- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 798
Konuyu benim banyo yapmamam olarak algilamis arkadaslar oldu.bende diyorumki banyo yapmamisim diye kendimide birakmadm zaten.her gun isten gelir gelmez temizlenmeyi ihmal etmem.yataga girmeden sac yuz vct bakimimi zaten yapan biriyim bunu esimde biliuor .sorun suki benim niyetimi bildgi halde canimi cok yakmasiydi.cunku onunda kabullenilemycek seyleri var ama ben bunlarin hepsini kaldirabiliyorum ve onu incitmiyorum yuzune vurmuyorum.ama o benim ilk acigimda bana saldirdi zoruma giden o.o benim canimi yakti diye bende onun canino fazlasyla yakabilirdm ileri giderek ama onun kadae ileri gitmek istemedim.o bana o cumleleri kurarken oyle sert ve hasin davrandiki kendi kendime soka girdim her zaman gulul gectgmz seyleri bu kadar buyuttugu icin.konu bu yani.ben bu konuyu banyo yapmadm esimde kizdi olarak acmadim oyle acsaydim yorumlariniza eyvallah ama ben zaten gunluk.hayatmda bakimsz deglm.bisi soylenecekse bile bu derece sert bi sekilde soylenmemeliydi.sadece buErkeğin ayağı pis olabilir ama kadının saçı teni pis olamaz koksa bile kokmuyodur kabul etmez biz böyleyiz gerçekleri duymayı kabul edemiyoruz kokmuşsun ki adam öyle demiş ki bunu da koktuğunu farkedince dememiş senin onu ilk soktuğun anda söylemiş abartçak bişey yok senin ona pis demene kırılıp o an pat diye yapıştırmış hepsi bu
Ayrıca yeni evlisin akça pakça olman lazım bedenini yıkayamadıysan saçını yıka bedenini sil ıslak mendille 3 gün çok değil ama bazı insanların vücudu hergün duş gerektirir malesef.
yuz vermiyorum hatta icimden bisiler koptu yaklasmak istemiyorum.ozur diledi ama affetmek istemiyorum bilmiyorum cok agrima gitti artk rahat olamam onun yaninda.bir adamın karısına leş gibi kokuyordun demesi gerçekten onur kırıcı. insan yeri gelir bir hastalık olur on gün yıkanamaz, hayatta herşey olabilir, bu mudur yani hayat arkadaşlığı? uzun bir süre yüz verme. biraz burnu sürtülsün.
ilk zamanlarda oluyo böyle alınganlıklar. erkekler biraz da karşı tarafın canını yakmak için söyler, öyle olduğu içinn değil. sıkma canını..uzun zamandir takip ediyordum bu forumu sonunda bende uye oldum.cunku su an moralim cok bozuk tanimadigim insanlardan fikir almanin iyi olabilecegni dusundum.cunku bu tarz sorunlari yakinlara v.s anlatmak cozum dinlemek nedense insani daha cok yoruyor.bu arada 23yasndym 9 aylik evliym konu suki dus alip cktm esimle sakalasiyoduk ayagi sacima degince ben pismiym senin gibi.yeni banyodan ciktm ayagni cek dedim.oda ben miyim pis ne diyosun sen diye celallendi ardindan da sen yataga yatnca les gbi kokuyodun ben bisi diyomuydum filan dedi sonra siraladi dun saclarin yagliydi cok igrenctn dedi.icini doktu resmen.halbuki orda corabi kasdettigmi cok iyi biliyodu.ki banyo yapamamamn sebebi ise vakit bulamadim banyoya grmek icin 3 gun dus alamadim .vakit bulamamaktan kastim gece 10a kdar calisiyorum gunduz annemin yanina gttm genelde.yeni cenazemiz oldu ve psikolijik olarak aileme destek olmak zorundaydm.ki sabahta sormustm saclarim cok kirli duruyomu bugun idare edermi dye yok askim temz duruyo demisti.o kadar gucendimki evden gitmek istiyorum su an .ben hic bizaman bu kadar ciddiyetle onun aciklarini yuzune vurmadim.kalbik cok kirik.simdide burya msj attgmi gordu ne karistiryosun dedi sanane dedm kizdm.oda bana bagrdi.hem suclu.hem guclu anlamiyirum kafayi yicem ...