ilk kez bu kadar kirildim.

hay allahim hic gülecegim yoktu :KK70:
bence esinin öyle karsilik vermesi normal sonucta senin söylediklerinde onun hosuna gitmemis..
yani sen nasil kirginsan suan o sözleri yüzünden.. o da ayni kirginligi yasamis senin sözlerinden sonra..
barisin ve birbirinizi kirmamaya calisin birdaha :KK31:

Biri batırmış, öteki sıvamış.
Çok gereksiz bi muhabbet.
Hele eşin iyice b.konu çıkarmış.
Uzatmayın barışın,bi daha böyle çocukça muhabbete girmeme sözü alarak.

hay allahim hic gülecegim yoktu :KK70:
bence esinin öyle karsilik vermesi normal sonucta senin söylediklerinde onun hosuna gitmemis..
yani sen nasil kirginsan suan o sözleri yüzünden.. o da ayni kirginligi yasamis senin sözlerinden sonra..
barisin ve birbirinizi kirmamaya calisin birdaha :KK31:
bir bayana bu kadae ileri gidilmez .ben sakayla karisk soyledim onun gibi yukselmedm.ki corap bu yani kirlidir temizmi olacak yalanmi

Evet ayıp etmiş ama önce ben senin gibi pismiyim diyerek siz kırıcı davranmışsınız durduk yere.Biride bana karşı düşüncesiz davranırsa ben daha kırıcı olurum bidaha konuştuklarına dikkat etsin diye.Yıkıcı davranırım yani eşinizde karakter olarak benim gibi sanırım.İkincisi sizi kırmak istemem ama 3 gün duş almamakta gerçekten oluru yok gözümde biraz uzun bi zaman heleki evli bir bayan için.Yani gerektiği gibi 2-3 saç şampunlaması 2 kere vücut temizliği yerine bi saç bi vücut yıkamak 10 dakikanızı ya alırdı ya almazdı.Birazda öyle bakmak lazım kabul etmek gerekir.

Evet ayıp etmiş ama önce ben senin gibi pismiyim diyerek siz kırıcı davranmışsınız durduk yere.Biride bana karşı düşüncesiz davranırsa ben daha kırıcı olurum bidaha konuştuklarına dikkat etsin diye.Yıkıcı davranırım yani eşinizde karakter olarak benim gibi sanırım.İkincisi sizi kırmak istemem ama 3 gün duş almamakta gerçekten oluru yok gözümde biraz uzun bi zaman heleki evli bir bayan için.Yani gerektiği gibi 2-3 saç şampunlaması 2 kere vücut temizliği yerine bi saç bi vücut yıkamak 10 dakikanızı ya alırdı ya almazdı.Birazda öyle bakmak lazım kabul etmek gerekir.
sorun benim kirliligm degl sorun kirici konusulmasi ama anlatamiyorum galiba ya neyse keske konuyi kapatma gibi bi sansim olsaydi

sorun benim kirliligm degl sorun kirici konusulmasi ama anlatamiyorum galiba ya neyse keske konuyi kapatma gibi bi sansim olsaydi

3 gündür banyo yapmamış olsam eşime sen pissin demeye cesaret edemem. Peşinden buna benzer bir şeyin gelebileceğini öngörürüm. Bu kadar ciddi söylemez ama imasını bile istemem ben. Öğrenirsiniz yavaş yavaş. Hem kendinizi, hem eşinizi tanırsınız zamanla.

Harika bir yorum.ötesi yok..tek düşünülmesi gereken mevzu bu bence! +1

bir bayana bu kadae ileri gidilmez .ben sakayla karisk soyledim onun gibi yukselmedm.ki corap bu yani kirlidir temizmi olacak yalanmi

ama esinde insan sonucta biz bayaniz diye istedigimizi yapariz kimse alinmasin bi zahmet diyecek hakkimiz yok .. o da alinir kirilabilir.. hem esin zaten hosgörüyormus o hallerini ve hic rahatsiz oldugunu belirtmemis sadece kirildigi icin yüzüne vurmus..sirf kirmak ve empati kurman icin belkide.. bence oturun konusun böyle kücük tatsizliklar olur ilk zamanlar

Ama ben o kısım içinde cevap verdim.Yani bende kırıldığım zaman böyle ileriye taşıyorum konuyu bidaha olmasın diye.Eşinizde belki böyle yapmıştır sizin sözünüze istinaden.Ama kırıcı olduğunu kabul ediyorum.Bu arada konunuzu isterseniz kapattırabilirsiniz.

Burayı takip ediyorsanız, " 3 gün banyo yapmadım demek , beni linç edin demekle aynı kapıya çıktığını anlardınız :)

Ne olursa olsun insan hayat arkadaşıyla böyle konuşmaz. Çok haklısınız.
Çorap elbette pis olur.

Bedeninin bir uzvu gibi davranması çocukça.

Evden gitmeyi düşünmeyin sakın. Şimdi çok kırgın olduğunuzdan dolayı doğru dusunemiyorsunuz. Illaki konuşur cozersiniz.
Aranıza uçurum koymayın. Varsa eşinizin bir derdi sizinle ilgili sorun.

Kavga anında konuşulan cümlelerdense , bir kahve sohbetinde söylenir illa bunları konusacaksa

Esin senin sakanı alınıp karşıt savunmaya geçmiş sözünü abartıp sacmalamis.
kırılma demeyeceğim ben olsam bende kırılır dim.ama banyo meselesi da 10dak.bişey daha dikkat edersiniz bundan sonra.

Bunları ciddi ciddi mi söyledi siz öyle dediniz diye o an gıcık kapmıştır öyle demiştir kırılabilirsiniz tabi hep der mi böyle şeyler

Bunları ciddi ciddi mi söyledi siz öyle dediniz diye o an gıcık kapmıştır öyle demiştir kırılabilirsiniz tabi hep der mi böyle şeyler
hayir ama kendi cani yandgnda beni asagiiliyo.sacmasapan sebeplere bozulp intkam aliyo kendince

bos bos konusuyo istw muhalefet olacak ya

Size bos gelebilir fakat hijyen sadece beyazlari camasirsuyuyla yikamakla olmuyor. beden temizliginize dikkat etmelisiniz hem sagliniz icin hemde bir Kadin oldugunuz icin heleki evli bir kadin olarak.
Ben size haksizsiniz demiyorum esiniz size karsi terbiyesizlik yapmis. Adamin elinede bu kozu siz vermissiniz ama, gunluk dus almak dedigin olay 10 dakikadir...
Aksamlari yatmadan hemencecik bi su dök vücuduna, bi nemlendirici krem hem yorgunlugunuzu alir rahat uyursunuz hemde krem cildinizi nemlendirirken mis gibi kokar esinizin agzinada laf vermezsiniz.

Önce sen demişsin adama pis diye :) ister çorabına de ister ayağına. Sen ilk taşı atmışsın, adam sana geri fırlatmış. Sende kalkıp canımı acıttı attığın taş evden gidiceö diyosun :) sen kırılmışsın, e o da sana kırıldı belkiii. fevri bir yaklaşımla kırgınlığı kızgınlığa dönüşmüş ve erkek olarak atağa geçmiş. Şunu bilmelisinki erkekler "kırıldım ühü ühü evden gidicem" yapmaz. Saldırır :) yani yükselişe geçerek sinirlenirler.

Back
X