alinti yapmaktan kastiniz bu mu?? O da simdi evet mantiksizmiz niye oyke davrandim ki oyle hissettim vs diyo. Ama bu beni onarmaya yetmiyo tabiki. Aklina da baska bisey gelmiyo yapicak. Peki tesekkur ederim

Alinti yapmaktan kastiniz bu mu?? O da simdi evet mantiksizmiz niye oyke davrandim ki oyle hissettim vs diyo. Ama bu beni onarmaya yetmiyo tabiki. Aklina da baska bisey gelmiyo yapicak. Peki tesekkur ederim
evet alinti yapinca bildirim geliyor.Cevapladiginizi anliyoruz. Hem farkinda hem degismiyor..Bunun disinda baska problem var mi? yani davranislari sizi biktirmis olabilir.Sonucta ayrilik karari kolay alinmiyor.

evet alinti yapinca bildirim geliyor.Cevapladiginizi anliyoruz. Hem farkinda hem degismiyor..Bunun disinda baska problem var mi? yani davranislari sizi biktirmis olabilir.Sonucta ayrilik karari kolay alinmiyor.
Hayir yok. Bu yuzden zaten emin olamiyorum. Haksizlik etmisim gibi geliyo bu yuzden biter mi bu kadar seviyoken. Ama bi yandanda kendime saygim kalmadi artik ayril baris ayril baris elimden geldigince gormezden gelmeye calisiyorum gerisi ona kaliyo ama bisey goremiyorum... nasi alisicam bilmiyorum... sizce dogru bi karar mi vermisim?

Değiştirmek için mi beraber oldunuz veya sevdiniz. Hayali bir kişilik mi kurdunuz kafanızdan ve değiştirmek için bu kişiyi mi seçtiniz ?

Yani 4 sene oldu muhakkak ben de degismisimdir. Onu oldugu gibi kabul etmek istiyorum. Ama yine de beraber olabilmemiz icin hafif yontulmamizda bi sakinca olmadigini dusunuyorum.karsilikli saygi diye bisey var sonucta... ama yapamiyoruz

Hayir yok. Bu yuzden zaten emin olamiyorum. Haksizlik etmisim gibi geliyo bu yuzden biter mi bu kadar seviyoken. Ama bi yandanda kendime saygim kalmadi artik ayril baris ayril baris elimden geldigince gormezden gelmeye calisiyorum gerisi ona kaliyo ama bisey goremiyorum... nasi alisicam bilmiyorum... sizce dogru bi karar mi vermisim?
Bu iliski sizi yormus.Kendi kendinizi yipratmissiniz acikcasi.Baska probleminiz de yokmus ne guzel. Ben aldatilip terkedildim.. Ustelik son 1 ayda degismesiyle basladi. Siz ne guzel bulmussunuz guzel bir sevgi. Ayrilmak degil de iliskiye ara vermelisiniz. Birbirinizi aramayin mesaj atmayin. Zaman

Bu iliski sizi yormus.Kendi kendinizi yipratmissiniz acikcasi.Baska probleminiz de yokmus ne guzel. Ben aldatilip terkedildim.. Ustelik son 1 ayda degismesiyle basladi. Siz ne guzel bulmussunuz guzel bir sevgi. Ayrilmak degil de iliskiye ara vermelisiniz. Birbirinizi aramayin mesaj atmayin. Zaman
uzuldum:KK43::KK43: peki tesekkur ederim.

ne yalan soyliym ortada buyuk bir konu gormuyorum. Tamam sevgilin biraz odun gibi geldi ama ikiniz de birbirinizi seviyorsunuz.
Bence pat diye ayrilacagina araniza biraz mesafe koyman yeterli olurdu. Birbirinizi biraz ozleyin ki tekrar birlikte olunca birbirinin degerini anlayin emek verin iliskinize.

ne yalan soyliym ortada buyuk bir konu gormuyorum. Tamam sevgilin biraz odun gibi geldi ama ikiniz de birbirinizi seviyorsunuz.
Bence pat diye ayrilacagina araniza biraz mesafe koyman yeterli olurdu. Birbirinizi biraz ozleyin ki tekrar birlikte olunca birbirinin degerini anlayin emek verin iliskinize.
Ayri sehirlerdeyiz zaten gorusemiyoruz sık sık. Ve su anki durumu geregi gunde max 1 saat konusabiliyoruz. Ben akrep burcuyum oldukca dik kafali ve dedigim dedik birisiyimdir ve ben bunlara ragmen kac kere sozumden dondum her seferinde de daha kabul edilemez seylerle karsilastim yani o anlattigim durumlara benzer seyler. Anlayamiyorum bi insan nasil bu kadar anlamaz dinlemez algilayamaz onaramaz... bana gore cok basitmis ama ona gore zor gelebilirmis ya cocuk bile yapiyo bunlari sanki bisey istiyorum... haksizmiyim?

