ilk kez bu kadar kirildim.

Kızımın doğduğu ilk aylarda benimde 3 gün duş alamadığım olmuştu. Tabiki kendimce tedbirler alıyordum. 3 gün duş alamamayı sanki çok ayıp birşeymiş gibi lanse etmenin anlamı yok. Eşinize gelince Fazlasıyla kırıcı olmuş. Siz başlatmışsınız ama o çok ileri gitmiş. Şuda var banyo yapmışsınız tamam ama eşinizin çorabı o kadar mı iğrenç geliyor sizeki sadece bir an ayağını saçınıza sürttü diye pis dediniz hemen. Birbirinizi çok tanımadan mı evlendiniz? Eşler birbirlerinin sınırlarını bilir genelde. Benim eşime çorabın pis desem alınmaz ama göbeğin büyümüş desem suratı asılır mesela. Şaka yaparken ya da kavga anında nerede durmamız gerektiğini iyi biliriz ikimizde.

Erkeğin ayağı pis olabilir ama kadının saçı teni pis olamaz koksa bile kokmuyodur kabul etmez biz böyleyiz gerçekleri duymayı kabul edemiyoruz kokmuşsun ki adam öyle demiş ki bunu da koktuğunu farkedince dememiş senin onu ilk soktuğun anda söylemiş abartçak bişey yok senin ona pis demene kırılıp o an pat diye yapıştırmış hepsi bu
Ayrıca yeni evlisin akça pakça olman lazım bedenini yıkayamadıysan saçını yıka bedenini sil ıslak mendille 3 gün çok değil ama bazı insanların vücudu hergün duş gerektirir malesef.

Evlilik oyuncak değildir maalesef. İnsanların biraz olgunlaşması lazım. Konuşurken bazen 2 düşünmesi lazım. Bu da 22 gibi bir yaşta ender olan bir durum. Henüz ikiniz de küçüksünüz. Bu tür durumlar normal yaşınıza göre. İnsan 30 undan sonra farklı bakıyor olaylara ve hayata.
O yaşta biz daha öğrenciydik.

Hay Allah, kusura bakma çok güldüm gözümde canlandı
Eşin evet, biraz "ayuluk" etmiş. Ama pası sen vermişsin: "Ben pis miyim senin gibi"

Şahsen ben yaşla da ilintili olduğunu düşünmüyorum, biz de kaç yaşına geldik, cins cins takılırız birbirimize arada.
Bu sadece birlikte yaşamaya alışma ve bu dönemde kimin hangi konuda ne derece hassas olabileceğini tanıma süreciniz.
Bu süreçte pek çok şeyi ya deneyimleyerek öğreneceksiniz, ya da artık birbirinizin davranışlarından-duruşlarından çıkarımlar yaparak temkinli olmanız gereken anları ayıklayacaksınız.

Mesela bizde, birimizin ağzından bir laf çıktığı an, o olayın nereye doğru gidebileceğini, neleri çağrıştırabileceğini öngörme durumu oturdu. Yeri gelir bir davranış için konuşmaz sadece bakış atarız. Yeter o bakış.
Yani evliliğimiz oturdu. Sizde bu oluşmamıştır elbette, sadece 9 aydır aynı evi paylaşıyorsunuz.
Biraz da sert bi konuda şakalaşmışsınız. E olabilir yani, öyle her canınızı sıkan konuda evden gitmeler filan...
Tabiri caizse yalama olursunuz, yapmayın.

Güzelce oturun konuşun, kırıldığınız noktaları dile getirin.
Bi de mümkün olduğunca birbirinize güzel kokmaya çalışın, bu gerçekten önemli bir evlilik için.

R rma_rma 22 yasinda evlenirseniz, evlilik degil evcilik oynar ve bu tur cocuksu ama yaralayici diyaloglara maruz kalirsiniz.

Çok alındım bu yoruma :)

Bende o yaşlarda evlendim
ama hiç evcilik oynuyor gibi değildik.
Yada herhangi bir hakaretle yüzleşmedik.
Eminim bu şekilde olan çiftlerde epey çoğunlukta.

20 ve üst yaşlara 14-16 yaş muamelesi yapıldığını ben bu forum da gördüm sadece.
Bunun yaşla gerçekten bir ilgisi yok.