((((Konuyu benim banyo yapmamam olarak algilamis arkadaslar oldu.bende diyorumki banyo yapmamisim diye kendimide birakmadm zaten.her gun isten gelir gelmez temizlenmeyi ihmal etmem.yataga girmeden sac yuz vct bakimimi zaten yapan biriyim bunu esimde biliuor .sorun suki benim niyetimi bildgi halde canimi cok yakmasiydi.cunku onunda kabullenilemycek seyleri var ama ben bunlarin hepsini kaldirabiliyorum ve onu incitmiyorum yuzune vurmuyorum.ama o benim ilk acigimda bana saldirdi zoruma giden o.o benim canimi yakti diye bende onun canino fazlasyla yakabilirdm ileri giderek ama onun kadae ileri gitmek istemedim.o bana o cumleleri kurarken oyle sert ve hasin davrandiki kendi kendime soka girdim her zaman gulul gectgmz seyleri bu kadar buyuttugu icin.konu bu yani.ben bu konuyu banyo yapmadm esimde kizdi olarak acmadim oyle acsaydim yorumlariniza eyvallah ama ben zaten gunluk.hayatmda bakimsz deglm.bisi soylenecekse bile bu derece sert bi sekilde soylenmemeliydi.sadece bu)))
Nickinize bayiliyorum sizin yaa her gordugumde gulumsetiyo beni. :)siz eşinize sormuşsunuz ya nasıl saçım falan idare eder mi die oda ztn sızın pis oldugunuzu dusunse o an iiçin size yıka tarzı bısıler derdi..duştan çıktıktan snra siz öle deyınce o da 3 gundur dus alamadıgınızı bılıyor ve o gunde sormanızdan dolayı şaka yapmış snra siz ona o size vurmuş yani şaka bildiğin eş... şakasına dönmüş...(ki ilk vuran siz olmuşsunuz ben pis miyim senin gibi diyerek)
anlarmi bilmiyorum su an konusmuyorum onunla.ve eminim sirf kusluk olmasin diye yanima gelp sinirle soyledim v.s diyp barismak isteyebilir.ama ben cok kirginim hazmedemiyorum esimden bu cumleleri duymaya.baskasi soylese uzulurdum ama gecerdi.kocam diyince cok agrima gitti dunden beri moralim cok bozukya ben bekar biri olarak hakikaten anlayamıyorum insanları sizleri. bunlar nasıl seviyesiz sözler kırıcı diyaloglar. herşey insan için diye bir söz var. hastalık da keder de psikolojik durum da dahil buna. eşiniz çok ayıp etmiş, hatasını anlar umarım.
Bekara evliye bakmıyor. Sinirlenince dilimizin ayarını kacirabiliyoruz. Savunma psikolojisine girmiş eşi belli ki. Büyük meseleler değil bunlar. Eşi alır karısının gönlünü barisirlar.ya ben bekar biri olarak hakikaten anlayamıyorum insanları sizleri. bunlar nasıl seviyesiz sözler kırıcı diyaloglar. herşey insan için diye bir söz var. hastalık da keder de psikolojik durum da dahil buna. eşiniz çok ayıp etmiş, hatasını anlar umarım.
yanina yaklasasim gelmiyorki .cunku cok incindim. ne bana sarilsin ne opsun ne yatsin yanimda.hicbiri icimden gelmiyor.Ben birak 3 günü 10 gun banyo yapmadigimi bilirim. Ben oleyim oyleyse. Cnm bastan sonuna kadar haklisin. Haksiz oldugun hicbir durum goremedim. Eşin alinganlik etmiş kirilmis ve seni de ozellikle kırmak istemiş. Ama kırgınlığını uzatma cnm basit konular bunlar. Bi gece suslenmene bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?