canım bence sorun sureklı ayrılıp barışmanız.bızde cok kavga ederız ama ayrılık lafı cok zor gecer.yanı gecse de nasıl desem cok cok uc noktada olurkı sonunda bakarız kı barışmısız. cok sevıyorsanız ayrılmak ıkıncı tercıhınız olsun .yanı karsınıza alıp konuşun.baktınız olmuyor bır sure ıletısımı azaltın.ilgisizlik dıyorsun ama ornek ne mesela?

canım bence sorun sureklı ayrılıp barışmanız.bızde cok kavga ederız ama ayrılık lafı cok zor gecer.yanı gecse de nasıl desem cok cok uc noktada olurkı sonunda bakarız kı barışmısız. cok sevıyorsanız ayrılmak ıkıncı tercıhınız olsun .yanı karsınıza alıp konuşun.baktınız olmuyor bır sure ıletısımı azaltın.ilgisizlik dıyorsun ama ornek ne mesela?
Bi derdim oldugu zaman destek olamiyo bana ha duvara anlatiyorum ha ona sacma sapan cevaplar veriyo daha da moralimizi bozuyo sacmaliyosun diyincede bu benim fikrim diyo da yani oyle bi cozum soyluyo ki ne alaka ya diyorum yani. Sonra diyo ki ben zaten o ne dese sacma bulcakmisim... sanki duzgun bisey soyledi de tersledim. Ya ben onu gormek icin kac tane yalan soyluyorum bizimkilere ama yaninda hep bi kavga hep akrabalariylayiz. Akrabalarina gitmessek sonra kuserlermis ya ben gelmisim zaten kac gun kalicam sonra gitseydik niye gittik basbasa olsaydik diyorum. Haklisin dusunemedim. Beni savunmuyo hep arkadaslari hakli o hakli ailesi hakli.... ama ona gore abartilmamasi gereken kucuk seyler bunlar uzatiyomusum...

Bi derdim oldugu zaman destek olamiyo bana ha duvara anlatiyorum ha ona sacma sapan cevaplar veriyo daha da moralimizi bozuyo sacmaliyosun diyincede bu benim fikrim diyo da yani oyle bi cozum soyluyo ki ne alaka ya diyorum yani. Sonra diyo ki ben zaten o ne dese sacma bulcakmisim... sanki duzgun bisey soyledi de tersledim. Ya ben onu gormek icin kac tane yalan soyluyorum bizimkilere ama yaninda hep bi kavga hep akrabalariylayiz. Akrabalarina gitmessek sonra kuserlermis ya ben gelmisim zaten kac gun kalicam sonra gitseydik niye gittik basbasa olsaydik diyorum. Haklisin dusunemedim. Beni savunmuyo hep arkadaslari hakli o hakli ailesi hakli.... ama ona gore abartilmamasi gereken kucuk seyler bunlar uzatiyomusum...

senı o kadar ıyı anlıyorum kı bazı yazdıklarını okuyunca benım yazacaklarımı yazmışsın gibi hiseetim.bıtsın dıyorsan zaten ayrılmışsın.ama sevıyorum uğraşabilirim diyorsan kendin bazı cozumler bulacaksın.mesela onun şehrine gittiğinde kendın plan yap onun bişeyleri sıraya koymasına fırsat vermeden.bazı erkekler organizasyon yeteneğine sahip değiller kızın planlaması gerekiyor.akrabaya mı gitmek istedi mesela ben böyle düşünmüştüm zamanım kısıtlı şöyle yapalım falan diyerek kendı dedıklerını guzellıkle yaptır.ne arkadaslarıyla ne akrabalarıyla henuz iş ciddiyete binmeden fazla samımı olma.sonra pişman olursun.arkadaslarını mecbur kalmadıkca kötüleme .onlar haksız da olsalar bız onlara laf deyınce kıymete biniyorlar :) hatta mumkunse gıderken akrabalarına söyleme geleceğimi başbaşa zaman gecirelim de.kısacası kımılerıne cok anlayışlılar denk gelırken kımısı boyle kılı kırk yararak odunu yontmaya çalışıyor :/ yıpranmamak ümidiyle :KK66:

X