30 yaş ve üstü olup, bildiğin ergen gibi davranan kadınlar
da var.

Kişilik karakter her ne ise, 18 de de oturabilir, 22 dede,
30 dada.

Konuyu yaşa bağlamamak lazım.

Konuyu benim banyo yapmamam olarak algilamis arkadaslar oldu.bende diyorumki banyo yapmamisim diye kendimide birakmadm zaten.her gun isten gelir gelmez temizlenmeyi ihmal etmem.yataga girmeden sac yuz vct bakimimi zaten yapan biriyim bunu esimde biliuor .sorun suki benim niyetimi bildgi halde canimi cok yakmasiydi.cunku onunda kabullenilemycek seyleri var ama ben bunlarin hepsini kaldirabiliyorum ve onu incitmiyorum yuzune vurmuyorum.ama o benim ilk acigimda bana saldirdi zoruma giden o.o benim canimi yakti diye bende onun canino fazlasyla yakabilirdm ileri giderek ama onun kadae ileri gitmek istemedim.o bana o cumleleri kurarken oyle sert ve hasin davrandiki kendi kendime soka girdim her zaman gulul gectgmz seyleri bu kadar buyuttugu icin.konu bu yani.ben bu konuyu banyo yapmadm esimde kizdi olarak acmadim oyle acsaydim yorumlariniza eyvallah ama ben zaten gunluk.hayatmda bakimsz deglm.bisi soylenecekse bile bu derece sert bi sekilde soylenmemeliydi.sadece bu

bir adamın karısına leş gibi kokuyordun demesi gerçekten onur kırıcı. insan yeri gelir bir hastalık olur on gün yıkanamaz, hayatta herşey olabilir, bu mudur yani hayat arkadaşlığı? uzun bir süre yüz verme. biraz burnu sürtülsün.

yuz vermiyorum hatta icimden bisiler koptu yaklasmak istemiyorum.ozur diledi ama affetmek istemiyorum bilmiyorum cok agrima gitti artk rahat olamam onun yaninda.

ilk zamanlarda oluyo böyle alınganlıklar. erkekler biraz da karşı tarafın canını yakmak için söyler, öyle olduğu içinn değil. sıkma canını..

siz eşinize sormuşsunuz ya nasıl saçım falan idare eder mi die oda ztn sızın pis oldugunuzu dusunse o an iiçin size yıka tarzı bısıler derdi..duştan çıktıktan snra siz öle deyınce o da 3 gundur dus alamadıgınızı bılıyor ve o gunde sormanızdan dolayı şaka yapmış snra siz ona o size vurmuş yani şaka bildiğin eş... şakasına dönmüş...(ki ilk vuran siz olmuşsunuz ben pis miyim senin gibi diyerek)

Ben birak 3 günü 10 gun banyo yapmadigimi bilirim. Ben oleyim oyleyse. Cnm bastan sonuna kadar haklisin. Haksiz oldugun hicbir durum goremedim. Eşin alinganlik etmiş kirilmis ve seni de ozellikle kırmak istemiş. Ama kırgınlığını uzatma cnm basit konular bunlar. Bi gece suslenmene bakar

Nickinize bayiliyorum sizin yaa her gordugumde gulumsetiyo beni. :)

ya ben bekar biri olarak hakikaten anlayamıyorum insanları sizleri. bunlar nasıl seviyesiz sözler kırıcı diyaloglar. herşey insan için diye bir söz var. hastalık da keder de psikolojik durum da dahil buna. eşiniz çok ayıp etmiş, hatasını anlar umarım.

anlarmi bilmiyorum su an konusmuyorum onunla.ve eminim sirf kusluk olmasin diye yanima gelp sinirle soyledim v.s diyp barismak isteyebilir.ama ben cok kirginim hazmedemiyorum esimden bu cumleleri duymaya.baskasi soylese uzulurdum ama gecerdi.kocam diyince cok agrima gitti dunden beri moralim cok bozuk

Bekara evliye bakmıyor. Sinirlenince dilimizin ayarını kacirabiliyoruz. Savunma psikolojisine girmiş eşi belli ki. Büyük meseleler değil bunlar. Eşi alır karısının gönlünü barisirlar.

yanina yaklasasim gelmiyorki .cunku cok incindim. ne bana sarilsin ne opsun ne yatsin yanimda.hicbiri icimden gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…