- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
Nie 3 gun yikanmamak insanlik hali olmasin ya sanki herkes hergun yikanip pir u pak dolasioHayir olmadi!!
3gun yikanmamak insanlik hali degildir.
Esinizde ayri bi terbiyesiz...

Alemsiniz yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nie 3 gun yikanmamak insanlik hali olmasin ya sanki herkes hergun yikanip pir u pak dolasioHayir olmadi!!
3gun yikanmamak insanlik hali degildir.
Esinizde ayri bi terbiyesiz...
bos bos konusuyo istw muhalefet olacak yaNie 3 gun yikanmamak insanlik hali olmasin ya sanki herkes hergun yikanip pir u pak dolasio
Alemsiniz yani
bir bayana bu kadae ileri gidilmez .ben sakayla karisk soyledim onun gibi yukselmedm.ki corap bu yani kirlidir temizmi olacak yalanmihay allahim hic gülecegim yoktu
bence esinin öyle karsilik vermesi normal sonucta senin söylediklerinde onun hosuna gitmemis..
yani sen nasil kirginsan suan o sözleri yüzünden.. o da ayni kirginligi yasamis senin sözlerinden sonra..
barisin ve birbirinizi kirmamaya calisin birdaha![]()
sorun benim kirliligm degl sorun kirici konusulmasi ama anlatamiyorum galiba ya neyse keske konuyi kapatma gibi bi sansim olsaydiEvet ayıp etmiş ama önce ben senin gibi pismiyim diyerek siz kırıcı davranmışsınız durduk yere.Biride bana karşı düşüncesiz davranırsa ben daha kırıcı olurum bidaha konuştuklarına dikkat etsin diye.Yıkıcı davranırım yani eşinizde karakter olarak benim gibi sanırım.İkincisi sizi kırmak istemem ama 3 gün duş almamakta gerçekten oluru yok gözümde biraz uzun bi zaman heleki evli bir bayan için.Yani gerektiği gibi 2-3 saç şampunlaması 2 kere vücut temizliği yerine bi saç bi vücut yıkamak 10 dakikanızı ya alırdı ya almazdı.Birazda öyle bakmak lazım kabul etmek gerekir.
sorun benim kirliligm degl sorun kirici konusulmasi ama anlatamiyorum galiba ya neyse keske konuyi kapatma gibi bi sansim olsaydiEvet ayıp etmiş ama önce ben senin gibi pismiyim diyerek siz kırıcı davranmışsınız durduk yere.Biride bana karşı düşüncesiz davranırsa ben daha kırıcı olurum bidaha konuştuklarına dikkat etsin diye.Yıkıcı davranırım yani eşinizde karakter olarak benim gibi sanırım.İkincisi sizi kırmak istemem ama 3 gün duş almamakta gerçekten oluru yok gözümde biraz uzun bi zaman heleki evli bir bayan için.Yani gerektiği gibi 2-3 saç şampunlaması 2 kere vücut temizliği yerine bi saç bi vücut yıkamak 10 dakikanızı ya alırdı ya almazdı.Birazda öyle bakmak lazım kabul etmek gerekir.
3 gündür banyo yapmamış olsam eşime sen pissin demeye cesaret edemem. Peşinden buna benzer bir şeyin gelebileceğini öngörürüm. Bu kadar ciddi söylemez ama imasını bile istemem ben. Öğrenirsiniz yavaş yavaş. Hem kendinizi, hem eşinizi tanırsınız zamanla.
bir bayana bu kadae ileri gidilmez .ben sakayla karisk soyledim onun gibi yukselmedm.ki corap bu yani kirlidir temizmi olacak yalanmi
sorun benim kirliligm degl sorun kirici konusulmasi ama anlatamiyorum galiba ya neyse keske konuyi kapatma gibi bi sansim olsaydi
hayir ama kendi cani yandgnda beni asagiiliyo.sacmasapan sebeplere bozulp intkam aliyo kendinceBunları ciddi ciddi mi söyledi siz öyle dediniz diye o an gıcık kapmıştır öyle demiştir kırılabilirsiniz tabi hep der mi böyle şeyler
bos bos konusuyo istw muhalefet olacak ya
Yani evt erkekler yapıyo böyle cnm boş yere üzülme cok ciddiye alma ama bi süre yanına yanaştırma :))hayir ama kendi cani yandgnda beni asagiiliyo.sacmasapan sebeplere bozulp intkam aliyo kendince